Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המתלים המקוריים אכן בילשטיין אבל עדיין מתלים רכים מאוד.

ההתנהגות המקורית של הרכב היא מתחת לכל ביקורת, כיוון הפרונט דפוק, המתלים רכים והצמיגים זוועתיים.

במיאטה NC המקורית אין כיף לנהוג באופן ספורטיבי וקשה מאוד להתמודד בגימקנות.

לאחר איזון פרונט המצב טוב יותר, הקשחה בהחלט תעשה נפלאות ...

נסעתי במיאטה של חבר שהוקשחה, הונמכה ועברה איזון פרונט. גם הצמיגים לא מקוריים. ההבדל שמיים וארץ, המיאטה הרבה יותר מהנה. אני מעז ואומר שלאחר שינויים קלים היא כבר יותר מהנה מהמיאטה NB שהיתה החביבה שלי עד כה...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המתלים המקוריים אכן בילשטיין אבל עדיין מתלים רכים מאוד.

ההתנהגות המקורית של הרכב היא מתחת לכל ביקורת, כיוון הפרונט דפוק, המתלים רכים והצמיגים זוועתיים.

במיאטה NC המקורית אין כיף לנהוג באופן ספורטיבי וקשה מאוד להתמודד בגימקנות.

לאחר איזון פרונט המצב טוב יותר, הקשחה בהחלט תעשה נפלאות ...

נסעתי במיאטה של חבר שהוקשחה, הונמכה ועברה איזון פרונט. גם הצמיגים לא מקוריים. ההבדל שמיים וארץ, המיאטה הרבה יותר מהנה. אני מעז ואומר שלאחר שינויים קלים היא כבר יותר מהנה מהמיאטה NB שהיתה החביבה שלי עד כה...

יוצא שזה עולך לך ביוקר...

גם הNC יקרה יותר לקניה

וגם כל השינויים שנדרשים על מנת להביא אותה לרמה כזאת שתספק אותך.

העיקר שבסוף תגיע לנחלה

מודה שאני קצת מקנא-זה כל כך כיף להשקיע באוטו בהתחלה ולהביא אותו להיות בדיוק מה שאתה רוצה

פורסם

מה הכוונה עולה ביוקר??

גם על NB הייתי צריך להשקיע בולמי ספורט וקפיצים בשלב הראשון. רק הקפיצים שקניתי ל NB שלי עלו לי 430 דולר. הבולמים עלו לי עוד 4000 ש"ח (כולל ההתקנה).

על ה NB לא הוצאתי כסף על שיפור כוח כיוון שאין כמעט מה לעשות איתה חוץ מטורבו, וזה קפיצה תקציבית. הלוואי ויכולתי בהקשעה של 5000 ש"ח להגיע לשיפור כמו שניתן עם ה NC

נ.ב הוזמן הצינור אמצע ... מיד פייד של בריאן ב 436 דולר . יגיע ארצה עוד שבוע וחצי

פורסם

קצת מזכיר לי פרק של טופ גיר בו השוו את הבוקסטר לS2000 לZ8 [אני משוכנע שזו היתה Z8]

בכל מקרה, ג'רקי קלרקסון התחיל עם הS2000, ואז עבר לב.מ.וו שהיתה קשיחה משמעותית, והמילים שלו מהדהדות לי נפלא כשאני קורא את השירשור הזה, הוא אמר שם "כל כך אמריקאי, לקחת מכונית טובה [הZ8] ולהקשיח אותה למוות, כי ככה זה "ספורטיבי" כשהאוטו קשה, ורוקד, ומרגיש כמו סקייטבורד"

מסקנה -

הזהר שלא להקשיח את האוטו יתר על המידה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
מה הכוונה עולה ביוקר??

גם על NB הייתי צריך להשקיע בולמי ספורט וקפיצים בשלב הראשון. רק הקפיצים שקניתי ל NB שלי עלו לי 430 דולר. הבולמים עלו לי עוד 4000 ש"ח (כולל ההתקנה).

