Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך לפני כמה חודשים שאפתי להגיע למערכת SQ ברמה גבוהה מאד אחרי התלבטות של איתמר חשבתי ואמרתי האם הוא צודק האם אני יותר מדי מחפש את הרכיבים שאני מעוניין בהם במקום לשמוע רכיבים אחרים העלו לי עוד הרבה התלבטותיו ובסוף החלטתי. וההחלטה היא אני מוכר את הסט קומפוננט שלי של JL מסדרת XR ואת הHU שלי של KENWOOD סדרת KDC-W808

החלקים שמחליפים אותם ועוד חלקים שיתוופסו הם

רמקולים אחוריים - JL XR650 CXi קואקסיקלים

מגברים - JL 300/4 ו JL 250/1

אלו החלקים שנשארו

HU - קלריון DXZ755MC

רמקולים קדמיים - דרייברים של חברת CDT Audio שבנס יצא לי לשמוע רכיבים שלהם, מידים מסדרתCF הדגם החדש זה

EF-6 וטטוטרים של אותה חברה דגם DRT-26S עשויים ממשי

אקולייזר של חברת לנזר 7 ערוצים נכון לא מי יודע מה אבל יעשה את העבודה

קרוס אובר אקטיבי של חברת לנזר גם ישעה את העבודה מבטיח

החלקים שיבואו:

מגבר 2 ערוצים אני חושב ללכת על ה XETEC VECTOR

להחליף קבל מ1 פאראד ל3 פאראד נכון זה לא כזה דבר חשוב אבל עדיף עוזר טיפה למערכת החשמל

והדבר הכי חשוב מעבד של חברת AUDIO CONTROL HPX שהיה אמור לנחות אצלי אבל עקב בעיה נדחתה הקניה

בתקווה שבחודשים הבאים מסע הרכישות יסתיים תתבצע התקנה + איטום כנראה שרוב הסיכויים שהתקנה תיהיה אצל סאונדר רחובות אלא אם אני ימצא חנות זולה יותר ואמינה יותר

ישמח לשמוע דעות והערות...

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מכיר את הרכיבים שציינת כל כך... אבל תתחדש :)

יש לי שאלה. פרוססור\אקולייזר יכול לשפר ברמה ניכרת את הסאונד? כמה בערך אחד טוב עולה. נגיד ה"קוסם" הזה של רוקפורד.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

רוב הפרוססורים שיש כיום זה יותר לעיבוד מוזיקלי של השירים אשר נעשה בהם קידוד כמו MP3 זה לא כמו הפרוססור שאולי אתה מתכוון שיש באולפן הקלטות אבל בקשר לשאלה שלך כן פרוססור ואקולייזר יכולים לשפר ברמה נקראת את השמיעה במיוחד אקולייזר בתוספת של קרוס אקטיבי טוב

אני מאמין שמחיר הקוסם עולה 3000 שקל+ אבל לפי מה שאני קראתי עליו בחו"ל או לא פרוססור הקוסם הוא פשוט אקולייזר וקרוס אקטיבי דיגיטלי משולבים העתק מדויק של הDQXS של חברת AUDIO CONTROL שעזרה לרוקפורד לפתח את הקוסם החברה AUDIO CONTORL שולטת כבר כמה שנים בשוק האקולייזרים והקרוסים והמעבדים לעולם הרכב

פורסם

החלקים שמחליפים אותם ועוד חלקים שיתוופסו הם

רמקולים אחוריים - JL XR650 CXi קואקסיקלים למה?

החלקים שיבואו:

והדבר הכי חשוב מעבד של חברת AUDIO CONTROL HPX שהיה אמור לנחות אצלי אבל עקב בעיה נדחתה הקניה

למה ? יש לך קרוס די טוב ואיקולייזר לא רע בכלל , מה אתה חושב יוסיף לך המעבד?

ישמח לשמוע דעות והערות...

