Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תעשיית השיפורים במרחב ג'נין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי סוף סוף ממילואים.

הוצבתי כנהג גל"ב (סופה ממוגנת) .

רשמים מהסופה - אולי בהזדמנות אחרת.

רשמים מהמכוניות בגזרה:

הרכב הנפוץ ביותר - סובארו DL האגדית, ובפער ניכר מאחור - טרנספורטר, 305, קאדט,

אסקונה, 127 ועוד. רובם משנות ה-80 המוקדמות.

רכבים חדשים - בעיקר סיביק ו-323 (דגם קודם). מעניין כמה מהן נקנו בסוכנות, וכמה פשוט נעלמו יום אחד לבעליהן בארץ והגיעו לשם.

תעשיית השיפורים:

מדבקות:

4X4, בשילוב עם טורבו, מדבקת SPORT ענקית על כל צד הרכב חיונית.

שינוי מרכב:

סאן רוף. טוב, לא ממש סאן רוף, אלא רק מעין מצחייה שחורה שמודבקת על הגג, ומרחוק מלפנים נראית כמו "שובר רוח" לסאן רוף. כמסתכלים מקרוב - הגג מאחור אטום.

ראיתי גם כאלו שהגדילו לעשות, ופשוט הדביקו לוח זכוכית על הגג. מלמטה - כמובן פח אטום. מדובר במראה מגוחך ביותר, מכיוון שפלטת הזכוכית השטוחה מונחת על גג הרכב הקמור. את הרווח שנשאר סוגרים עם סיליקון.

שינוי מרכז כובד של הרכב:

על המראה הפנימית תולים קוביות, וגם כדור רגל, וגם דיסק, וגם מחזיק מפתחות, וגם סמל של מרצדס, וגם תמונה של האשה והילדים, ואיזה מחזיק מפתחות של מגדל אייפל. ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר כרגע. אין לי מושג איך זה לא תולש את הגג.

אביזרי ספורט:

כדור טניס. טניס זה ספורט.

על האנטנה משופדים כדורי טניס.

בין המושב לבין משענת הראש, על 2 המוטות שמרחיקים את המשענת מהמושב גם משופדים כדורים.

וילונות:

במקום צלון או וילון אחורי - שמים מגבת עם ציור של פרארי טסטה-רוסה. תמיד זה טסטה רוסה. הם מתואמים. משונה.

תאורה:

כחול. לא נאון קטן או לדים בלוח השעונים, אלא תאורה כחולה. הרכב משמש כמגדלור, ומקרין אור כחול לכל עבר.

בשילוב עם פנסי ערפל מושג אפקט מעניין. פנסי הערפל הם למעשה ספוטים של מנורת שולחן, שמורכבים מתחת לפגוש.

יש הרבה רכבים, שבהם מורכבת כל הרשימה הנ"ל.

על רוב הרכבים מורכבים לפחות שני אלמנטים מהרשימה.

בקיצור - נהנתי במילואים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

את זה אתה יכול לראות אצל ערבים ( לא ממש גזעני ) מוסלימים במיוחד...

אתה תראה את זה הרבה בכפר קנא טורעאן וכאלה מקומות ....

אבל פעם צחקתי מאוד בחיפה כשראיתי אמפריזה חדשה עם סמל STI היה עליה מרעיש לאקזוז אבל הבן אדם שכח להסיר את הסמל האחורי שמכיל 1.6 :):lol:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

וזו הסיבה למושג "אוטו ערבי"

זה לא נכון ........

לא כולם כך ........

אני ערבי ... אבל רוב האנשים שיש להם טיפת שכל רק צוחקים על אנשים אלה ...

יש הרבה בדיחות על כל החרטות שיש על הסוברו טורבו והאונו טורבו שיש בכפר קנא שניצחה TT ... ותנחש מה הרכיבו עליה טורבו של איזוזו דיזל !!! טורבו של דיזל על מנוע בנזין איזה חרטות לפעמים אני חושב שהשמיים יפלו על הראש מרובן ... אבל יש כאלה אנשים מה לעשות :roll:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

וזו הסיבה למושג "אוטו ערבי"

זה לא נכון ........

