Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעה בטמבון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

תראו יום שישי נסעתי עם הקטנוע (פיור) ובדיוק התחיל לטפטף גשם בקיצור בלמתי והקטנוע איבד שליטה, התחלתי להתקרב לרכב החלקתי מאחוריו אני עפתי הצידה לא קרה לי כלום והקטנוע המשיך מתחת לטמבון של הרכב שהיה ממולי (טויוטה קורולה 2005) עכשיו לבנאדם בעל הרכב נהיה חור בטמבון והטמבון התנתק בצד שלו מהתופסנים שלו אני משאר...עכשיו, לי אין צד ג' ואני צריך לתקן לו את זה עכשיו השאלה שלי אם אפשר לתקן חור בטמבון יענו כזה דבר זה בערך חור בגודל 2-3 אצבעות, או שצריך להביא טמבון חדש\יד שנייה להעביר אותו צביעה ולהרכיב ?

ואם אפשר לתקן את הקיים כמה בערך עולה תיקון כזה ?

תודה רבה מראש.

פורסם

אני נותן לך פיתרון ותאחז בזה

סע למוסך "האוטם" ביהוד (ובמיוחד שהייתי שליח כמוך ואני מבין אותך)

תגיד לו שאלעד (גולף) שלח אותך ושיעשה לך מחיר

בהצלחה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תודה רבה חבר'ה

אבל מה המחירים\טווח מחירים שזה נע ?

יש איזה חור או שניים בטמבון קטנים משו כמו 2 אצבעות וצד אחד של הטמבון התנתק,

בערך ?

ומה עושים מתקנים עם חומר מיוחד וצביעה כוללת או טמבון יד שנייה או חדש וצביעה כוללת ?

תודה.

פורסם

תקשיב, אפשר לסתום את החורים ראיתי איך פחח סותם דברים ענקיים תאמין לי הכל אפשרי.

יש פחח באזור תעשייה בנתניה שעושה עבודה מושלמת במחיר טוב לחבר"ה צעירים.

הוא תיקן לי צד שלם של האוטו ב1400 שקל פלוס מראה חשמלית, במידה ואתה רוצה תשאיר לי הודעה פרטית.

פורסם

אני מהמרכז אני גר בדרך השלום לא רחוק מעזריאלי

אם יש מישהו באיזור שלי שאתם יכולים להמליץ לי עליו אני אשמח.

תודה.

• תוכן חדש...