Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז כך לידידנו truejoker אין מה להשוות את הADF של קלריון (אם אני לא טועה זה השם) שאמור לשפר את איכות השמיעה בקבצי MP3 לפעולת העיבוד של המעבד HPX הוא נחשב לגולת הכותרת של המעבדים מכיוון שהפעולה שלו ברמה הרבה יותר גבוהה מהקלריון שיש לי וגם מכל המעבדים שיש לפיוניר, אלפיין וקלריון מציא לך לקרוא עליו קצת ואז לחזור ולהגיד לי מה הדעה שלך שעלתה מהמידע עליו אישית אני לא אטרח , כי רק בשביל לשפר MP3 לא שווה לי לחלום על רכישה בסדר גודל כזה . רק שנבין אתה מדבר על מחיר שבין 2000-3000 ש"ח , במחיר הזה אני אצרוב לאודיו מלוסללס ואת הכסף הזה אשדרג את ההתקנה/קומפוננט/HU . הרי אם אוסיף את זה למחיר של HU כמו אלפיין אני יכול כבר בתוספת קטנה לרכוש את ה9255 או לחילופין (אם לחסוך ) את ה775USB ואקבל TA קרוס מעולה , ואיכות סאונד יותר טובה מ775 עים מעבד

ובמקום למלאות עוד דפים פה אני רוצה שתחכה איזה חודשיים שלוש ושאני יגיע למפגש תשב תשמע ואז תתן דעה מקובל? תגיד לי רק שאלה אחת קטנה מה הבעיה עם העובדה שהסאב מאחורה ? כשתענה על זה אולי תבין את אליקו ואותי

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

דבר ראשון המעבד לא עולה במחיר אתה ציינת יד שניה אפשר להשיג ממש בזול

דבר שני מה הקשר לסאב זה שהוא טוען לפי הבנתי שרמקולים אחוריים פוגעים באיכות השמיעה אוקי? אז גם סאב אותו דבר יכול לעשות כל העניין בשנמצא מהאחורה זה כיוון אם אני לא יחתוך את הרמקולים/סאב נכון במגבר או בקרוס אז הם יעלו על הסט הקדמיים ויהרסו את האיכות אבל עם כיוון נכון והגברה נכונה שלא תפוצץ את הרכיבים תוכל לעשות השלמת סאונד מעולה מבלי לפגוע בבמה הקדמית שאחרי שיחה במפגש אני באמת לא יודע עם מישהו מבין מה הוא אומר כאשר מציייני במה קדמית

דבר שלישי זה לQUATRO לא משנה איזה מגבר תביא אפילו אודסיון VRX או ZAPCO או כל מגבר אחר עדיין עם הקרוסים שהם מגיעים לא תוכל להגיע לניצול מרבי של האלמנטים לכן אני לא רואה בזבוז בקרוס האקטיבי שהבאתי מסיבה אחת שאני עדיין לא ראיתי מגבר שמווצה חיתוך מושלם בין האלמנטים כמו שקרוס חיצוני עושה

פורסם

חשוב לי להוסיף (בתור בעליהם לשעבר של החלקים) שלא מדובר ב"קרוס של לאנזר" לא איזה משהו פשוט ומעפן, מדובר על הקרוס 3 ערוצים מסדרת אופטי, הקרוס כולל כיווני פאזות בין 0-180 לאלמנטים, חיתוכים בשיפוע של 12DB ועוד יכולות נוספות שאני אפילו לא זוכר...

לא איזה משהו פושטי...

האקווליזר מסדרת וויב אם אני לא טועה, הוא יכול לעזור ולהיות פשוט נוח יותר מאשר ההד יוניט, או בנוסף אליה, לכיוונים מיידיים אפילו ברמזור כאשר יש שירים שדורשים כיוונים אחרים. כאשר אם אני לא טועה כל אלא נותנים מה שנקרא head-room במטרה להקטין את הקליפינג.

