Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע על רנו 19 (בקשה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע C1G 1.2 כ"ס=54

מנוע C1J 1.4 כ"ס=59

מנוע C2J 1.4 כ"ס=59

מנוע C3J 1.4 כ"ס=79

מנוע E6J 1.4 כ"ס=79

מנוע E7J 1.4 כ"ס=79

מנוע F2G 1.7 כ"ס=93

מנוע F3N 1.7 כ"ס=93

מנוע F7P 1.8 כ"ס=136

מנוע F3P 1.8 כ"ס=109

וכול המנועים האלו בין השנים88-95! אז לא קצת חבל על וויכוח כמה היה כוח סוס לרנו 19, בלי לדבר על דגם מנוע ספציפי.

אצלי ברכב יש את הדגם אם ה109 כ"ס והמנוע אם אני לא טועה בכלל מתוצרת סיטרואן.

עוצמה לא חסר ברכב הזה, והחלקים שלו לא יקרים יחסית לרכבים אחרים (מהשנים המקבילות).

אם ה30 כוחות סוס המיותרים לא מה שחשוב לך אז אני ממליץ בחום רב על הדגמים של ה1.4 מכיוון שהם אמינים יותר החלקים בהם זולים הרבה (הרבה מאוד) מהחלקים של ה1.8, ויש הרבה חלקים שונים. (היה בבעלותי גם רנו 1.4 )

הדגים החדשים של רנו אחרי 93 באמת הרבה יותר נעימים ה"כ ח"ח וגם העיצוב נחמד יותר. ואם מראה צעיר זה מה שאתה מחפש אז פשוט לך על ה5 דלתות.

הערה- יש לא מאת בעיות חשמל, כמו כול רנו אחר לדעתי.

פורסם
הערה- יש לא מאת בעיות חשמל, כמו כול רנו אחר לדעתי.

אני נוסע ברנו השלישית שלי (רנו 5 מודל 87' היתה אצלי משנת 94' ועד 2002 , רנו 19 1700 סמ"ק מ 2002 ועד לפני 4 חודשים וכעת מגאן II 2006) ובאף אחת מהן לא היו לי בעיות חשמל פרט לבלאי סביר (אלטרנטור, מצבר וסטארטר לא יותר מבכל אוטו אחר שאני מחזיק ואני מתחזק 5 רכבים כבר הרבה שנים) וסוויץ' שהלך ברנו 19.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...