Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. מעצבן זה שאני לא יושן טוב בלילה בגלל המ"ע.

2. לזה שמתבאס מהטרמפיסט - אני מעלה טרמפיסטים כל יום (בסיס וחזרה) - ואני ממש לא מחשבן לכל החיילי סדיר שלנו נכנסים לך לאוטו ומתחילים לדבר בין עצמם, או בפל. בקול רם, אני שם להם קצת אינפקטד בווליום מאוד סביר וכולם שותקים ו"נהנים" מהנסיעה :twisted: .

3.א. אשתי לעתיד שנכנסת לאוטו מבקשת להנמיך.

ב. אשתי לעתיד שנוסעת לבד באוטו ואני שומע את המוסיקה מ 2 קילומטר!

ג. איך תסבירו את זה?:?::lol:

4. הכי מעצבן שלא אומרים את האמת בפרצוף!, כשמישהו במפגש נכנס לאוטו ואומר "וואו איזה יופי שומעים" ואז על גבי דפי הפורום מתחיל לרדת על האלמנטים שהוא כל כך שיבח.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאתה מסיים את המערכת שאחרי שנה וחצי של עבודה.

ואז את פשוט חייב למכור את הרכב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

#547212:אחרי שגמרת לאטום את הדלתות נדפק לך

מנוע חלון חשמל....

נ.ב

אישתי במחלה שלי אז אפשר למצוא נשים כאלו

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

שאתה רק הולך להריץ חיווט למגבר ורמקולים ביום שישי בבוקר באוטו של החבר, ופתאום מסתבר שכל המשפחה כבר מחכה לקידוש ואתה עם דלתות מופרקות ומברגה בלי כוח.

בשיפוצים

פורסם

4. הכי מעצבן שלא אומרים את האמת בפרצוף!, כשמישהו במפגש נכנס לאוטו ואומר "וואו איזה יופי שומעים" ואז על גבי דפי הפורום מתחיל לרדת על האלמנטים שהוא כל כך שיבח.

וואי..

אני ממש מקווה שאתה לא מדבר עליי כאן :oops:

אני לא זוכר שאמרתי שהמערכת שלך נשמעת נהדר. וגם לא זוכר שלכלכתי מאחורי הגב.

אמרתי שאני לא אוהב והצליל נשמע לי ריק/חלש/נטול מיד וכו' לטעמי.. אבל זה אני.

אם הכוונה בכל זאת הייתה אליי, אז אני מאוד מאוד מצטער.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

7. לנסות להסביר לאמא איך זה שבכל הרכבים יש תא מטען, ורק לך אין.

8. שלא משנה כמה תשקיע, בחורות אף פעם לא יבינו מה ההבדל בין הרכב שלך לרכב של אבא שלה עם רמקולים 4" מקוריים.

7. כנ"ל לגבי מיאטה. רק תוסיף גם להסביר לאמא שאתה משלם יותר בשביל לקבל פחות (מושב אחורי). אמהות פשוט לא מבינות את זה! :evil:

8. תנסה להסביר לבחורה מה הבדל בין הנעה אחורית להנעה קדמית... :roll: אז אתה רוצה שהן יבינו מה זה רמקולים? :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כשאתה קם מוקדם בבוקר לעבוד על האותו ורואה את השכן שלך יוצא לעבודה כשהשמש עדיין לא זורחת ואז אתה מתחיל לעבוד ופתאום בא לך פיפי ואתה מחליט לצאת להפסקה והופ אתה מיסתובב ורואה כבר את השכן שלך חוזר מהעבודה וחצי מהחלקים של האוטו עדיין מפוזרים על המידרכה והשמש כבר בצד השני של השמיים.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
זה שמעלי הכי נכון שיכול להיות :) ובעיקר באס...אין סוף לזה

בסוף תמצא את עצמך חצי חרש אחרי 4 שנים, כמו מספר אנשים פה...:wink:

בהצלחה

:king:

פורסם

אני מתחיל לשקול למכור את המערכת, רק בעסה. :wink:

איך ה10 דברים שבקושי גירדתי הפכו ל 100 סעיפים!?

ולקונדסון, תנסה להסביר להן את ההבדל בין הנאה אחורית להנאה קידמית שאת זה הן מבינות יופי, ואז תקביל להנעה..

פורסם

שיש לך את כל המוצרים הדרושים למערכת, שאספת אותם במשך אותו פרק זמן שהרכב קיים ברשותך, ועדיין הכל שוכב בבית מסודר יפה יפה, ואתה כבר חולם על איך אתה ניפטר מהכל כי נמאס מזה:roll:

:arrow::arrow:

פורסם

100. שאינפקטד מוציאים דיסק חדש שאתה מחכה לו שנים אבל בסוף אתה שומע שהדיסק מיועד לגייז והשירים בהתאם :( :(

אז ניאלץ להישאר עם im the superviser , לא נורא, גם טוב !!

פורסם

101. שיש אנשים כמו cold-sorrow שחושבים שהם מבינים במערכות\מוזיקה , ומה שעצוב זה שאנשים באמת מאמינים לו;)

הדיסק של אינפקטד מיועד לגייז, או שהמערכת ברכב שלך מיועדת לגייז ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קרעת אותי, אבל בגלל החוקים של הפורום אני לא ארשום הרבה ח' ביחד אלא סתם אגיד שהצחקת אותי.

שמע אלי, אני לא יודע איך זה אצלך אבל אצלי באוטו אין נטחנים, רק עופר ניסים בלחץ !!

סיימתי עכשיו לשמוע את הדיסק שלהם, ובאמת, לא התלהבתי משום טראק חדש, מרלין מעולה, אבל הוא לא חדש, ביקמינג אינסיין טוב - הרמיקס אלוהי. vicious delicious נחמד, לא יותר.

נטחנן.

• תוכן חדש...