רום

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

סקיילין: עם כמה שאני אוהב אותך אני לא מבין איך לא כואב לך לזרוק כ"כ הרבה כסף!!!!!!!! (היו צריכים להיות פה עוד כמה)

תפסיק עם הקטנות האלה! תרכוש קומפוננט בעל מידבאס חזק וטוויטר נעים (אפשרי מיד מפה וטוויטר משם) תחסוך הרבה כסף תהנה ממה שיש וזהו לא כל דבר צריך להיות מוגזם!

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

אני אוסיף כמה דברים

א. רקמולים של CDT - זאת חברה מאוד נחשבת, בארה"ב הם מופיעים כמעט בכל אתר והם ממש לא זולים - יש להם גם סדרות היי אנד. לא יצא לי לשמוע אותם מעולם וזה חבל כי אין לי שמץ של מושג מה צוויון הצליל שלהם - אבל מדובר בחברה מאוד רצינית.

ב. קרוסים של מגברים - ככל שהזמן עובר אני רק הולך ומבין ומזדהה עם הטענה שה"קרוס" הוא לב המערכת - הרכיבים שהקרוס עשוי מהם יכולים לקבוע צוויון צליל מסויים עבור הרמקולים, קרוס מסויים יכול לגרום לרמקול להתנהג בצורה מדוייקת או להפך ובאותה המידה קרוס מסויים יכול לגרום לרמקול להשמע צלול יותר או להפך רך יותר.

במילים אחרות נקודת חיתוך מדוייקת היא לא המעלה היחידה שקרוס טוב מכתיב, צריך לקחת בחשבון אחוזי עיוות, סלופ, הכנסת רעשים למערכת, דיוק ויכולת שליטה ברכיבים, עמידות ושרידות וכו'...

לבוא ולאמר שקרוס של מגבר לא יתן לך תוצאה מספיק טובה - זה מצביע באופן ישיר על טיב המגבר ולא על העובדה שמדובר בקרוס אקטיבי של מגבר.

ג. אם אתה יכול להביא קרוס חיצוני טוב - אין בזה שום דבר פסול, אפילו עדיף על חיתוך בHU או לסירוגין במגברים אם אתה טוען שהם לא מצויידים בקרוסים מספיק איכותיים מבחינתך.

ד. קבל 3 פאראד??? - למה??? אתה מגביר את הסאבים שלך ב3000 וואט RMS מוצהרים ווודאיים??? מה עם אלטרנטור? מה עם חיווט?? מה עם מצברים??? תתקין קודם את המערכת, אם תהיה בעיה כלשהיא אז תבדוק איזה שדרוג צריך לבצע בכדי לפתור את הבעיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דבר שני מה הקשר לסאב זה שהוא טוען לפי הבנתי שרמקולים אחוריים פוגעים באיכות השמיעה אוקי? אז גם סאב אותו דבר יכול לעשות כל העניין בשנמצא מהאחורה זה כיוון אם אני לא יחתוך את הרמקולים/סאב נכון במגבר או בקרוס אז הם יעלו על הסט הקדמיים ויהרסו את האיכות אבל עם כיוון נכון והגברה נכונה שלא תפוצץ את הרכיבים תוכל לעשות השלמת סאונד מעולה מבלי לפגוע בבמה הקדמית שאחרי שיחה במפגש אני באמת לא יודע עם מישהו מבין מה הוא אומר כאשר מציייני במה קדמית

דבר שלישי זה לQUATRO לא משנה איזה מגבר תביא אפילו אודסיון VRX או ZAPCO או כל מגבר אחר עדיין עם הקרוסים שהם מגיעים לא תוכל להגיע לניצול מרבי של האלמנטים לכן אני לא רואה בזבוז בקרוס האקטיבי שהבאתי מסיבה אחת שאני עדיין לא ראיתי מגבר שמווצה חיתוך מושלם בין האלמנטים כמו שקרוס חיצוני עושה

אם תפתח פעם קרוס חיצוני, תבין על מה אני מדבר. לא מדובר במכשירים מתוחכמים במיוחד. ובקשר להשוואה של קרוס של LANZAR לקרוס המובנה שקיים ב VRX...זו שטות גמורה. בייחוד העניין של ניצול האלמנט. בוא נחשוב רגע - לחבר אלמנט ישירות למגבר - בזבוז אנרגיה? ממש לא!

