Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונת - יש פתרון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שהכביש לא עשוי מ100 אחוז בוקסיט, אלא החומר מהווה תוסף לאספלט.

כמובן שהכביש עצמו לה יהווה פתרון לבעיה, אולי מספר התאונות ירד ב50% ,הפתרון האמיתי הוא לבנות גשר, אבל עם הבירוקטיה שיש בארץ וזמן הבניה של השר עצמו יקח הרבה זמן. כך שהכביש צריך להיות פתרון זמני עד שיגיע מחלף.

אבל אין לנו לא כביש איכותי ולא מחלף.:|

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אם אתה רוצה כביש עם בוקסיט , למה שלא תלך לפני זה ? הרי אם תשווה את כביש 6 עם כבישים אחרים , אפילו כביש 4 אתה תראה מה ההבדל באיכות .

אז למה למען ה' כשיזם פרטי עושה יש פתאום יכולת לעשות כביש טוב ודי סלחן יחסית , וכשהמדינה/מע"ץ עושות הוא נראה לפעמים כמו כביש ברפובליקת בננות בעולם השלישי ?

בא נתחיל עם זה לפני שנדרוש בוקסיט/גרגרי זכוכית וכול הרעיונות שיש היום

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הפתרון הספציפי של הכביש המיוחד לדעתי ירקר- יקר אף מאוד.

פתרון שלדעתי יכול להציל חיים זה, נהיגה מתקדמת בעלות עצמית פחותה ואמצעי אכיפה חדשים ונוקשים, לדעתי הפתרוםן הזה יכול להקטי משמעותית את התאונות בארץ.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם
ואז מה?

מי שנוסע באור צהוב במהירות גבוה, תעלה לו רמפה והוא יתהפך, לא פתרנו כלום.

אבל יש סיכויי של 50:50 שתהיה נחיתה מוצלחת הרחק מהצומת... :lol:

(למי שלא הבין, גם זה, וגם ההערה הקודמת שלי נכתבו בציניות)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

למה לא, שיעלה קיר שיש אדום וזהו. אני רוצה לראות מישהו נותן גז בידיעה שיש מצב שהוא נכנס בקיר אם הוא מפספס.

(למרות שבעצם אנשים מתאבדים בידיעה שבאה רכבת, אז לא יודע כמה זה יעיל)

פתרונות אפשר לחשוב עליהם ולדון עליהם הרבה מאוד זמן. זה לא יעזור מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא בממשלה ואין לנו אפשרות לשנות כלום (אלא אם נאיים עליהם ואז הם יתחילו לשנות משהו)

אלעד

פורסם

אני לא מכיר את החומר הזה, אבל חשבתי כבר מזמן, שלפחות את ה15 מטר לפני כל צומת בתוך העיר, צריך לסלול באספלט איכותי.

בתוך העיר אין ירוק מהבהב, ונהגים רבים שנוסעים 60 במקום 50 צריכים לעצור תוך 2.25 שניות (3 שניות פחות שלושת רבעי זמן תגובה "שיט כתום !").

התוצאה בזמן שהכביש רטוב זה שקשה מאוד לעצור, בוודאי אם אתה אופנוע שנמצא בדיוק מעל פס הצבע הלבן של מעבר חציה למשל.

"כולה" לסלול 15 מטר מכל צד של הצומת באספלט טוב, למשל אספלט שקט. הרי כמות ענקית של התאונות זה בצמתים. הרבה מאוד הולכי רגל שנדרסים. הקטנת מרחק הבלימה של כל הרכבים ע"י אספלט איכותי, יכולה להיות ההבדל בין נהג שקולט שהוא הולך להתנגש רק ברגע האחרון, לוחץ ברקס אבל ממשיך מעבר לקו הצומת, לבין אותו נהג רק שהברקס נגמר כמה מטרים לפני הצומת.

פורסם

שיקולים כלכליים, תאמין או לא ה 5 מיליארד ש"ח שיעלו לבצע את הסלילה שהצעת בכל הארץ חשובים למדינה יותר מההורגים בתאונות הדרכים כל שנה.

מאותה סיבה ממשיכים לעקוף עבירות סתמיות, לא משפרים את איכות הכבישים, לא מתקנים מפגעים, לא משפרים את לימודי הנהיגה ועוד רשימה ארוכה של מטלות שמדינה מתוקנת הייתה מבצעת כבר מזמן - זה הרבה יותר זול להתעלם, מה גם שלעקוף עבירות סתמיות מכניס כסף.

