Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקורווין הייתה חתימה שע"פ ביזבוזי הכסף בפורום כדאי לפתוח חנות . אתה יודע מה ,אם מישהו יבטיח לי שכול יום יכנס אלי אחד כמוך אני ממשכן את הדירה ופותח חנות .

אם אתה מתעקש לא להבין , וחושב שמה שאני מנסה להסביר לך וכולם זה טעות , אם אפתח חנות אתן לך ה"פ ושטיח אדום בכניסה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואלה אני יחשוב על האפשרות של הטוויטר

ורועי חבל על הלחץ דם על תתרגז כל השיחה פה עם בכיף אתה חושב JL יהיה חברה ממוסחרת אבל השוואות ועיתונים שעוסקים בעולם המוסיקה לא חושבים כך ולא רק לגבי הקרוס נכון שלנזר זה לא חברה כזאת טובה אבל כן בהחלט שהקרוס הזה יעזור לי פי שניים לפחות מהקרוס שיש במגבר של זטק מסדרת וקטור או מבמגבר של JL מסדרת הסלאש למרות שזאת הסדרה הכי גובה ואתה יודע מה אתה חושב שלא כדאי אני מוכן להתקין את המערכת כפי שאני חושב אתה תשב באוטו ותגיד לי איך זה נשמע לך עם זה ישמע בית שימוש אני באותו רגע יוריד את הקרוס וישמיע לך לפי הקרוסים של המגברים ותראה אם זה ישנה מצטער להגיד שעם אחרי כל התקנה שתיהיה זה ישמע בית שימוש אני מבטיח לך שגם עם אני יוריד את הקרוס זה ישמע אותו דבר

פורסם

לטובתך , אני לא חושב שכדאי שתבנה לעצמך את המערכת ,

אם אתה חושב שקרוס של "לנזר" מסדרת אופטי האימתנית , עולה בביצועיו על קרוס מובנה של חברה כמו JL.

כדאי שתקשיב לאנשים מהפורום , בעיקר ל-.QUATRO.

ZZR

פורסם

סקייליין, אני אשמח לשמוע את המערכת שלך כאשר תסיים.

אבל, אני עדיין חושב שאתה שופך פה כל הזמן סתם כסף על דברים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

סקייליין - אם אתה כל כך שם דגש על איכות

למה בכלל אתה משתמש בקרוסים אקטיביים לכל הרוחות - הרי קרוס אקטיבי תמיד יכניס למעגל איזשהו אחוז עיוות וגם רעשים.

תבנה קרוסים פאסיביים! - קבלים טובים, סלילים טובים ונגדים טובים - הם מתכון בטוח להצלחה.

רק צריך סבלנות - הרבה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הגברה אקטיבית נותנת אפשרויות הגברה נוחות יותר ושליטה הרבה יותר גבוהה על כל אלמנט (מלבד שיפוע שקבוע מראש שלא כמו בבניה פרטנית של פאסיבי)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

ההרגשה מקריאת התרד הזה היא שיש בנאדם שמנסה לבנות מערכת שתראה טוב בחתימה, לא מעבר לזה. אם אתה רוצה תגובות בונות , שבאמת יעזרו לך,תשנה את הגישה, אני מאמין שאופי וסגנון התגובות ישתנה בהתאם. דרך אגב, שים לב לשגיאות הכתיב, זה לא בשביל "לעקוץ", זה פשוט גורם להרגשה שהכותב הוא ילד בן 16 (אני יודע שלא).

לענייננו, אין צורך בקרוס אקטיבי, כמו שאין צורך בחיתוכים מהמגבר. אתה בונה את המערכת מ 0 כמעט, תתקין HU טוב עם אפשריות חיתוכים לעבודה ב3WAY ואל תחתוך כלום דרך המגבר.

אין פה עניין של איכות רכיבים במגבר, שלכאורה לא משפיע על העיוות ו"אופי הצליל", איתמר תירגם לפני בערך שנה וחצי מאמר על הגברה אקטיבית, כלומר איך נראה גל הקול כאשר המגבר חותך בתדר מסויום, ואיך מתנהג גל קול כאשר הוא מגביר תחום תדרים שכבר מגיע "חתוך" למגבר.

אני מאמין שאיתמר יכול להרחיב יותר לגבי העניין.

שוב כמו שרשמתי, זה נראה כמו: "למי יש הכי גדול", לכן אפשר גם לוותר על הקבל, למרות שאני יודע שהוא נראה יותר סקסי מאלטרנטור 140 אמפר, אבל שוב, העניין הוא במה שזה ייתן ולא איך זה יראה (במציאות או בחתימה).

בשיפוצים

פורסם

שלום רב.

אני לא אכנס לגופו של עיניין, מאחר וחכמים ממני כבר טענו טענות נכונות שפותח השרשור אינו מוכן להקשיב, ומוכן רק להתווכח - במיוחד על מנת להתפיח את חתימתו בתחתית העמוד, שלא נדבר על הורדת איכות השמע אצלו ברכב לכיוון הביבים של סין, שם מייצרים את קרוסי ה- HI-END שהוא עומד להתקין ברכבו.

בכל אופן, שיהיה לכולנו בהצלחה.

שבוע טוב,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...