אנשים מספיק רציניים "מרשים" לעצמם לחבר אלמנטים למגברים האלו באופן ישיר.

מה אתה חושב שנמצא בקרוס הזה? כמה פוטנציומטרים באיכות ירודה. בחייך לא מדובר ב SX-SL של ZAPCO או במעבד דיגיטלי של ALTO MOBILE למען השם...

עם

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אם תפתח פעם קרוס חיצוני, תבין על מה אני מדבר. לא מדובר במכשירים מתוחכמים במיוחד. ובקשר להשוואה של קרוס של LANZAR לקרוס של VRX...זו שטות גמורה. בייחוד העניין של ניצול האלמנט. בוא נחשוב רגע - לחבר אלמנט ישירות למגבר - בזבוז אנרגיה? ממש לא!

אנשים מספיק רציניים "מרשים" לעצמם לחבר אלמנטים למגברים האלו באופן ישיר.

מה אתה חושב שנמצא בקרוס הזה? כמה פוטנציומטרים באיכות ירודה. בחייך לא מדובר ב SX-SL של ZAPCO או במעבד דיגיטלי של ALTO MOBILE למען השם...לא ידעתי ש LANZAR, "חברת העל בתחום האודיו לרכב" מייצרת מעבדי צליל D/A CONVERTORS 24 ביט ON BOARD על גבי הקרוסים ה *O"&%^ שלהם.:wink:

עם כל הכבוד, נראה לי שאתה זורק דברים ללא הגיון וללא ניסיון.

פורסם

דבר ראשון לגבי החיווט נשאר אותו חיווט קבל 4 גייג' מהמצבר למצפל מתח + לקבל ומהמצפל מתח 8 גייג למגברים

כנארה שחברות כמו JL וXETEC הם חברות טובות ונחשבות ל HIGH END אבל בכל זאת לא כדאי להשתמש רק בקרוס שלהם

וכנראה שלא קשור להגברה ישירה הלמנאטים עדיין יהיו מוגברים בBI-AMP אבל קרוס אכן הכרחיים תראה לי איזה מגבר נותן לך ניצול מקסימלי של תדרים ופזות ועוד דברים שקרוס אקטיבי נותן לך

והדבר השני כנראה שעם כל זה שZAPCO ואודיוסון בהרבה חברות יותר נחשבות מלנזר עדיין הקרוס המובנה אינו בעל יתרון ואינו יכול להשתוות לכל קרוס חיצוני מסיבה שהוא משופע מהחום של שהמגבר פולט לכן לא צודק להגיד שקרוסים במגברים גם של החברות הכי טובות בעולם הם ציוד טוב זה רק בא לחסוך לאנשים שחושבים שמבינים כסף כנראה שאתה לא היית ברכבי תצוגה או ברכבים שמתתפים בתחרויות יצא לראות כמה ולא מהארץ מחו"ל תן אי-מייל ותקבל תמונות עד כמה ההשקעה היא עצומה שכוללת הגברה ברמה גבוהה אבל שימוש במעבדים ואקולייזרים וקרוסים חיצונים ולא של המגבר...

כנראה שאתה ממש לא מבין בהגברה אקטיבית או שלאבא יש כיס מספיק עמוק ומה הקרוס קשור לחיבור האלמנטים הוא מחובר למגבר וחותך תדרים שמגיעים עליו הקרוס לא בא להגן על האלמנטים אלא לבצע אך ורק חיתוך

פורסם

איך הצלחת לכתוב פעמיים מצפל ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
דבר ראשון לגבי החיווט נשאר אותו חיווט קבל 4 גייג' מהמצבר למצפל מתח + לקבל ומהמצפל מתח 8 גייג למגברים

כנארה שחברות כמו JL וXETEC הם חברות טובות ונחשבות ל HIGH END JL .HI-END? אחת החברות היותר ממוסחרות בשוק.אבל בכל זאת לא כדאי להשתמש רק בקרוס שלהם

וכנראה שלא קשור להגברה ישירה הלמנאטים עדיין יהיו מוגברים בBI-AMP אבל קרוס אכן הכרחיים תראה לי איזה מגבר נותן לך ניצול מקסימלי של תדרים ופזות ועוד דברים שקרוס אקטיבי נותן לך - לא כל קרוס אקטיבי נותן כיווני פאזות ולכן אין לי מה להתייחס. אני בכלל גם לא דיברתי על זה.

