Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המתלים בפוקוס מכים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול תודה על תשובותיכם 8)

בפוקוס שלי המתלים מרגישים מצוין למעט כאשר אני עובר מעל פסי האטה. כשהסרן האחורי עובר, גם במהירויות סבירות, שומעים ומרגישים מכה די חזקה.

זה נשמע לכם תקין ??

אלעד :mm_shock:

פורסם
תעבור על פסי האטה יותר לאט.

טוב..... אבל באף מכונית אחרת זה לא קורה לי, גם לא בלנטיס שמתליה עלובים בהשוואה :idea:

פורסם

באיזו מהירות אתה עובר פסי האטה?

וה"מכות", במה הן מתאפיינות? רעשי מתלים? רעשי מטען? קרקושים, דפיקות?

קח בחשבון שלכל רכב כיול שונה ולא כל רכב יכול לעלות ולרדת מפס האטה באותה המהירות ובאותה "נוחות".

פורסם

בפוקוס 5 דלתות. כנראה שזה משהו בכולן לא בעיה ספציפית. הפתרון הוא גם הדבר הנכון האופן כללי - לנסוע לאט על הבאמפ. זה קורה אך ורק שם. ככה ש...

פורסם

אני לא מכיר את הפוקוס, אבל כדאי, לדעתי להתחיל מלבדוק את הגלגל הרזרבי ואת הכלים בבגאז'. :roll:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

מדובר במכה אחת חזקה כאלו שהמתלים מדחסו עד נקודת המינימום שלהם ופשוט פוגעים בבסיס המתלה המחובר למרכב. זה קורה למיטב זכרוני כבר ב 40 קמ"ש או פחות אבל אני אודא זאת.

פורסם
בפוקוס 5 דלתות. כנראה שזה משהו בכולן לא בעיה ספציפית. הפתרון הוא גם הדבר הנכון האופן כללי - לנסוע לאט על הבאמפ. זה קורה אך ורק שם. ככה ש...

כנראה שזו בעיה של שניכם ולא כללית של הפוקוס.

הפוקוס שברשותי חולפת להנאתה מעל פסי ההאטה אף במהירויות גבוהות יחסית.

אך נתקלתי במס' פוקוסים עם נקישות מהמתלים הקד' דווקא.

בחלקן היו אלו הבולמ"ז ותושבותיהן העליונות ובחלקן התברר כי ברגי משולשי הפרונט היו משוחררים קמעה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
מדובר במכה אחת חזקה כאלו שהמתלים מדחסו עד נקודת המינימום שלהם ופשוט פוגעים בבסיס המתלה המחובר למרכב. זה קורה למיטב זכרוני כבר ב 40 קמ"ש או פחות אבל אני אודא זאת.

40 קמ"ש זה הרבה לפס האטה תעבור ב 20 או פחות וזהו

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

אם אתה עובר ב-40 קמ"ש, זו מהירות גבוהה מדי. 30 קמ"ש זו מהירות גבוהה מספיק לפסי האטה, אני משתדל לעבור עליהם אפילו בפחות.

פורסם

בחלקן היו אלו הבולמ"ז ותושבותיהן העליונות ובחלקן התברר כי ברגי משולשי הפרונט היו משוחררים קמעה.

עמית

עמית.

אותה בעיה ישנה גם בפוקוס אצלנו, הבעיה החלה אחרי חצי שנה מקבלת הרכב ובכל פעם שעוברים מהר בפס האטה ישנה דפיקה חזקה.

לא מדובר בארגז כלים, גלגל רזרבי אלא בדפיקה חזקה מכיוון הסרן האחורי.

אני זוכר שתארתי את הבעיה לנמרוד (פוקוס 5 דלתות) והוא טען שהבעיה היתה גם אצלו נפתרה אחרי החלפת גומיות של הקפיצים או משהו כזה, (אל תתפסו אותי במילה לגבי התקלה כי זה היה לפני למעלה משנה).

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אם אתה עובר ב-40 קמ"ש, זו מהירות גבוהה מדי. 30 קמ"ש זו מהירות גבוהה מספיק לפסי האטה, אני משתדל לעבור עליהם אפילו בפחות.

תגידו, אתם רציניים ?

אם מדובר על פסי האטה בגובה נורמלי, 30 קמ"ש זו ב-כ-ל-ל לא מהירות גבוה לטפס עליהם, בטח שלא עם מכונית שמצטיינת במתלים מעולים כמו הפוקוס.

אני הייתי בודק את הנושא במוסך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עמית

עמית.

אותה בעיה ישנה גם בפוקוס אצלנו, הבעיה החלה אחרי חצי שנה מקבלת הרכב ובכל פעם שעוברים מהר בפס האטה ישנה דפיקה חזקה.

לא מדובר בארגז כלים, גלגל רזרבי אלא בדפיקה חזקה מכיוון הסרן האחורי.

אני זוכר שתארתי את הבעיה לנמרוד (פוקוס 5 דלתות) והוא טען שהבעיה היתה גם אצלו נפתרה אחרי החלפת גומיות של הקפיצים או משהו כזה, (אל תתפסו אותי במילה לגבי התקלה כי זה היה לפני למעלה משנה).

שי

יתכן והצדק עמכם.

מאחר הרכב אצלי יד-שניה(מליסינג), יתכן והתקלה תוקנה כבר.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

גם אצלנו הייתה אותה בעיה בדיוק, זאת בהחלט כן בעייה סדרתית של פוקוסים ואחת מעצבנת למדי.

לעומת זאת, דווקא לא זכור לי ששמעתי את הדפיקה הזאת בזמן האחרון כך שיתכן שתוקן משהו, אני אברר אם נעשה תיקון כלשהו אם כן תקבלו דיווח.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מוכר ביותר, כל בעל פוקוס שדיברתי איתו אצלי בחברה מתאר בעיה זהה.

המכה נשמעת בהחלט כמו בולם שהגיע לסוף המהלך. לא מדובר על מהירות מוגזמת על פסי האטה- כל רכב אחר כולל ג'יפים משאיות ורכבים פרטיים מסוגים שונים חוצים את פסי ההאטה הללו במהירות גבוהה יותר בלי נזק או בעייה.

• תוכן חדש...