Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-D שלום אני מתגייס עוד חודש ומכרתי את הרכב שלי (גולף 2.0 ידני)

כרגע אני מחפש רכב שיהיה יפה וחסכוני שלא יהיה לי קשה להחזיק אותו בשירות בצה'ל.

חשוב שהרכב יהיה אמין שיתנהג טוב.עלות ביטוח וטיפולים סבירים וחסכוני בדלק.

ומה שגם מאוד חשוב שלא תיהיה לו ירידת ערך גבוהה.למשל הגולף היית אצלי 11 חודשים וירדה 8 אלף שקל במחירון שזה מלא!

חשבתי על:

סיאט איביזה 2004 1400 ידנית ספורט

פג'ו 206XS 1600 ידנית שנת 2004

רנו מגאן קופה 1600 ידנית שנת 2002

יאריס ספורט 2003

הייתי רוצה שתביעו את דעתכם על הרכבים האלה או הצעות שונות אם יש לכם.התקציב הוא 70K

תודה

פורסם

:-D שלום אני מתגייס עוד חודש ומכרתי את הרכב שלי (גולף 2.0 ידני)

כרגע אני מחפש רכב שיהיה יפה וחסכוני שלא יהיה לי קשה להחזיק אותו בשירות בצה'ל.

חשוב שהרכב יהיה אמין שיתנהג טוב.עלות ביטוח וטיפולים סבירים וחסכוני בדלק.

ומה שגם מאוד חשוב שלא תיהיה לו ירידת ערך גבוהה.למשל הגולף היית אצלי 11 חודשים וירדה 8 אלף שקל במחירון שזה מלא!

חשבתי על:

סיאט איביזה 2004 1400 ידנית ספורט

פג'ו 206XS 1600 ידנית שנת 2004

רנו מגאן קופה 1600 ידנית שנת 2002

יאריס ספורט 2003

הייתי רוצה שתביעו את דעתכם על הרכבים האלה או הצעות שונות אם יש לכם.התקציב הוא 70K

תודה

נראה לי קצת כבדה האחזקה של רכבים כאלה לחייל שמרויח 352\752 שקל בחודש..

אני הייתי הולך על יאריס אם יש לך את הכסף ותמצא אחת שמורה

פורסם

יאריס בהחלט, כשחיפשתי מכונית בסגנון נהגתי על אחת (עם שאסי, כמה חבל), והיא ממש מומלצת לדעתי. אבל לא תמצא אחת! אם תמצא זנק.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

כן כמובן שההחזקה היא יקרה יותר מ400 שקלים בחודש אבל בישביל זה יש את ההורים שיעזרו,יאריס אני מחפש כבר חודשיים ולא מוצא זה אוטו שבלתי ניתן להשגה!

איך הפג'ו 206 XS?

מאוד מאוד חשוב לי הקטע של הירידת ערך כי אני לא מעוניין לקנות רכב ואז אחרי 3 שנים למכור אותו בפחות 20 אלף שקל

נראה לי ש3-6 אלף בשנה ירידת ערך זה סביר

פורסם

אני כרגע עם הפונטו HGT לעיל, נהנה מכל רגע. אבל ביאריס היה יותר כיף :) את הקליאו לא אהבתי, גם מבחינת מראה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

הפונטו HGT אוטו יפה מאוד אבל אין לו ממש שוק והירידת ערך שלו גם מאוד גבוהה..היתי רוצה חוות דעת על פג'ו 206 XS האם הירידת ערך שלה גם כזאת גבוהה?האם יש לרכב שוק?וכמובן אם הוא רכב אמין

פורסם
הפונטו HGT אוטו יפה מאוד אבל אין לו ממש שוק והירידת ערך שלו גם מאוד גבוהה..היתי רוצה חוות דעת על פג'ו 206 XS האם הירידת ערך שלה גם כזאת גבוהה?האם יש לרכב שוק?וכמובן אם הוא רכב אמין

מנסיון של שנתיים - הדגם שלאחר 2000 חזק (110 כ"ס) מאובזר ומתנהג טוב בהחלט. ירידת הערך קטנה יחסית ורכבים במצב שמור נחטפים, כך שהסחירות טובה. יש לבדוק היטב תאונות ובדגמים עם הגג הפנורמי לבדוק שהוא עובד "חלק".

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תודה על המידע,מה זה פלוס מינוס ירידת ערך נמוכה יש לך מושג בסכומים?ואולי אתה יכול לעזור לי בעניין של צריכת דלק טיפולים וכו'

פורסם

מישהו יכול אולי לתת לי מחירונים מדויקים של פג'ו 206 XS שנת 2003 ו2004 כי כל בן אדם שאני מתקשר נותן לי מחיר אחר שהוא אומר שזה המחירון.וביצחק לוי מופיעים מחירים אחרים אחרים לגמרי,למשל דיברתי עם בחור שיש לו פג'ו 2003 הוא אומר המחירון 68 וכתוב בכלל ביצחק לוי 63 ובחור אחר ששאלתי אותו על פג'ו 2004 אומר לי המחירון 76 שהמחירון ביצחק לוי 69,בקיצור תייעצו לי מה עושים במצב כזה!?

פורסם

לוי יצחק הוא הקובע בנושא המחירון.

אבל מי שמוכר לך את הרכב יכול לקבוע איזה מחיר שבראש שלו- ההחלטה היא שלך לקנות או לא.

לאן מתגייס?

פורסם

כן אתה צודק אבל הם מתווכחים איתי שהמחירון הוא המחיר שהם זורקים לי ואני באותו שניה מביט במחירון של הרכב מסוג זה באתר של לוי יצחק!

אני כנראה נהג בוס בתל השומר.מנסים למשוך אותי לשם דרך חבר.

לאן אתה?

פורסם

מצאתי פג'ו 206 XS יד ראשונה עם קילומטרז' נמוך עם כל התוספות חוץ ממגנזיום כולל סאן רוף מחשב דרך והכל,שוה ללכת על רכב כזה?אני יכול להוציא ממנו את הרכב ב4-6 מתחת למחירון.ואז להשים בקליות וג'נטים כמה כבר יעלה לי,אבא שלי אומר לי שהכי חשוב שהאוטו יהיה שמור ובמצב מצוין שיהיה לי קל למכור אותו אחר כך!

פורסם

אני עדיין לא מבין למה מכרת את הגולף.

חוץ מזה שהפסדת 8 אלף מה יצא לך מזה?

בכמה כבר יותר זול להחזיק 206XS מאשר גולף 2.0 ידנית?

(בנוסף לזה שאתה לא מכיר את הפ'יזו ותצטרך לעשות יישור קו מסויים).

• תוכן חדש...