והדבר השני כנראה שעם כל זה שZAPCO ואודיוסון בהרבה חברות יותר נחשבות מלנזר עדיין הקרוס המובנה אינו בעל יתרון ואינו יכול להשתוות לכל קרוס חיצוני מסיבה שהוא משופע מהחום של שהמגבר - בהזדמנות תראה לי את הפרוייקט שעשית על השפעת החום על הקרוס. נו באמת...יותר מזה, ההשפעות האלקטרומגנטיות שאתה גורם בהרכבת המערכת שלך ע"י שימוש במס' כפול של כבלי RCA (שהם בטח לא עשויים מכסף טהור) וממחברים זבל שנמצאים במכשיר הLANZAR ה"על" שלך, משפיעות במידה רבה יותר מאשר "חום המגבר".פולט לכן לא צודק להגיד שקרוסים במגברים גם של החברות הכי טובות בעולם הם ציוד טוב זה רק בא לחסוך לאנשים שחושבים שמבינים כסף כנראה שאתה לא היית ברכבי תצוגה או ברכבים שמתתפים בתחרויות יצא לראות כמה ולא מהארץ מחו"ל - מאיפה אתה יודע מאיפה רכשתי את הניסיון שלי? תן אי-מייל ותקבל תמונות עד כמה ההשקעה היא עצומה שכוללת הגברה ברמה גבוהה אבל שימוש במעבדים ואקולייזרים וקרוסים חיצונים ולא של המגבר...מה זה קשור, אלוהים!!! אני אמרתי שלא כדאי להשתמש בקרוס חיצוני? כדאי מאוד! אבל כשמשתמשים ברכיבים איכותיים ובמקרה שלך, עדיף לך להשתמש בקרוס של המגברים שלך, שגם בהם לא הייתי נוגע!

כנראה שאתה ממש לא מבין בהגברה אקטיבית או שלאבא יש כיס מספיק עמוק - כנראה שאתה שחצן וחוצפן. ומה הקרוס קשור לחיבור האלמנטים הוא מחובר למגבר וחותך תדרים שמגיעים עליו הקרוס לא בא להגן על האלמנטים אלא לבצע אך ורק חיתוך - עכשיו באמת עיצבנת, איפה בדיוק אני כתבתי שאני מגן על אלמנטים?

טוב חמוד.

הטעויות שלך מסומנות, ויחד אתם ההתייחסות שלי אליך.

ואני לא מבין מאיפה יש לך את החוצפה לשם לי מילים בפה. גם אם היית בכל התצוגות של EMMA ו IASCA - אתה עדיין מדבר על קרוס של פא'קינג LANZAR!!! זה נראה לך יותר איכותי מהקרוס שיש לך ב XETEC?

תשמע, אני חושב שאתה צודק - אני אפילו מציע לך לחבר ליין דריבר של PYLE לכל ערוץ. מה איכפת לי. תעשה מה שאתה רוצה ברכבכ שלך וכשישמעו אצלך "בית שימוש" אל תבוא בטענות לאף אחד. פשוט תשכנע את עצמך ששומעים טוב...נראה לי שאתה טוב בשכנוע עצמי :wink:

בהזדמנות אני אסביר לך כמה דברים על הגברה אקטיבית.

פורסם

רועי , אני רואה שיצאו כמה שיערות לבנות חתול שלך

אתה צריך להרגע קצת :)

שיעשה מה שהוא רוצה

אם זה אומר לשים טוויטר מונו באמצע הדש-בורד

שישים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...