Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלון שליד הנהג שבק חיים. לא עולה ולא יורד. החבר שלו דוקא עובד מצויין. זו גולף 1997 עם מרים חלונות אוטומטי.

שומעים את הרעש של המנוע אבל החלון לא זז.

הלכתי לצמפיון הם רוצים 1000 ש"ח, אמרתי יפה שלום והלכתי למקום אחר שם רצו 550 ש"ח עבור מנגנון חדש.

האם יש מתקיני חלונות הוגנים באזור ירושלים ?

אם זה רלבנטי אני גם מגיע לראשון הרבה אז גם שם אפשר.

כמה אמור לעלות לי התענוג בערך ?

תודה

פורסם

בראשון לציון, ברחוב יוסף לישנסקי בדיוק ממול לקניון חונים קונים, לעבור את הכביש ליד השווארמה מימין יש זגג רכב מאוד גדול,

תיקן לי מנגנונים במחיר של 200 ש"ח בזמן שכל האחרים אמרו להזמין אחד מפרוק או רק חדש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כבר 5 חודש בערך עובד פיקס, אבל זה בטח משתנה בין רכב לרכב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תנסה בישראגלס - באיזור רוממה בירושלים (מאחורי סוכנות טויוטה "זמיר").

אדם חביב, מקצועי והוגן מאד. הוא מתמחה בין היתר בתיקון ושיפוץ מנגנוני חלונות חשמל.

פורסם

לא מומלץ לשפץ אלא לקנות מנגנון חדש לא מקורי במחיר זול משמעותית ממה שבקשו ממך בצמפיון.

אני שיפצתי מנגנון בישראגלס עם אחריות לשלשה חדשים, לאחר כשישה חדשים המנגנון המשופץ התקלקל שוב.

פורסם
בראשון לציון, ברחוב יוסף לישנסקי בדיוק ממול לקניון חונים קונים, לעבור את הכביש ליד השווארמה מימין יש זגג רכב מאוד גדול,

תיקן לי מנגנונים במחיר של 200 ש"ח בזמן שכל האחרים אמרו להזמין אחד מפרוק או רק חדש.

הייתי אצלו היום והסתבר לי שהלך המנוע החשמלי ! ובנוסף חלק במסילה היה שבור.

הבנאדם חביב מאד ומקצועי. החלפתי את המנוע ללא מקורי ונקווה שיחזיק מעמד.

פורסם

כפי שכתב קודמי מומלץ לרכוש חלק חדש ולא משופץ.

לשמחתינו בעלי רכבי קונצרן VW מחירי חלקי חילוף ירדו במהלך השנתיים האחרונות ב-20 עד 30 אחוז !!.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

אין מנוע חלון לגולף הזאת שהוא לא מקורי ,כנראה אתה מתכוון למנוע משומש .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לשמחתינו בעלי רכבי קונצרן VW מחירי חלקי חילוף ירדו במהלך השנתיים האחרונות ב-20 עד 30 אחוז !!.

נכון, יש מגמה של הורדת מחירים של חלקים מקוריים, זו הדרך של VW

להלחם ביצרנים הסיניים.

פורסם

האמת שאני לא הייתי בטוח בהורדת המחירים למרות ששמעתי מרון וגם מאביב, אבל ביום שישי האחרון ביצעתי טיפול ומספר תיקונים לגוף דור 4 מנוע 2.0L.קניתי חלקים מקוריים אצל פליקס והשוואתי לעומת קניות שעשיתי לפני שנוה והיתה ירידה.

לדוגמא קניתי מדיד שמן שעלה בסביבות 80 שקלים !! פילטר שמן 40 שקלים כאשר אצל צנטרל 55 שקלים (של MANN FILTER).

פורסם

אני מאד מקווה שאתם צודקים בקשר לירידת המחירים מכיוון שאני בדרכי לטיפול גדול (יישור קו לגולף 97 ) והמצלצלין הולכים ואוזלים לי ...:cry:

פורסם

טיפול 10K או 15K ברכבי גולף זול יותר מכול רכב אחר ברמה שלו במוסכי רשת צ'מפיון ובמוסך של רון (קבלות אני יכול לצרף לכול דורש).

החלקים זולים ועקב המבנה הפשוט של המנוע זמן הטיפול מתקצר ולכן בסוף זה יוצא זול.

לדוגמא:

רצועת טיימינג+מותחן=817 שקלים

תשכח מזה שהטיפול ברכבי גולף יקר זה שייך להיסטוריה כאשר על כבישי הארץ נעו פיאטים 127 סובארו פיפי, וגולף דור 1, בהשוואה לרכבים אלה המחיר היה גבוה.

פורסם
הייתי אצלו היום והסתבר לי שהלך המנוע החשמלי ! ובנוסף חלק במסילה היה שבור.

הבנאדם חביב מאד ומקצועי. החלפתי את המנוע ללא מקורי ונקווה שיחזיק מעמד.

אשמח לדעת מה היה הנזק? (בכסף).

פורסם
אשמח לדעת מה היה הנזק? (בכסף).

800 ש"ח, כאשר בישראגלס ירושלים רצו 1000 ובצמפיון רצו 1000 רק עבור המסילה !

• תוכן חדש...