Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החומוסייה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התגברתי על הקסלנות..

ועכשיו צריך לנקות את כל שדה הקרב במטבח.

:-)[ATTACH=CONFIG]446216[/ATTACH]

נראה מעולה,

איך הצלחת להגיע לכזה מרקם?

-

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 547
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

36 דפים על חומוס. מתנצל מראש אם פספסתי והיה כבר.

חומוס השעה בקניון G כפר סבא.

ממוקם ליד הזוזוברה.

נכנסתי לשם במקרה.

הופתעתי לטובה בגדול.

אחלה מקום, אוכל ממש טעים וטרי.

החומוס מצויין ויש גם מנות בשריות.

מה שממש אהבתי שהאוכל מזכיר אוכל ביתי ולא מזללה בשקל תשעים.

לא מוצף בשמן, אין צרבת וטעמי לוואי. ממש מרגישים את האיכות.

בקיצור,

שווה ביקור.

פורסם (נערך)
דווקא ברעננה, לא מקום שהייתם מצפים למצוא בו בהכרח חומוסיה טובה, מסתתרת פנינה.

פול האוס ברחוב אחוזה, אל תשאלו אותי באיזה מספר, חומוסיה שאחזור אליה.

גולת הכותרת במקום היא היחס האישי. בעלת הבית מכירה את כולם, מברכת אותם לשלום ושואלת מתי חזרו מחו"ל. אפילו אני, שמבקר במקום בסך הכל בפעם השניה, קיבלתי ברכת שלום חמה משל הייתי מקומי.

החומוס טרי וטעים, במרקם סמיך ועשיר. כל המרכיבים טריים והמנה נבנה אל מול עיני הלקוח ובהתאם לטעמו האישי. כל מנה מקבלת גם שיפוד פלאפל חם וטרי.

במקום יש גם שקשוקה, סביח, פלאפל ועוד כמה מאכלים שנראים טוב. אני באתי בשביל החומוס ויצאתי :ok:

[ATTACH=CONFIG]434446[/ATTACH]

הקדמת אותי ,אנחנו פוקדים את המקום באופן שבועי מהעבודה , והיופי שהחומוס תמיד באותו הטעם , אין גליצ'ים !

בעלת הבית , אחת המדהימות ! באחת הפעמים היא שאלה מהמטבח "חסר לכם משהו ?" אז אחד המבוגרים מהצוות ענה בצחוק "חיבוק" , היא אשכרה יצאה עם הסינר החוצה ואמרה לו "עכשיו קום לחיבוק" ונתנה לו חיבוק!

מדהים .

עריכה אחרונה על ידי amisha

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

קצת רחוק לי מהתדהר אבל ניתן גיחה שבוע הבא לבדוק, מפוצץ שם בצהריים כמו בבהדונס שהתור מתחיל מהרחוב? או סביר?

פורסם

כמה במרחב חיפה:

חומוס אליהו (חיפה רמות רמז) - חומוס טעים מאוד, שירות חלש ביותר, לא יודעים לעמוד בעומס כשיש, ויש הרבה. מחירים סבירים (26 גרגירים + 7 לימונדה חופשית). כשר ולא מגישים תוספת בשר (לצערי).

חומוס אליהו (חיפה עיר תחתית) - חומוס טעים מאוד, שירות מצוין, המקום מסודר ונקי, אין עומס. מחירים כנ"ל. הפייבוריט שלי. כשר ולא מגישים תוספת בשר (לצערי).

חומוס הבוטקה (רמת ישי) - חומוס טעים, שירות מצוין. יש הרבה עומס בזמנים הרלוונטים, אבל עומדים בזה נהדר. מי שמחכה בתור בחוץ מציעים לו פינוקים של העונה (ערק, שלוקים, שתיה חמה). מחירים סבירים - לא זוכר מספרים מדויקים. המקום לא כשר, מגיש בשר, פתוח בשבת.

חומוס אבו שאקר (עיר תחתית) - אני מאמין שכולם מכירים. החומוס טעים מאוד. הפך להיות מוקד עליה לרגל, בשעות שיא העומס פשוט מוגזם, מחכה בתור ואז יושב יחד עם אנשים זרים בשולחן - הכל בשביל לדחוס כמה שיותר לקוחות. המחירים גבוהים. מיותר לציין - לא כשר, פתוח בשבת.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חדש באזור התעשייה ברעננה

חומוס אליהו (לא יודע אם קשור לזה מחיפה) טעים מאוד, מרקם דליל (לא משחתי כמו אבו חאסן) טוחנים במקום מול העיניים, הכל נראה נקי ומסודר, השירות קצת איטי

שורה תחתונה אחלה מנת קומפלט ב28 שקל.

פינת הרחובות זרחין\התעשייה

7AY7xwY.jpg

hQYViLt.jpg

פורסם

כנראה שקשור, כי חומוס אליהו שביקנעם גם די נוזלי במרקם. לדעתי, לא היה מזיק מרקם טיפה יותר קשה, אבל הוא טעים בזכות עצמו, גם אם לא בין המובילים. כמו כן, למי שחשוב - הוא כשר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• אחראי פורום
פורסם

ממליץ לקרוא באתר האינטרנט של אליהו, הנאה מובטחת.

בכרמיאל למעט מליחות חזקה מדי, המרקם והטעם טובים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אבו-מרון.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אכלתי לפני כמה חודשים בחליל שברמלה. לא נפלתי, אני ממשיך לשמור אמונים לסולטן.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אבו מרון - בשוק הפשפשים.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...