מעבר לזה - תאונות מאוד משתלמות למדינה (תאונות עם הרוגים משתלמות הרבה פחות), תצא מנקודת הנחה שעל כל רכב שיורד מהכביש עקב תאונה יועלה לכביש רכב חדש בסופו של דבר - שרוכשו יענג את המדינה במגוון רחב של תשלומי מיסים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

יש פתרון הרבה יותר הגיוני - לחייב בטסט השנתי בדיקה של גיל הצמיגים ולפסול צמיגים בני מעל 4-5 שנים.

החלפה של רביעיית צמיגים בני 8 לחדשים של חברה נורמלית תקצר את מרחקי הבלימה ותשפר את התנהגות הרכב באופן די משמעותי.

וכמו שאנחנו יודעים, הרבה מאוד רכבים נוסעים על צמיגים בגילאים האלו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם נכון, תופעה מסוכנת משמעותית ונפוצה.

רק אתמול שמתי לב שהרכב של אחות של חבר שלי נועל צמיגים בני 5! שנים, אותם צמיגים שיצא איתם משערי החברה, אמנם הצמיג מלא "בשר" עקב העובדה שנסעו איתו מעט קילומטרים יחסית, בנסיעה רגועה מאוד תמיד - מיותר לציין שכל אותם שנים הרכב עבר טסטים כמו גדול.

לאחר שסבלה מפנצ'רים בתדירות גבוהה מאוד (עקב הגומי שהתייבש עם הזמן ואיבד את הגמישות שלו) - הסברתי לה את הסיכון, מקווה מאוד שתחליף צמיגים.

אנשים פשוט לא מודעים לתופעה הזאת - אמנם זה לא מה שיקטול את תופעת התאונות בארץ אבל זה בהחלט דבר חשוב ואני לא מבין למה לא מתייחסים אליו בטסט השנתי, כמו כן אם יוסיפו סעיף בדיקה שכזה זה יעורר אנשים ויגרום להם לשים לב איזה צמיגים הם מקבלים בפנצ'ריה - לא לקנות בלי לדעת בן כמה הצמיג.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אבל יש סיכויי של 50:50 שתהיה נחיתה מוצלחת הרחק מהצומת... :lol:

(למי שלא הבין, גם זה, וגם ההערה הקודמת שלי נכתבו בציניות)

ואני חשבתי שהתכוונת לרמפות בטיחות ההפוכות :) [כמו בכניסה לשגרירות בת"א]

אני רוצה לראות מישהו לא בולם בכתום עם כזה דבר:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
יש פתרון הרבה יותר הגיוני - לחייב בטסט השנתי בדיקה של גיל הצמיגים ולפסול צמיגים בני מעל 4-5 שנים.

.

מה? אני בשוק מזה שהם לא עושים את זה! הייתי בטוח שכמו ברוב המדינות שחייתי בהן, גם פה בודקים. זה די בסיסי.

פורסם
אני לא מכיר את החומר הזה, אבל חשבתי כבר מזמן, שלפחות את ה15 מטר לפני כל צומת בתוך העיר, צריך לסלול באספלט איכותי.

בתוך העיר אין ירוק מהבהב, ונהגים רבים שנוסעים 60 במקום 50 צריכים לעצור תוך 2.25 שניות (3 שניות פחות שלושת רבעי זמן תגובה "שיט כתום !").

התוצאה בזמן שהכביש רטוב זה שקשה מאוד לעצור, בוודאי אם אתה אופנוע שנמצא בדיוק מעל פס הצבע הלבן של מעבר חציה למשל.

"כולה" לסלול 15 מטר מכל צד של הצומת באספלט טוב, למשל אספלט שקט. הרי כמות ענקית של התאונות זה בצמתים. הרבה מאוד הולכי רגל שנדרסים. הקטנת מרחק הבלימה של כל הרכבים ע"י אספלט איכותי, יכולה להיות ההבדל בין נהג שקולט שהוא הולך להתנגש רק ברגע האחרון, לוחץ ברקס אבל ממשיך מעבר לקו הצומת, לבין אותו נהג רק שהברקס נגמר כמה מטרים לפני הצומת.

פתרון לא יעיל ואפילו רע במיוחד הצעת ואני אסביר.

אם נוסעות 2 מכוניות אחת אחרי השניה במהירות קצת מעל המותר, ומתקרבות לצומת, ופתאום הרמזור מתחלף לאדום, המכונית הראשונה שתעלה על הכביש האיכותי תספיק לעצור והמכונית השניה שלא תהיה על הכביש הטוב לא תספיק לעצור ותכנס במכונית שמלפניה לכן שטח הכביש האיכות צריך להיות גדול הרבה יותר מ15 מטר כמו שאני הצעתי 100 מטר בכבישים בינעירוניים, ובערך 50 מטר בכבישים בתוך העיר.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...