על ה NB לא הוצאתי כסף על שיפור כוח כיוון שאין כמעט מה לעשות איתה חוץ מטורבו, וזה קפיצה תקציבית. הלוואי ויכולתי בהקשעה של 5000 ש"ח להגיע לשיפור כמו שניתן עם ה NC

נ.ב הוזמן הצינור אמצע ... מיד פייד של בריאן ב 436 דולר . יגיע ארצה עוד שבוע וחצי

שלא תבין אותי לא נכון אפילו לרגע אחד,

אני חושב שעשית את הרכישה הכי נכונה מבחינתך

אני מודע למחירי הNB ועל העובדה שדורשים עליהם מחירים קרובים למחירי המחירון של הNC

בהחלט לא שווה,מה גם שהאחרונה יפה בצורה מדהימה.

הכוונה שגם שילמת יותר על הרכב,וגם כל ההשקעה בפרויקט הזה יוצאת המון כסף

לא בהשוואה לכלום,פשוט הרבה כסף.

מזלך שאתה בכיוון הנכון ומשקיע בדברים שאתה יודע שיהיו טובים לך,ולא עושה ניסיונות

(לפחות לא על חשבונך,הכי טוב ניסיון של אחרים)

פורסם

בקטע הזה אני חייב לומר המון תודות לחבר טוב, שבגלל ה NC המשופרת שלו החלטתי לקנות את ה NC שלי, וכן שאני לומד תמיד ממה שהוא עושה ומבצע ברכב שלו .

תודה דן :-)

פורסם

רון,

דן נהגל על Z8 בארה"ב ומה שהוא תיאר זה היה רחוק מאוד מקשיחות שאתה מדבר עליה.

אולי יש וורסיות שונות שלה?

ניב,

הכיוונונים האלו צריך להיזהר איתם.

אני לא יודע איך זה היה אצלך עם KONI אבל אצלי לא מעשי להשתמש בהם במצב לא קשיח - כי אז הרכב מתחיל להתנדנד בכביש גלי (כל כביש מהיר בגוש דן) בצורה ממש לא נעימה.

זה לא שנאי נוסע במצב הכי קשיח אבל אני לא משתמש ב-70%-80% מטווח הכיוונון שלהם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
קצת מזכיר לי פרק של טופ גיר בו השוו את הבוקסטר לS2000 לZ8 [אני משוכנע שזו היתה Z8]

בכל מקרה, ג'רקי קלרקסון התחיל עם הS2000, ואז עבר לב.מ.וו שהיתה קשיחה משמעותית, והמילים שלו מהדהדות לי נפלא כשאני קורא את השירשור הזה, הוא אמר שם "כל כך אמריקאי, לקחת מכונית טובה [הZ8] ולהקשיח אותה למוות, כי ככה זה "ספורטיבי" כשהאוטו קשה, ורוקד, ומרגיש כמו סקייטבורד"

מסקנה -

הזהר שלא להקשיח את האוטו יתר על המידה

רון.

אתה מתבלבל. זה היה Z4. ואני בטוח בזה. ראיתי לא מזמן את הפרק הזה.

nissan silvia s14

פורסם
אתה מתבלבל. זה היה Z4. ואני בטוח בזה. ראיתי לא מזמן את הפרק הזה.

מאוד יכול להיות, כתבתי את ההודעה בארבע בבוקר, אפוף אלכוהול אחרי בילוי...

וגנאדי, סיכוי סביר שאתה צודק - לפי התיקון של יוני אני בכלל ערבבתי פה בין דגמים, אם כי עדיין, המסקנה הסופית נשארת זהה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הצינור אמצע הוזמן ויגיע ארצה ביום ראשון הבא, הדוד הוזמן ויגיע עוד שבועיים וחצי.

לאחר שיחה עם בריאן יש כנראה כיוון חדש על מתלים וסט אפ.

