Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה לאנטיס 2001 1600 שנת 2001.

הבעיה שלי היא שהמנוע שלי לא עובד יציב גם בעמידה בהילוך וגם בעמידה ב N בסרק,כאשר אני משלב מי D ל N המנוע מביא מין כמו מכה כזאתי של חניק

ולא עובד בצורה עגולה ביכלל מזייף.

הטורים משחקים עולים ויורדים ממש הרבה וליפעמים עד כיבוי המנוע והמנוע פשוט מישתגע.

המנוע גם נמשע חנוק מדיי כשהוא עובד.

רציתי לדעת אם יש דרך ליבדוק כוהלים בצורה ידנית ולא לגשת למוסך כל שהוא בנתיים אין כסף :|

אם מישהו יוכל להגיד לי איך אשמח מאוד.

תודה לעוזרים.

פורסם

כויילים , סלילי הצתה. קיימים 2 . כל אחד יושב על פלג אחד ובנוסף מפעיל מצת נוסף על ידי חוט הצתה שיוצא ממנו לצלנדר המתאים לסדר ההצתה .

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בדר"כ ניתן לבדוק אותם ברמת sanity check. זה לא אומר שאין בריחת ניצוץ, זה לא אומר שהם לא מתים תחת עומס וכו'. לדעתי במקרה שלך בדיקה כזאת לא תעזור הרבה כיוון שגם אם הסליל ימצא תקין בבדיקה כזו זה לא אומר שהסליל תקין בפועל. בכל מקרה אתה יכול לנסות.

פורסם

עד כמה שאני יודע ניתן לבדוק סליל הצתה -סליל ראשוני וסליל משני.

לרכבים שונים יש כוילים בצורות שונות וכך גם התנגדות הסלילים משתנה בהתאם להוראות יצרן מצרף שתי סירטוטים אחד לכויל 4 יציאות והשני לכוילים שמחוברים לפלאג ויוצא מהם חוט נוסף לפאג השני.

1.jpg

2.jpg

פורסם

מה מתאים למאזדה לאנטיס 2001 יש לי 2 כוילים ומכל כוייל יוצא עוד חוט לצילדרים האחרים.

זה נירא לי קצת מסובך הקטע הזה טיפה.

dani12 תודה על התמונות ועל ההסברים שיש שמה.

• תוכן חדש...