לא כולם כך ........

אני ערבי ... אבל רוב האנשים שיש להם טיפת שכל רק צוחקים על אנשים אלה ...

יש הרבה בדיחות על כל החרטות שיש על הסוברו טורבו והאונו טורבו שיש בכפר קנא שניצחה TT ... ותנחש מה הרכיבו עליה טורבו של איזוזו דיזל !!! טורבו של דיזל על מנוע בנזין איזה חרטות לפעמים אני חושב שהשמיים יפלו על הראש מרובן ... אבל יש כאלה אנשים מה לעשות :roll:

אני מסכים שלא כולם כך ,

דווקא בכפר קאסם יש מכוניות חבל"ז , החל מ - STI אמיתית עד ל - S600 , אבל אתה חייב להודות שתרבות ה - 4X4 TORBU מאד מפותחת במגזר.

פורסם

בנצרת אני מכיר אחד עם TT משופרת משהו חבל על הזמן ......

לשכן שלי יש A6 4200 QUATTRO .....בעיר יש גם 3 SL 600 ... פורשה אחת או שתיים .. ועוד כמה ...

אבל אני מודה עדיין רואים בכביש כאלה עם מוזיקה דפוקה מלפני שנים ! הקול לא נקי רק רעש ... המכונית נראית שמו מזבלה ... אם זו סוברו אז אתה בטח תמצא איזה TURBO או שניים ובטוח 4X4 !!!

Henry Miller

פורסם

כן רציני מאוד ......

BOXTER S אבל עדיין פורשה ...

לקרוב משפחה (קרוב רחוק ) יש אחת , הוא קנה לפני כמה חודשים עדיין חדשה בצבע שחור.. ממש מהממת :)

Henry Miller

פורסם
כן רציני מאוד ......

BOXTER S אבל עדיין פורשה ...

לקרוב משפחה (קרוב רחוק ) יש אחת , הוא קנה לפני כמה חודשים עדיין חדשה בצבע שחור.. ממש מהממת :)

מה שיפה שהוא יכול להשאיר אותה עם מפתח בפנים ואף אחד לא גונב ,

רוב האנשים שקונים אותה יושבים חזק בקהילה מה שנקרא :lol:

פורסם

לא עד כדי כך אבל כולם אוהבים את הפוזה !!!

לחבר טוב טוב שלי יש 318 אוטומט!!!! קבריולט ..

יש עליה סמל של M3 קיט של M3 מה שאתה רוצה של M3 ...מבחינה חיצונית

ג'נטים 17" 5 SPOKES מדהימים ... צמיגי דנלופ V ...

אבל חוץ מזה האוטו ממש רגיל !!!!!

רק הפוזה !!! ממש שונא את הקטע הזה

Henry Miller

פורסם

לא חסרים יהודים שהמכוניות שלהם נראות ככה. במידה והשירשור יגרר למקום בוא הוא לא צריך להיות הוא ינעל.

לבחור שרשם על הBMW 318 קבריו אוטומטית... עם לרכב יש ג'אנט 17 מאזדה דמיו תיקח אותו בפתיחות. הרכב גם ככה לא חזק במיוחד, אז לשים עליו ג'אנט 17? :? אני משער שהוא נראה מדהים, אבל לטובתו עדיף שיראו אותו בעיקר חונה כדי למנוע מצבים מביכים :wink:

פורסם
לא עד כדי כך אבל כולם אוהבים את הפוזה !!!

לחבר טוב טוב שלי יש 318 אוטומט!!!! קבריולט ..

יש עליה סמל של M3 קיט של M3 מה שאתה רוצה של M3 ...מבחינה חיצונית

ג'נטים 17" 5 SPOKES מדהימים ... צמיגי דנלופ V ...

אבל חוץ מזה האוטו ממש רגיל !!!!!

