Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שלום כולם??? קוראים לי גיא ובדיוק אני מקבל אוטו משלי ( טויוטה קורולה 93' ) ומתתת להתקין מערכת!!

אז ככה עד היום כל הידע ( הקטן, קטן ) שלי בא מקריאת חומר באינטרנט ככה שאני פשוט לא יודע יותר מדי...

עד עכשיו הרכבתי בערך מערכת שנראית יחסית מומלצת למרות שאני לא מכיר הרבה חברות ולא יודע על איכויות.. אם תוכלו להמליץ לי ולהגיב אני יודה לכם מאוד!!!

התקציב הוא משהו כמו 4500 וhu כבר יש לי ( פיוניר p780mp ) הרכיבים שחשבתי עליהם:

9*6: jbl gto 937

comp: morel pulse 6

amp: jbl 755.6 או infinity ref 5761a שניהם 6 ערוצים ( לא האופציה הכי טובה.. אבל חייבים לחסוך:-D )

sub: kenwood 1000 w

אני מעדיף לקנות הכל חדש, ולא לחרוג המתקציב! אשמח לקבל טיפים ועצות מכל מי שרוצה לעזור!!

תודה מראש גיא.

i assure u all iwill have asound system.. eventually

פורסם

שני המגברים טובים מאוד. עם תוכל להביא אותם מהדיוטי פרי זה יהיה אפילו עוד יותר טוב וכך יהיה לך יותר תקציב לדברים אחרים. תרד מהאופציה של הסאב של קנווד, עדיף ורצוי שתרכוש משהו אחר, פוניקס גולד ודומיו.

הרמקולים הם טובים, אבל בתקציב שלך לדעתי כדאי שתרכוש משהו יותר רציני.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

יותר רציניים?? אתה יכול לתת כמה דוג'??

ומי החברה השניה של הסאבים שהזכרת?? דמיו? אתה יכול לשלוח קישור??

פורסם

4500 וזה מה שהוצאת??? מה ?

הנה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1041141

אתה לוקח ב 2100 את ה A5 . זה ממנהל הפורום , אל חשש לגבי חדש הוא כמו חדש לגמריי.

סאב :

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=782&CatCode=84

רמקולים:

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=150456

4350 ש"ח

המחירם של הסאב והרמקולים עוד יחסית גבוהים ואפשר להוריד את שניהם ביחד בערך ב 250 שקל

ישאר לך עוד 300 ש"ח בערך לחיווט בלי למצמץ.

זו מערכת איכותי וטובה ב 4500 ש"ח.

אה ואתה שוכח אגב מהמושג רמקול אחורי.

פורסם

או אה, זה וזה וזה או קורווין הפצצת! (לטעמי). אהבתי ביותר את ההמלצות שלך. תומך בהם בחום :-D

אכן, המלצה מאוד טובה למערכת בשווי 4500 שקל, אבל הוא יצטרך לגרד פה ושם כמה מאות שקלים בשביל חיווט+התקנה.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למה השארתי לו מספיק כסף לחיוט.

שלא נדבר שלאיציק יש ב 150 שקל שם כבל 2 גייג' שטוח למכירה. תוסיף 2 RCA של רוקפורוד טובים ב 150 ש"ח וחיווט רמקולים 10*5 שקל 2.5 MM . והבחור מסודר ועוד נשאר לו טיפה כסף בצד אם בא לו לגשת למתקין שרק יעשה עבודה.

פורסם

תודה על ההמלצות!

לגבי לשכוח מרמקולים אחוריים לגמרי באמת כדי??

ועוד לגבי לקנות מגבר משומש ( גם ממנהל הפורום, בלי לזלזל ) אני באמת לא יודע

אבל הסאב של מאק ניראה חזק והדוטק באמת רציתי אותם...

בתודה. גיא

פורסם

תקשיב כזה מגבר זה משהו שקוניפ פעם אחת וזהו.

יש בחיים מציאות. ואם יש לך כזו מציאה ועוד בסכום כזה ויש לך כסף. אני לא הייתי מחכה דקה.

יותר מזה אני אגיד לך שאני רוצה אותו רק אין לי כסף בשבילו.

פורסם
תקשיב כזה מגבר זה משהו שקוניפ פעם אחת וזהו.

יש בחיים מציאות. ואם יש לך כזו מציאה ועוד בסכום כזה ויש לך כסף. אני לא הייתי מחכה דקה.

יותר מזה אני אגיד לך שאני רוצה אותו רק אין לי כסף בשבילו.

אתה רוצה אותו והמלצת עליו? יש לך לך טוב אתה יודע?! :lol::wink:

אבל נראה לי אם באמת היית רוצה אותו (תכלס גם אני רוצה אותו אבל אתה יודע באיזה מובן, שהלוואי עליי), היית משיג אותו.

ולפותח השירשור-לטעמי, לפחות אצלי באוטו, שמעתי עם רמקולים אחוריים ובלי ובהחלט בלי נשמע יותר טוב.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני יכול לבקש מכולם טובה?

אל תהיו תוכי, ותרשמו משפטים כמו "רמקולים אחוריים לא חשובים".

אולי זה מה שחשבתם שזו הכוונה, אבל היו בטוחים שלא לכך התכוונו אי פעם.

שכחתם שאודיו זה נושא מאוד אינדיבידואלי?

יש כאלו שזה לא רק חשוב להם, אלא הכי חשוב להם (סאונד מאחור)

ניתן בהחלט לציין שבמה (עצם ההגדרה שלה) היא מושא לסאונד שמגיע מלפנים, ולא מאחור.

ולכן אין מושג כזה "במה אחורית".

אך עם זאת, סאונד מאחור לא חייב לגרוע ואף יכול להוות חלק חשוב מהגדרת העומק בסאונד ברכב.

(אם מכוונים נכון ויודעים מה עושים כמובן)

או שאתם חושבים שרכבים של SQ (בעיקר אלו שזוכים בתארים כמובן) לא מכילים רמקולים מאחור?

היו בטוחים שהם מכילים גם מכילים, והם עדיין זוכים בתארים על סאונד משובח עמוק ומפורט.

אז נא לא להטעות אנשים, ולהיות יותר ברורים.

תודה

גל

פורסם

תודה לכל הממליצים!!

באמת כאילו היה נשמע קצת חד משמעי להגיד אין צורך באחוריים.

בנוסף אני עדיין שוקל לקנות מגבר 6 ערוצים רק כדי לפתוח אופציות לעתיד הקרוב ( עוד סאב או לפחות אחוריים )

אבל לגבי הסאב הוא באמת ניראה טוב ( וגם מומלץ! ) ואני ישקול לקנות אותו

תודה רבה. גיא

פורסם

אז נא לא להטעות אנשים, ולהיות יותר ברורים.

תודה

גל

גל אני רשמתי שלטעמי הסאונד היה יותר טוב בלי אחוריים. לא הטעתי אף אחד ולא אמרתי לו מה לעשות.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא התכוונתי אליך ישירות גיא, אפילו שמשם "גזרתי" את הבקשה.

רק רציתי להראות שאנו "מדרדרים" ביחד את הנחיות הבסיס של אודיו לרכב למקומות שבסוף יהיה לנו קשה לצאת מהם.

אל תיקח אישית כי לא זו היתה הכוונה ידידי 8)

• תוכן חדש...