Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכן משיגים סטרטר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסטרטר שלי שבק חיים סופית לא ניתן אפילו לשפץ אותו,הרס טוטלי כמו שאומרים,השאלה היא איפה אני משיג סטרטר חלופי? חנויות לחלפים? מוסכים? פירוקיות? אשמח לעזרה, האזור לא משנה העיקר לדעת איפה באיזה כיוון לחפש.

פורסם

אני מאשקלון,מדובר בפיאט אונו פייר משנת92, וכן בדקתי אם יותר ממשפץ אחד כולם אמרו שאין מה לעשות וצריך להחליף אותו בכלל,כששאלתי איפה אני משיג אותו התחילו הגימגומים,אף אחד לא אמר בוודאות איפה אני משיג.

פורסם

נסה אצל משפץ מכללי החשמל של רשת מוסכי פיאט "מור חלפים", טל' 050-5354152 ושמו אילן וברר איתו אם מישהוא מגיע אל אזורך שממנו תוכל לרכוש המתנע (סטרטר). המכללים שלהם משופצים ברמה גבוהה.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

ברשותי סטרטר לאונו 92 1100 פייר, זקוק לשיפוץ, יתכן ולא משהו גדול.

אם אתה עובר באיזור ירושלים, או יש לך מישהו באיזור, פנה אלי בה.פ.,

ואתה יכול לקבל את הסטרטר ולבדוק אותו.

פורסם

באותו עניין , אתמול הסטרטר אצלי החל ל"החליק" מספר פעמים עד שהתניע האוטו.

איפה ניתן לשפץ במחיר סביר באזור המרכז.

הרכב שלי פולו 99 1600

במוסך של תיקוני חשמל רכב דרשו 500 ש"ח .

האם המחיר סביר או שיש אופציות טובות יותר

תודה למגיבים.

אגב בשבוע הבא אני בדרך מהמרכז לכיוון טבריה ואפשר המלצה על הדרך

פורסם

לפני שחודש פירקתי את הסטרטר מהאודי והבאתי אותו לחשמלאי לצורך שיפוץ מלא, הנזק לחשבון בנק היה 440 שקל (והסטרטר היום חזר להחליק).

אז המחיר שנתנו לך (בתנאי שהעבודה נעשית כמו שצריך, סביר+.)

הרכב שלי אגב הוא אאודי 80 86.

• תוכן חדש...