רק הפוזה !!! ממש שונא את הקטע הזה

אני לא מבין את ההיגיון בכלל ,

הרי מי שמבין במכוניות יבין שזה לא M3 כמובן , וסתם יצחק עליו.

מי שלא מבין במכוניות לא יתלהב גם אם זה M3 ....

אז מה הקטע ?

פורסם
חזרתי סוף סוף ממילואים.

הוצבתי כנהג גל"ב (סופה ממוגנת) .

רשמים מהסופה - אולי בהזדמנות אחרת.

רשמים מהמכוניות בגזרה:

הרכב הנפוץ ביותר - סובארו DL האגדית, ובפער ניכר מאחור - טרנספורטר, 305, קאדט,

אסקונה, 127 ועוד. רובם משנות ה-80 המוקדמות.

רכבים חדשים - בעיקר סיביק ו-323 (דגם קודם). מעניין כמה מהן נקנו בסוכנות, וכמה פשוט נעלמו יום אחד לבעליהן בארץ והגיעו לשם.

תעשיית השיפורים:

מדבקות:

4X4, בשילוב עם טורבו, מדבקת SPORT ענקית על כל צד הרכב חיונית.

שינוי מרכב:

סאן רוף. טוב, לא ממש סאן רוף, אלא רק מעין מצחייה שחורה שמודבקת על הגג, ומרחוק מלפנים נראית כמו "שובר רוח" לסאן רוף. כמסתכלים מקרוב - הגג מאחור אטום.

ראיתי גם כאלו שהגדילו לעשות, ופשוט הדביקו לוח זכוכית על הגג. מלמטה - כמובן פח אטום. מדובר במראה מגוחך ביותר, מכיוון שפלטת הזכוכית השטוחה מונחת על גג הרכב הקמור. את הרווח שנשאר סוגרים עם סיליקון.

שינוי מרכז כובד של הרכב:

על המראה הפנימית תולים קוביות, וגם כדור רגל, וגם דיסק, וגם מחזיק מפתחות, וגם סמל של מרצדס, וגם תמונה של האשה והילדים, ואיזה מחזיק מפתחות של מגדל אייפל. ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר כרגע. אין לי מושג איך זה לא תולש את הגג.

אביזרי ספורט:

כדור טניס. טניס זה ספורט.

על האנטנה משופדים כדורי טניס.

בין המושב לבין משענת הראש, על 2 המוטות שמרחיקים את המשענת מהמושב גם משופדים כדורים.

וילונות:

במקום צלון או וילון אחורי - שמים מגבת עם ציור של פרארי טסטה-רוסה. תמיד זה טסטה רוסה. הם מתואמים. משונה.

תאורה:

כחול. לא נאון קטן או לדים בלוח השעונים, אלא תאורה כחולה. הרכב משמש כמגדלור, ומקרין אור כחול לכל עבר.

בשילוב עם פנסי ערפל מושג אפקט מעניין. פנסי הערפל הם למעשה ספוטים של מנורת שולחן, שמורכבים מתחת לפגוש.

יש הרבה רכבים, שבהם מורכבת כל הרשימה הנ"ל.

על רוב הרכבים מורכבים לפחות שני אלמנטים מהרשימה.

בקיצור - נהנתי במילואים.

לא היו שם אימברזות טורבו? :lol::lol:

פורסם

הבחור קנה את ה 318 במצב מעולה ... עם תוספות רבות ...כולל הגנטים הקיטים DVD טלויזיה מערכת מהממת במחיר של 99000 שקל לפני שני זאת אומרת 3 אלף שקל מעל למחירון .......

הקנייה היתה בעיניי כדאית ..

המכונית מהנה לנהיגה .. בפתיחה אחד לא ניסה להתחרות בו...

הוא תמיד צוחק שהסמל מוציא אותו ממצבים מביכים ..ו זה נכון ...

אין בו הרבה כוח אבל יש בו פוזה ...

אני הייתי מעדיף כוח אבל זה לא אוטו שלי ... אבל אני אוהב לנהוג בו . :twisted:

Henry Miller

• תוכן חדש...