הגאנטים שממתינים לי בפיט סםוט שוקלים כ 8 ק"ג, אם מישהו יכול לעזור לי למצוא משהו קל יותר אני אשמח. על 8 ק"ג אני מוכן לשלם בסביבות 2200 +- וכל ק"ג פחות שקול לעוד 600 ש"ח +-

זזתי למילואים, חוזר עוד שבוע וחצי :-)

פורסם
סליחה על השאלה,

אבל למה נידמה לי שכל בעלי המיאטות רצים לשנות את כיול המתלים שלהם כל כך מהר?

כי המיאטה היא בסיס מצויין לשיפורי מיתלים.

כל המיאטות מהנות מאוד לנהיגה בתצורתן המקורית, רק שניתן לשפר אותן לרמה גבוהה עוד יותר, אז למה לא?

SENDA

מיאטה NC,בולמי בילשטיין מקוריים למיטב זכרוני,

ההבדל כל כך משמעותי שכדאי להעיף אותף לטובת קוילאוברים/סט אחר?

וכן אני מבין שאתה חובב נהיגה על הצד,וברכב מונמך יותר קל הכניס את הרכב להחלקה

אני נוטה יותר להבין החלפת אנטי רול באר מאשר הנמכה...

מצטער להגיד לך את זה בצורה כזו יבשה אבל אתה פשוט לא מבין סט-אפ של מיתלים.

אין שום בעיה להכניס רכב גם עם מיתלים מקוריים לגמרי לנסיעה הצידה.

זה שבילשטיין מייצרים את הבולמים לא אומר שום דבר לגבי הכיול שלהם שהוא פשוט לא טוב.

בין זה לבין מוט מייצב אין שום קשר.

ניב -

$400 לסט לא מספיק טוב בשבילך?

מוטי

פורסם
מצטער להגיד לך את זה בצורה כזו יבשה אבל אתה פשוט לא מבין סט-אפ של מיתלים.

אין שום בעיה להכניס רכב גם עם מיתלים מקוריים לגמרי לנסיעה הצידה.

זה שבילשטיין מייצרים את הבולמים לא אומר שום דבר לגבי הכיול שלהם שהוא פשוט לא טוב.

בין זה לבין מוט מייצב אין שום קשר.

ניב -

$400 לסט לא מספיק טוב בשבילך?

מוטי

מסכים איתך בהחלט,

וזאת בדיוק הסיבה שאני אישית לא מתעסק בכיול מתלים ברכבי.

הההגיון אומר שככל שהרכב נוקשה ובעל זוית גלגול קטנה יותר,יהיה יותר קל ליצר איתו פרובוקציות(להלן ליצר החלקות)

הייתי שמח אם תסביר לי אחרת

לגבי הבולמים-כוונתי היא שאיך שאני רואה את זה,קצת חבל "לזרוק" רכיבים איכותיים דיים וחדשים,וזאת על מנת לשפר את המצב הנוכחי,שאין ספק יהווה שיוני ושיפור משמעותי לחלק מהנהגים.לא שלא ניתן לשפר את הכיול הסטנדרטי,למה לא להנות קצת מהתצורה המקורית לפני שמשנים?

פורסם

לגבי הבולמים-כוונתי היא שאיך שאני רואה את זה,קצת חבל "לזרוק" רכיבים איכותיים דיים וחדשים,וזאת על מנת לשפר את המצב הנוכחי,שאין ספק יהווה שיוני ושיפור משמעותי לחלק מהנהגים.לא שלא ניתן לשפר את הכיול הסטנדרטי,למה לא להנות קצת מהתצורה המקורית לפני שמשנים?

לא מסכים.

ומה אם הכיול המקורי פשוט לא טוב?

למה לא לשנות כבר בהתחלה?

אם חבל לך "לזרוק" כסף זה כבר משהו אחר.

אם אין בעיה של תקציב אני לא רואה בעיה.

nissan silvia s14

• תוכן חדש...