Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה הבעיה של cold-sorrow, לדעתי הדיסק החדש שלהם הוא יצירת אומנות בפני עצמה ( ובואו לא ניכנס שוב לנושא ה 2pink.gif )

102. שהדיסק החדש יצא והמערכת עוד לא מוכנה :?

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מושיק , דבר ראשון

becoming insane\vicious deliciouse אלה הטראקים הפחות טובים שאנפקטד הוציאו בדיסק.

חוקים של פורום או לא , אתה כותב הרבה שטויות

מבחינת מוזיקה , אני מבין שהמערכת שלך לא עומדת בצלילים שאינפקטד מייצרים , אני מציע לשקול החלפת מערכת

הדיסק הזה הוא אחד הטובים שיצאו בזמן האחרון, אם לא ה-טוב

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

עדיין לא שמעתי את הדיסק הזה במערכת באוטו, שמעתי אותו על המחשב בווליום נמוך תוך התחשבות באמאל'ה שישנה לה.

כותב או לא כותב הרבה שטויות אני עדיין חושב שיש הרבה אנשים שאני עוזר להם ושמחים מאוד ומרוצים מהעזרה שלי.

ואני לא שוקל החלפת מערכת, רק לפני חודש סיימתי אותה, ואני מרוצה עד הגג.

פורסם

כנראה שהגג שלך מתחת לאדמה ;)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לשמוע שיר עם באס מפוצץ במחשב נייד(או סתם רמקולים בבית) להכין דיסק שלם רק בשביל השיר הזה ..ללכת לאוטו ולהבין שכבר מכרת את הסאב יום לפני..

פורסם

11. לא משנה כמה ישמע טוב, תמיד תרצה יותר טוב ויותר עוצמתי

12. שנשרף לך פיוז אחרי פיוז בחיווט למגבר עד שהבנת שהתבלבלת בין הפלוס למינוס במגבר ובעצם בנית "כסא חשמלי" ליד הנהג! (סיפור אמיתי)

ארז

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הדיסק החדש של אינפקטד מצויין - עצם העובדה שיש שם גם קטעים שהם לא נטו טראנס עושה את הדיסק הזה מצויין עוד יותר .

שירים 3 ו-4 מעיפים לי את הרכב .

לענייננו :

15236. לעשות (שוב תודה GAL075) פלטה יפהפיה לשני המגברים הסקסים שלך ואז לגלות שתיבת הסאב המטורפת שלך מסתירה את כל הבניה בתא-המטען.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לגבי הדיסק של אינפקטד - עוד לא גיבשתי עליו דעה מוצקה, אבל הביקומינג אינסיין מתנגן לי במוח כבר איזה שבועיים! אחלה גרוב יש לטראק הזה!

והנה ה5 אגורות שלי:

769: להכין את המערכת לתחרות SQ, לבדוק את כל הכיוונים, לבדוק פאזות, רישרושים, רעשי אלטרנטור... ואז לחטוף סדק באגזוז יום לפני התחרות! (מקרה אמיתי).

בברכה!

יונתן.

פורסם

cold-sorrow אם רק היית מבין משהו במוזיקה היית מבין את היצירת אומנות של הדיסק החדש של אינפקטד.

הרמת הפקה שלהם שכבר עולה מעל לבינלאומית, הם פשוט גאווה וכבוד למוזיקה, ובייחוד לישראל!

הפקה יוצאת מהכלל, סאונד לא מהעולם הזה בכלל! אין מה לדבר, המיקס כל כך מדוייק, כל צליל ואינסטורמנט במקום ובווליום המתאים.

ואם אתה אומר שביקומינג אינסיין, והדיסק הקודם יותר טובים אז אני מניח שאתה גם שומע סקאזי, ונהנה עם ההיט אנד ראן שלו.

לא תמצא הרבה דברים שדומים לHeavyweight ולArtillery ובכלל שלא נדבר על העלייה הזאת בווישס.

אז תעשה טובה אם אתה לא מבין דבר או שתיים במוזיקה, עדיף שתשמור את הדיעות הלא נכונות לעצמך!

פורסם

הכל ממש מצחיק עד דמעות.

הנה משלי,

1.לחשוב על השיר שאתה הולך לנגן ברכב להתחיל בנסיעה ואז לגלות שהפאנל נשכח בבית.

2.לנתק את המצבר בגלל עבודה כלשהי במנוע ואז אתה לא מבין למה לא שומעים טוב וצריך לכוון הכל מהתחלה.

3.שיוצאים לפיקניק עם כמה חברים תמיד יש אחד שחושב שתיבת הסאב היא כסא, שרפרף.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

להתכונן לטיול.

ואז לגלות שצריך להשאיר את הסאב בבית כי אין מקום לתיקים.

אז מחליטים. חבר אחד מגיע ברכב של העבודה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...