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

דבר ראשון אני לא מבין למה שאלת לגבי הרמקולים האחוריים למה אני קניתי אותם או חשבת שאני מחליף אותם ושאלת בגלל זה למה

בעקרון אני לא מחליף אותם אני משאיר אותם מסיבה שהם רמקולים מעולים שלא יעלו לי על הסט הקדמיים ולא יפגעו בסאונד עקב זה שיש להם קרוס פסיבי שמרסן אותם

למה לקנות מעבד מסיבה שאני שומע ביום יום MP3 ואני עדיין מעוניין להוציא את המיטב מהמערכת שבניתי ולכן המעבד הנ"ל יעזור לי הרבה בקטע הזה

פורסם

איך אני אוהב דברים כאלה כמו

"אני עומד לשים חיווט 0 גייג' לרמקולים , אני יודע שזה אוברקיל , אבל שיהיה"

"אני שם 15 מצברים ברכב אפילו שאני עובד רק עם מגבר אחד , אבל שיהיה"

אני בניתי amprack מודולרי חשמלי אלקטרוסטטי שפועל על כח המחשב , אבל אין לי רכב , אבל שיהיה"

אם אתה אומר על החלקים שיש לך "נכון לא מי יודע מה" או "לא דבר כזה חשוב"

אז בשביל מה אתה שם אותם?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

elik אני לא יודע מה לקחת אבל שמעתי אותם בעקרון להשלמת סאונד מה לעשות שלפעמים אני לא רק תקוע עם הראש בדבורד אלא לפעמים גם מסובב את הראש ואני עובר את הקו הכסאות הקדמיים חסר לי משהו לצערי הרב הרבה שוללים רמקולים אחוריים ואני מצדיק את השלילה שזה לגבי רמקול 6X9 שפוגע באיכות הסאונד אבל כאשר מדובר ברמקול אחורי 6.5 2WAY קואקסיקל שבנוי להוציא סאונד ברמה לא נמוכה בהרהבה מסט קומפוננט וההוכחה היא JL וגם BOSTON שסדרת הZ הכי יקרתית שלהם והכי גבוהה עם בעצם רמקול קאקסקלי 2WAY אז לפני אוי למה את שם וכל השטויות שרשמת תעשה בדיקה אל תלך כצאן לטבח

פורסם

אז בשביל מה אתה שם אותם? אלי כרגיל אתה תותח

לסקייליין יש לך בקלריון משהו שמסדר את הMP3 אין שום דבר באודיו קונטרול שאין לך כרגע ולכן שאלתי

לגבי הרמקולים האחוריים , גם אים יש להם קרוס פנימי זה לא משנה את העובדה שאלא אם כן אתה 30% מזמנך נוסע עים נוסעים מאחורה ו/או שאין לך במה איכותית שהורכבה ע"י מתקין מעולה שיודע לכווין . אין שום תועלת ברמקולים מאחורה להיפך יכול להיות נזק , כי כך או כך הם ימשכו חלק מהצליל אחורה וזה לא מה שאתה רוצה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני באמת צריך להגיב לזה?

תודה יהודה , אבל כל מה שאמרתי היה מהגיון בלבד.

"קניתי טלויזיה 50 אינצ' בבית , אבל הקירות קטנים מדי"

להמשיך?

אני לא אומר שהדברים שקנית הם לא טובים!

אתה הבנת אותי לא נכון לחלוטין

אז לפני שאני אהיה "כצאן לטבח"

אני ממליץ לך לקרוא מחדש את ההודעה שלי

ותראה שהכל היה כדי שתפסיק להמעיט מערכם של הרכיבים.

אז כן , אולי הגזמתי קצת בתיאורים שלי

אבל להגיד "קניתי מגבר אודיסון ב 12 אלף שקל , אבל בינתיים אני עומד להגביר איתו פוקאל ב100 שקל"

רק יראה לנו שיש לך buyers remourse על המגבר

תתחיל להיות רציני , ותתגרה במה שיש לך.

אם זה גורם לך להיות כמו "זה ככה וזה ככה" אז עדיף שלא תדבר.

צאן לטבח , אני אקח את שלי well done תודה.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אז כך לידידנו truejoker אין מה להשוות את הADF של קלריון (אם אני לא טועה זה השם) שאמור לשפר את איכות השמיעה בקבצי MP3 לפעולת העיבוד של המעבד HPX הוא נחשב לגולת הכותרת של המעבדים מכיוון שהפעולה שלו ברמה הרבה יותר גבוהה מהקלריון שיש לי וגם מכל המעבדים שיש לפיוניר, אלפיין וקלריון מציא לך לקרוא עליו קצת ואז לחזור ולהגיד לי מה הדעה שלך שעלתה מהמידע עליו

