Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה מכרתי את הגולף?

ביטוח עזוב לא הכי יקר -6 אלף.

חלקים? טיפולים?מאוד יקר!

דלק?האוטו כבד מאוד וגם לא זז ואכל לי 1-10 1-11 בלחץ.

וגם הירידת ערך של הגולף מטורפת 8-10 אלף שקל בשנה.

אני מחפש רכב שהוא יותר זול בחינת דלק,טיפולים וכו' והכי חשוב שלא יהיה לו ירידת ערך כזאת דרסטית כמו בגולף!

אין לי בעיה של כסף לעשות יישור קו,חוץ מזה אם הייתי נשאר עם הגולף הייתי מפסיד עליה ב3 שנים משהו כמו 25 אלף שקל!

טוסטוס/אופנוע לא בא בחשבון ההורים לא מאשרים לי..:/

פורסם

אני מניח שהגולך שלך הייתה בת כמה? שלוש שנים-חמש שנים ככה?

זהו, את רוב ירידת הערך היא ספגה, מעכשיו טיפין טיפין.

אתה חושב שרכבים אחרים מאבדים בערכם באחוזים פחות? אולי מעט, אבל זה ממש מתגמד.

חלקים טיפולים? אתה חושב ברכבים אחרים זה יותר זול?

אולי, תלוי איפה אתה מטפל (מורשה -לא מורשה).

בכל מקרה ההבדל הוא לא עצום.

תחשוב על כל חלק שתיקנת וכמה זה יעלה לך ברכב האחר אז זה לא כ"כ משנה.

וחוץ מזה אני רואה שאין לך בעיה ל"בזבז" על יישור קו, וזה מתקזקז עם העלות היותר יקרה "כביכול" של תיקונים בגולף.

גולף 2.0 ידנית זזה יפה מאוד, סליחה, אולי לשלך ספציפית הייתה בעיה.

זלילת דלק? 1-11 תקבל גם בכל הרכבים שהזכרת.

צ'טערת.

אני טוען שבגדול החזקת הגולף נגיד הייתה לך (כולל הכול) X ש"ח בשלוש שנים.

אז אחזקת רכב אחר במקרה הטוב הייתה חוסכת לך מן הסכום הכולל מעט מאוד (אלא אם כן אתה הולך על סובארו ג'אסטי מנוע 1.0 ידני ורק ביטוח צד ג', ואז יש חסכון, זה מה שהיה לי בצבא ד"א).

אנשים הולכים למוסך ורואים שלדוגמא החלפת רדיאטור בגולף עולה 1,000 ש"ח (סתם זורק) ונכנסים לסרט.

זה רכב יקר, ידה ידה. בסובארו שהיית לי ב-88' החלפתי בשכם ב-20 ש"ח.

כל פעם שאני חושב מחיר של תיקון ברכב שלי מוגזם אני מתקשר למוסך של יפנית מקבילה (מגוון, כל פעם משהו אחר) ושואל כמה עולה החלק.

תופתע לשמוע עד כמה קטן ההבדל אם בכלל.

פורסם

מכרתי את הגולף כי ההחזקה שלה יקרה,ביטוח,חלקים,דלק והיית ירידת ערך יותר מידי דרסטית לרכב,ואני רוצה רכב שישרת אותי שלא יהיה יותר מידי יקר להחזקה משהו 1600 או 1400 ידני ושלאחר שלוש שנים אני אמכור אותו ואני לא אפסיד כל כך הרבה כסף,אופנוע לא בחשבון ההורים לא מרשים :/

פורסם

מה אני יגיד לך בחור אתה צודק!אולי זה חוסך פה קצת ופה קצת אבל בסופו של דבר זה מתקזז.פה 1000 ופה עוד 200 ועוד מאה ועוד מאה זה מצתבר וצובר סכום נכבד מאוד.

אני לא יודע מי הציע לי את הפונטו HGT ,אבל לא אהבתי אותה עד היום ליפני כ3 שעות ראיתי אחת כזאת בראשון בצהוב ואני חייב להגיד לכם שזאת אחת המכוניות ה- יפות!

ממש אבל ממש אהבתי הייתי שמח לקבל פרטים:צריכת דלק,ביטוחים,שוק,ירידת ערך וביטוחים.

ואם הרכב אמין כי בכל זאת פיאט.לא שמעתי עליהם כאלה ביקורות טובות אבל אולי אני טועה לא יודע.אשמח למידע!

האם יש הבדל גדול בצריכת דלק של 1600 ל1800?בכל זאת רק 200 סמ''ק אבל אי אפשר לדעת.

• תוכן חדש...