Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NSU קבריולט הסרט...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל המשובים של הסרטונים הקודמים

אני מעלה עוד משהו קצר וחביב

אני מזכיר שהשנה היא 1988 ומבקש מכל חובבי העתיקות לא להתנפל עלי.

צפיה נעימה

http://www.youtube.com/watch?v=a5uLqYJ7J1A

דרך יוטיוב

ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש מוזיקה ועריכה נחמדה, אבל לדעתי אין תוכן. :roll:

אהבתי את שתי הסרטים שהעלית עם הפיאש והגולף, שם ראו אותן נוסעות והיתה קצת פעילות. באמת נחמד לראות את זה. אבל בקטע פה רואים בחור בחלוק לבן (שקטן עלוי) ורכב מיסכן מגולח ראש. לפחות הייתם מצלמים איך אתם קורעים אותו בשבילי הפרדסים, כמו שאת הפיאט המיסקנה.

פורסם

הפיאט והגולף צולמו במקור לצורכי עריכת קליפ

הפרינס צולמה די במקרה

באמת אין תוכן לסרט, אבל זה מה שלצערי יש

לא היינו מספיק חכמים לתעד את השטויות שלנו בגיל הנעורים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מזכיר לי את הפרינס שהייתה לאבא שלי לפני איזה עשרים שנה, פרינס רגילה 1000 או 1100 סמ"ק.

מה שאני זוכר ממנה זה בעיקר את הרעש שהיא הייתה עושה, היו שומעים את המנוע שלה ממרחק של כמה רחובות...:lol:

בנוסף אבא שלי אומר שהיא בילתה את רוב חייה במוסך...לא נעים!

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

הקופה היתה ספורט פרינץ עם מנוע 600 סמק.

הייתה גם וונקל ספיידר עם גג נפתח בעלת מנוע וונקל.

אתם מוזמנים לבקר באתר מועדון NSU ישראל

מה שמזכיר לי שהיה גם NSU PRINZ קופה ( נדמה לי שקראו לו ספרינט ), עם אותו מנוע אחורי מקורר אויר של ה 1000.

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

יש לי חבר ממושב מזור שסיפר שהוא עשה באגי מאחת....

ועוד אחת אצל מר ברוך... :lol: ועוד אחת ז"ל שהייתה אצל מר ברוך ועכשיו היא מנגל אצל מר ברוך....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...