ולגביך elik נכון רמקולים אחוריים פוגעים בסאונד אבל לא עם מוגברים נכון וחתוכים נכון כי אותו דבר אפשר להגיד על סאב הכל עניין של כיוונים ולהתגרות במה שיש לי הלללווו המידים שהבאתי הם 70RMS מוצהרים זה שהם יכולים לקבל יותר זה לא אומר שאני יהיה אידיוט וילך להגביר אותם עם מגבר של 150W RMS בBI-AMP ויתפלל שהדרייברים לא יגיעו לגן עדן כל הרכיבים מותאים אחד לשני ובמקום למלאות עוד דפים פה אני רוצה שתחכה איזה חודשיים שלוש ושאני יגיע למפגש תשב תשמע ואז תתן דעה מקובל?

פורסם

אין לי בעיה לתת דעה.

השאלה היא איך אתה תקבל את הדיעה הזו.

ועדיין , לא הבנת למה התכוונתי בתגובות שלי.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
ובמקום למלאות עוד דפים פה אני רוצה שתחכה איזה חודשיים שלוש ושאני יגיע למפגש תשב תשמע ואז תתן דעה מקובל?

אבל הוא אחריי בתור, נכון? :-):wink:

אחלה מערכת בנית. מחכה לשמוע (חחח אני לא מאלה שיגידו לך למה זה ולמה זה,אמרתי לך את הדעה שלי בפרטי כבר :-D ).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני אגיב עניינית:

1. אודיו קונטרול זו חברת בת של חברת רוקפורד ממה שאני מכיר.

2. הקוסם שונה בתכלית מהמעבדים שהצעת בכך שמבצע עיבוד דיגיטלי שאין ב DQXS וכו', כמו TIME ALIGN ואקולייזר מלא לכל ערוץ. לגבי האיכות - לא יודע מה מביניהם טוב יותר.

3. לדעתי אתה תקלקל את הסאונד ע"י הקרוס והאקולייזר של לנזר שהוספת. פשוט חבל. הסואנד של הקלריון טוב גם ללא התוספות האלו.

4. רמקולים היקפיים - עניין של דעה אישית. ההיבט היחידי שאני יכול להתייחס אליו הוא שצריך לוודא שציוויון הצליל בין האלמנטים יהיה תואם. הבוסטון בעלי צליל טוויטר מתכתי אם אני זוכר נכון, וזה אמור להתאים לJL שגם צורמים באותה מידה...:wink: .

בהצלחה!

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

שומאכר עוד יצא לך לשמוע את המערכת

לגבי QUATRO אני חיישב להשתמש בקרוס אקטיבי מסיבה שהלאמנטים אינם באים עם קרוס בדיוק כמו SCAN SPEAK וחבר'ה והקרוס של המגבר ממש לא יהיה מדויק להשתמש בו

ובאקולייזר כדי לתקן הרבה צלילים שהמערכת מעבדת לצערי עם כל זה שקלריון מוציאה איכות טובה זה לא זה

פורסם
שומאכר עוד יצא לך לשמוע את המערכת

לגבי QUATRO אני חיישב להשתמש בקרוס אקטיבי מסיבה שהלאמנטים אינם באים עם קרוס בדיוק כמו SCAN SPEAK וחבר'ה והקרוס של המגבר ממש לא יהיה מדויק להשתמש בו

ובאקולייזר כדי לתקן הרבה צלילים שהמערכת מעבדת לצערי עם כל זה שקלריון מוציאה איכות טובה זה לא זה

1. תלוי באיזה מגבר מדובר. ובמקרה שלך ניראה לי שזה יהיה איכותי יותר. ריבוי רכיבים במערכת באם הם לא באיכות גבוהה מאוד, בד"כ פוגע באיכות (ריבוי מחברים, כבלים ופוטנציאל להשראות מגנטיות - ואני מניח שלא כל הכבלים ןהמחברים שלך מכסף טהור...).

2. האקולייזר לא מתקן צלילים. הוא מדגיש יותר ומדגיש פחות כמה מהם.

3. צריך לזכור שבדיוק בשביל זה יצאו מגברים עם קרוס. אני בוחר להדגיש זאת מאחר ואנשים בוחרים בפתרונות שעולים להם יותר אבל לא בהכרח איכותיים יותר. תאמין לי שהקרוסים במגברים האיכותיים הם בסדר גמור.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...