Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הרכיבים יהיו מחדשים מהניילון ולא יד שניה כמובן..

HU: סוני 7810/7815

מגבר: ג'יי בי אל דיוטי פרי

סאב: CVR

קומפוננט : פוקאל 165A

בנוסף חיווט איכותי ואולי בניה חמודה.. מה דעתכם????

my dream: subaru 4*4 + dvx + seadoo gtx

פורסם

מצטרף לתגובה מעלי

רכיבים בסדר גמור

אבל עצה קטנה עדיף שתיקח את ה p2 של רוקפורד שזה אותו מחיר אם אני לא טועה מאשר את ה cvr הוא באמת לא מרוסן מבחינת באס וגם לא מדייק

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

ואני טיפטיפה מתנגד. לא בגלל שלא אהבתי את האקס שלי (P2) אלא בגלל שאתם אומרים שה-CVR לא מדוייק, ופתחתם פה תיבת פנדורה (ויש לכם מזל שכל בעלי CVR יושנים עכשיו אחרת הייתם הולכים איתם מכות עכשיו בפורום). יש שיגידו שהוא מדוייק יחסית, ויש שיגידו שהוא בכלל לא קשור לחיים. הכל תלוי בכיוונים, תיבה וההתקנה. בקיצור - תהנה מה-P2. אופס, התבלבלתי, מה-CVR כמובן :lol: .

ואם כבר P2 אז איך לא להגיד עליו כמה מילים טובות - מדוייק יחסית, בעל פאנצ' דומיננטי, מבחינת עוצמה אותי הוא סיפק בהחלט (הייתה לו תיבה עם פורט :-) 62 ליטר), בקיצור אחלה סאב מאחלה חברה.

על ה-CVR אין לי מה לדבר, שמעתי אותו כמה פעמים, סה"כ סאב חזק (אם הוא בתיבה אטומה קטנה הוא לא כזה חזק, תאמינו לי, אבל אז הוא מדייק יותר),מרעיד, סאב טוב למחיר שלו לא תמצא יותר טוב ממנו! נותן אחלה תמורה למחיר! (והמחיר שאני מדבר עליו הוא 700...גם אתה מדבר על המחיר הזה :wink: ?).

בכללי בנית מערכת נחמדה (תגיד מה התקציב שהוצאת עליה), ועיקר העיקר, תהנה ממנה!

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש שיגידו שהוא מדוייק יחסית, ויש שיגידו שהוא בכלל לא קשור לחיים. הכל תלוי בכיוונים, תיבה וההתקנה

בברכה,גיא.

מסכים ב100 אחוז !

מושיק.

פורסם

נו מה יהיה?! אתה תמיד מסכים איתי. פעם אחת תצא עליי. זה לא יפה.

ועכשיו שמתי לב שאמרת בנייה. אם ואכן תעשה בניות, תדע לך שיהיה לך שיפור דיי משמעותי בסאונד, מניסיון.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למה אף אחד לא מציין בפניו את העובדה שCVR לא מתפקד כמו שצריך בלי הגברה של 300 RMS לפחות?

לפי דעתי פיניקס גולד ZR יהיה עדיף.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

רציתי לציין אבל חיכיתי לך שתבוא :-)

ואת האמת, גם לפי דעתי את ה-ZR על הCVR. אבל זאת רק דעתי (ודעתם של עוד רבים טובים ואחרים :wink: ).

אבל, אני חושב שה-CVR יתפקד טוב גם עם ה-284 בגישור שיספק לו המגבר. אני חושב, אני לא בטוח.

בבברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לי יש את ה 75.4 ולפי מה שאמרו לי הרבה אנשים שמבינים יותר ממני אז הוא מוצהר 284 אבל הוא מוציא פחות לא בהרבה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

אני לא אומר שהJBL "המפוסם " :? לא ידגדג אותו.

אבל אם לא לנצל את הסאב הזה כמו שצריך אז עדיף כבר ללכת לכיוון של סאב אחר. בעבר גם אני הייתי סגור על CVR ורציתי לחבר אותו לP4004! :oops: אם אין לך הגברה מתאימה האפשריות זה או לקנות סאב מתאים או לקנות מגבר שיתאים לסאב.

זאת דעתי בכל אופן, בהצלחה! קורן.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לפי דעתי לך על פניקס גולד ZR או R.

דיוק תקבל בתיבה קטנה אטומה, ואם תרצה לפרק את האוטו, גם זה אפשרי בתיבה פתוחה גדולה ואפילו גם אז לקבל דיוק( כמובן שלא כמו בקטנה אטומה).

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
למה אף אחד לא מציין בפניו את העובדה שCVR לא מתפקד כמו שצריך בלי הגברה של 300 RMS לפחות?

לפי דעתי פיניקס גולד ZR יהיה עדיף.

בוקר טוב.

אני משתמש עם ה-CVR ללא הגברה שפותחת אותו בכלל (פלטיניום אודיו בגישור),והוא מתפקד על סליל אחד ולא על שני הסלילים וזה די והותר עבורי במצב הזה כעת, המסג' שהוא מספק בגב המושב שלי מעולה ...:-)

יום נעים.

In torque we trust

פורסם

ומאיפה לך שלא תקבל את אותו "מסאג' מפנק" גם מC12? גם אני מכיר מישהו שהתעקש על CVR וחיבר אותו לBA2900 (הזיוף של בוס\פולס) וזה פשוט לא זה! עם כל הכבוד לפלטינום אתה לא מנצל חצי מהסאב שלך ונראה לי שC12 , P2 וכו' יעשו עבודה טובה יותר עם המגבר שלך.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

נכון אתה צודק , גם לשדרג למגבר מונו שייפתח את ה-CVR בחיבור של שני הסלילים יינצל אותו במלואו.

אבל בשבילי עצמי זה די והותר.

In torque we trust

• תוכן חדש...