Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חבר השבית רכב ,נכנס ברכב חונה כתוצאה מאיבוד שליטה על ההגה(היה רוח,עפו לו דפים ברכב,ניסה לתפוס אותם ואיבד שליטה),לא זה העניין אבל.

חבר שני שלי היה איתו ברכב,שניהם כמובן חגורים.

החבר (הנוסע),מרגיש כאבים בגב כתוצאה מהתאונה.

הוא חושש ללכת לבית חולים,כי אמרו לי שברגע שהוא הולך לבית חולים,הביטוח יכול לתבוע את הנהג(החבר הכי טוב שלו),להגיע לבית משפט ושבבית משפט ישללו לנהג את הרישיון.

נראה לי תמוה משהו,הריי ביטוח מקיף אמור להגן ולכסות על הנהג במקרה של תאונה,מה גם שבתאונה אומנם הייתה טעות של הנהג,אך לא הייתה נהיגה פרועה .

האם זה נכון?

האם במקרה של פצוע בתאונה עם רכב בעל ביטוח מקיף,הנהג יכול להיתבע על ידי סוכנות הביטוח?:roll:

בכללי,מישהו יודע מה הפרוצדורה במקרה כזה?

בתודה מראש,

לירון

פורסם

קצת סדר בביטוחים:

חובה- נזקי גוף של הנהג ושל המעורבים באותו המקרה

צד ג'- נזקי רכוש של הצד השני שנעורב באירוע

מקיף- נזקי רכוש שלך (הרכב של הנהג)

ביטוח היובה ישלם את חשבון בה"ח וכו' אבל יש סיכוי (אומנם קלוש) שכשירצו שהמקיף ישלם את הנזק לרכב חברת הביטוח תנסה להתנער מתשלום או שתנסה להגיע להסדר לתשלום מופחת בגין "אשמה תורמת" או כל קשקוש אחר שיעלה על רוחה.

קח בחשבון שברגע שיש נפגעים גם המשטרה מתערבת, למרות שמכיון שהנפגעים במצב קל והנזק הוא בעצם נזק עצמי סביר להניח שזה לא יגיע למשפט

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אופטימיות?? לא ממש

ניסיון העבר.....

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...