Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. שאתה מסיים את כביש שש בא להוריד לרביעי לפני המחלף ומגלה...שאתה כבר ברביעי.

2. שיום אחד המערכת לא עובדת. ואתה מגלה שהציריה דופקת המנוע מצלצל והברקסים חורקים ואתה היחידי שלא יודע מזה.

3. שאתה מעלה טרמפיסט שם ווליום נמוך מתוך רחמים על קרום עור התוף העדין שלו , ובמשך כל הזמן הזה אתה מפתח שנאה כלפיו על שבזבז לך את כל הנסיעה.

4. שלא משנה כמה תשקיע במערכת תמיד תהיה לך רשימת שיפורים בעוד 10K שקל.

5. שמחיר המערכת מתקרב למחיר האוטו, ואתה מתחיל לחשוב שאם לא היית כזה פריק של סאונד, לפחות היה לך רכב נורמלי.

6. שאתה מנסה להרשים מישהוא שאין לו מושג במערכות שם לו ווליום שכל הברגים ברכב עפים ניטים משתחררים והמראות נופלות. ואז הוא שואל יש לך סאבופר?? או שזה מהרמקולים?

7. לנסות להסביר לאמא איך זה שבכל הרכבים יש תא מטען, ורק לך אין.

8. שלא משנה כמה תשקיע, בחורות אף פעם לא יבינו מה ההבדל בין הרכב שלך לרכב של אבא שלה עם רמקולים 4" מקוריים.

9. לעזוב את הרכב לבד נהיה יותר מפחיד מלהשאיר את הבן שלך לבד בגן העצמאות בלילה מחזיק סטיק לייט.

10. העובדה שהלוואי והיית יכול ולו ליום אחד להיות כמו כל בני האדם - להקשיב פעם אחת לרדיו ולא להרגיש שאתה מבזבז את המערכת לריק על איכות כ"כ ירודה.

(כן משעמם לי כבר לחצות את כביש שש, אז מה)

-בן

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

3. שאתה מעלה טרמפיסט שם ווליום נמוך מתוך רחמים על קרום עור התוף העדין שלו , ובמשך כל הזמן הזה אתה מפתח שנאה כלפיו על שבזבז לך את כל הנסיעה.

7. לנסות להסביר לאמא איך זה שבכל הרכבים יש תא מטען, ורק לך אין.

8. שלא משנה כמה תשקיע, בחורות אף פעם לא יבינו מה ההבדל בין הרכב שלך לרכב של אבא שלה עם רמקולים 4" מקוריים.

9. לעזוב את הרכב לבד נהיה יותר מפחיד מלהשאיר את הבן שלך לבד בגן העצמאות בלילה מחזיק סטיק לייט.

10. העובדה שהלוואי והיית יכול ולו ליום אחד להיות כמו כל בני האדם - להקשיב פעם אחת לרדיו ולא להרגיש שאתה מבזבז את המערכת לריק על איכות כ"כ ירודה.

-בן

מסכים עם כל מה שהשארתי :) חזק !!!

פורסם

אני בהחלט מתחבר לחלק ניכר ממה שרשמת , חוץ מהקטע על הבעיות ברכב - לא קיים אצלי אני פדנט ברמות היסטריות .. ואני נוהג בטויוטה.

(טפו טפו טפו , טאץ' ווד)

אבל חזק בהחלט .

ההיתי מוסיף

11 . אתה מעיף את הגג מהמקום עם שני סאבים של 15" באוטו וחבר שלך אומר לך שחסר לו טיפה באסים .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

12.לא משנה כמה תאטום את הרכב תמיד יהיו רישרושים וקירקושים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

4. שלא משנה כמה תשקיע במערכת תמיד תהיה לך רשימת שיפורים בעוד 10K שקל. :snipersmi

זה משפט שאני נורא מתקשר אליו! :bigcry:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הכל אבל הכל נכון! אין מה להוסיף כי כבר אמרתם את הרוב, וזה נכון גם כלפיי (ונראה לי גם כלפיי כל אחד שפה בפורום).

אחלה שירשור :mm_yeah:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

1. שאתה מסיים את העבודה ב5 ומגיע הבייתה רק ב7 בגלל שישבת שעתיים בחניה מתחת לבית בשביל לשמוע עוד איזה קטע של תופים.

2. שאתה נוסע לאיזו פגישה חשובה ומאחר בשעה רק בגלל שעצרת באמצע איילון כדי לכוון את האקולייזר.

3. יום שישי שעה 15:00 אתה בדיוק מתקין איזה משהו חדש למערכת ופתאום קצר קטן והלך פיוז, ובאותו רגע אתה מוכן לשלם 20 ש"ח על הפיוז המZ#$% הזה, שביום יום לא היית שם עליו שקל אחד!.

4. שלא משנה כמה זמן יש לך את הרכב אתה עדיין מוצא עצמך מסתכל על הרכב בלילה ומוודא שלא רואים שום חלקי מערכת מבחוץ למרות שכבר בדקת את זה לפחות 200 פעם.

5.שאתה מחליט להתקין חלונות חשמליים רק בכדי שיהיה לך מקום למידבאס נוסף על הדלת ולא בגלל שאתה באמת צריך את זה.

6.שאתה מוותר על המדחס של המזגן רק בשביל לשים עוד אלטרנטור בשביל הג'וס!.

(כל הדוגמאות קרו במציאות כפי שהם, למעט הקטע עם המזגן..קיץ ישראלי בלי מזגן!?WTF מי יכול!)

under construction..

פורסם

מסכים עם מספר 4 רק תכפיל את הסכום (בהודעה המקורית)

הכי מבאס פלצנים של אודיו במפגשים וביום יום שעסוקים בנתונים של שקר כלשהו ותאוריות של קלארק במקום תכלס לתת תוצאות

עריכה : אחרי שקראתי את התגובה של ניר, לגמרי מזדהה אבל לגמרי מילה במילה למה שהוא כתב.

פורסם

מי אמר משהו על זוג 15"?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מסכים בהחלט..

מקס :)

פורסם

אלי,מי שאמר את זה אמר במטרה לסחוט ממך תגובה לת'רד הזה.

ואפשר לדעת איזה סאב זה שבתמונה? הוא נראה עסיסי וטוב :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

1. לגלות שיש לך רעשי אלטרנטור

2. שגיאה בקריאת הדיסק eror 404 אם אני לא טועה

3. אמא, אבא או אחים שמתעסקים לך בכיוונים רק בגלל שהם רוצים לשמוע רדיו

4. אוטו לא אטום + 2 קיקר קומפ וי אר (מי שמכיר את הרעשים שיוצאים לי מהבגאג')

5. אנשים שאומרים לך יש לי רמקולים בני זו**ת של r&y

6. אנשים שאומרים לך יש לי מגבר של ^%$#@ 5000 וואט

7. ימי קיץ - פרוטקשן

יש עוד כמה אני בטוח אבל אין לי כוח לחשוב.

כל שאר הדברים שאמרו פה נכונים גם לגבי.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...