Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאמר, מבנה סטייל הום סנטר עם ייעוד דומה.

איזור דרום ת"א או ראשל"צ.

שכירות ממוצעת למ"ר?

עלות חודשית של חשמל (בהנחה שהמקום פתוח 7 ימים בשבוע 12 שעות ביום)?

ארנונה?

תודה

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

הדוגמא שנתת היא נכס שמושכר למסחר, ולא לתעשיה.

יש הבדל בין ייעוד לתעשיה לבין מסחר, גם בעלויות שכירות, גם בעלויות ארנונה, וגם בתחזוקה (עלויות חשמל באזור מזוגג למסחר).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אוקיי, טעיתי.

אשמח לשינוי הכותרת ולהתייחסות לייעוד הנכון...

תודה

ג'ורג'

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ג'ורג' אין לי מידע לגבי המחירים באזור המדובר אך באופן כללי העלויות שונות אפילו באזורים יחסית "קרובים" הארנונה במקרה הזה היא גורם מכריע בעלויות השוטפות .

שכירות בממוצע באזור התעשייה נצרת לדוגמא עומד על כ 1.5$ למ"ר ואפשר גם להוריד ל דולר אחד למ"ר (הכל פונקציה של ביקוש והיצע) וכפי שמובן הביקוש באזור שם קטן כל יום מאז שהוקם אזור התעשייה "ציפורית" סמוך לכפר כנא שם עברו רוב החברות ו"המפעלים" הגדולים בשל גובהה הארנונה הנמוך באופן משמעותי ואחרי שעיריית נצרת סירבה להוריד את הארנונה לעידוד התעשייה :? - ואחרי זה אני שואל למה לעירייה אין כסף -

טוב בכל מקרה למען הסר ספק וכדי שתראה עד כמה ההבדלים משמעותי אז דוד שלי עזב את אזור התעשייה בנצרת מהמפעל שהוא נמצא על נכס פרטי שלו ועבר לציפורית שם הקים מפעל גדול פי שניים , אחת הסיבות העיקריות למעבר היתה הארנונה ובנוסף התרחבות המפעל אך עדיין המעבר דיי חד

כך שבסופה של ההודעה הנקודה שאני מדגיש היא לחפש ולברר איפה הארנונה נמוכה יותר כי זו תהיה העלות השוטפת הגבוהה ביותר במקרה הזה

נ.ב. על איזה מבנה תעשייה מדובר אם אפשר לשאול ?

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

במטראז' כזה באזה"ת החדש ראשון לציון לתעשייה אני מניח שתשלם כ 5-6 דולר למ"ר, לעיתים יש להוסיף דמי ניהול (בית מסוף למשל), אבל זה מתקזז עם אגרת אשפה שלא צריך אז לשלם.

לגבי ארנונה ראה סעיף 2.14 במסמך הזה : http://www.nadlanneto.co.il/docs/Arnona/rishonlezion.pdf

לגבי חשמל קשה לי להעריך לך משום שאני מכיר שימוש בחשמל להפעלת מכונות וכו', ופחות לתאורה ולתפעול. בכל מקרה יכריחו אותך מחברת חשמל לעבוד בתעריף תעו"ז.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

איזור דרום ת"א או ראשל"צ.

שכירות ממוצעת למ"ר?

עלות חודשית של חשמל (בהנחה שהמקום פתוח 7 ימים בשבוע 12 שעות ביום)?

ארנונה?

תודה

ג'ורג'

נא להתייחס ב-ב-ק-ש-ה לדברים שביקשתי...

תודה!

ג'ורג'

•  

פורסם
במטראז' כזה באזה"ת החדש ראשון לציון לתעשייה אני מניח שתשלם כ 5-6 דולר למ"ר, לעיתים יש להוסיף דמי ניהול (בית מסוף למשל), אבל זה מתקזז עם אגרת אשפה שלא צריך אז לשלם.

לגבי ארנונה ראה סעיף 2.14 במסמך הזה : http://www.nadlanneto.co.il/docs/Arnona/rishonlezion.pdf

לגבי חשמל קשה לי להעריך לך משום שאני מכיר שימוש בחשמל להפעלת מכונות וכו', ופחות לתאורה ולתפעול. בכל מקרה יכריחו אותך מחברת חשמל לעבוד בתעריף תעו"ז.

תודה!

1. התכוונתי למסחר ולא לתעשייה, האם עדיין כ-5-6 דולר למ"ר?

2. מהו תעריף תעו"ז בחברת החשמל?

תודה

ג.

•  

פורסם

אני לא מבין בבניינים למסחר, אבל בבית מסוף (מול קומפיוטסט מערב) למשל שבו אשתי משכירה שטח (כ-7 דולר למטר לפני מע"מ ודמי ניהול) יש הרבה "חנויות מפעל" : סריגמיש, נטוצי, רהיטי מאיר קלאסיק, מכשירי חשמל ועוד.

הבנין עצמו נחשב לטוב, כולל שירותי שמירה, חניה ענקית תת קרקעית בחינם, פינוי אשפה, נקיון וכו'. מצד שני הוא לא באיזור של קניונים ותנועת קונים משוטטים.

מצ"ב טבלת תעריפי תעו"ז במתח נמוך (3 כפול מאתיים אמפר למשל)

http://www.israel-electric.co.il/bin/en.jsp?enVersion=0&enDispWhat=object&enZone=ConsumptionTariff&enDispWho=General^l759&enPage=WidePage&enDisplay=view&

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני הייתי משלם כ 30K ש"ח לחודש שכירות וכ 15K לחודש חשמל (6 ימים בשבוע וכ 14 שעות פעילות ליום)

זה היה מבנה מעט יותר קטן מהום סנטר ולפני כ-5 שנים.

ארנונה לא זוכר זה היה מזמן אבל כמו שאמרו פה זה תלוי באיזור הספציפי, תעשה חישוב בערך לפי הסכומים שציינו פה ותוסיף 10% טווח טעות.

בריאות לכולם!

פורסם

up

אשמח לעוד מידע.

תודה

ג'ורג'

•  

• תוכן חדש...