Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כמו שכתוב בכותרת החלטתי סוף סוף אחרי צפיה כל כך ארוכה באנשים שעשו פרוייקטים למינהם החלטתי לצבוע את הטסות של האוטו שלי , ניגשתי לחנות הום סנטר הקרובה ביקשתי יעוץ מהאנשים שקשורים לצבעים שעובדים שם, וקיבלתי ספרי מיוחד שמיועד לג'נטים. הספרי מצופה בשחור עם פקק אפור, גם רשום בגדול" ספריי לג'נטים". איתו קניתי גם נייר שיוף במים והתחלתי לעבוד .

קודם כל ניקיתי טוב טוב טוב טוב את הטסה שפכתי עליה טיפה מים והתחלתי לשפשף, אחרי ששיפשפתי והשתדלתי מאוד את החלקים של השברים והשריטות בטסה לשפשף כמה שיותר ולהגיע למרקם נוח ויפה . לאחר מכן שטפתי את הטסה שוב עם מים ויבשתי טוב טוב נתתי לה להתיבש ככה בשמש מעט ,ואחר כך שוב עברתי עם מטלית קלה ליבוש סופי, לאחר היבוש והכל התחלתי לצבוע .צבעתי ממרחק ולא קרוב, לחיצה עדינה על הספרי ממרחק של בערך 30 ס"מ בתנועות קויות בעדינות הביאו למרקם יפה של הצבע ,לאחר שיכבה אחת נתתי לזה להתייבש במשך 20 דקות ככה, ושוב עברתי לעוד שיכבה.

מה שחשוב לציין הוא שמיכל ספרי אחד לא מספיק לכל השכבות ל4 הגלגלים. אני קניתי 2 מיכלים ועברתי עם 3 שכבות לכל טסה, ובסוף תיקונים והשלמות אפה שצריך .

זהו בעיקרון רציתי להגיד תודה גם לכל אלה שמלמדים פה לעשות דברים כאלה, הכי חשוב לעשות את הדברים לבד . וזהו הנה כמה תמונות מכמה שנהנתי מהעבודה חח, התמונות של הסוף קצת שחורות כי זה כבר היה מאוחר היה חושך, מחר אני אוסיף חדשות וסורי על האיכות הגרועה זה מהפון

ד"א הספרי עולה 36.90 בהום סנטר

והנייר שיוף מים עולה 10.99 ל5 דפים שנראה לי שזה מספיר לכל ה4

והנה התמונות :

DSC00002.jpg

DSC00003.jpg

DSC00001.jpg

DSC00005.jpg

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

למרות שתמיד נחמד לעשות את העבודה לבד - לא היה עדיף ( גם כלכלית ) , לקנות סט טאסות חדש וזהו ?

לפי מה שאני רואה , מדובר בטאסות תחליפיות , כך שניתן להחליף את הסט בסט "סיני" אחר בעלות של כ - 80 שקלים . זול יותר ממה ששילמת , לא ?

בכל אופן - עבודה מעולה , התוצאה מצויינת , ההבדל מורגש - ובמציאות בוודאי עוד יותר .

תתחדש . 8-)

פורסם

עבודה מעולה. נראות כמו חדשות.

יש הרבה דברים שיותר הגיוני לשלם את אותו המחיר במקום לעשות לבד, אבל אין כמו להיסתכל על עבודה שנעשתה במו ידיך.

פורסם

צודקים .. אבל לא יודע למה אף אחד מהטסות שראיתי בחנות לא מצאה חן בעניי לסובארו שלי, לסובארו זה בעיה למצא טסות נחמדות כאלה . ודבר שני כמו שזה שמעלי אמר . אין יותר כיף מלעשות את הדברים לבד ולבוא בבוקר לראות את האוטו שלך, משופץ יותר ויפה יותר ועוד כשאתה יודע שאתה עשית הכל לבד בעצמך ויצא לך כל כך טוב .

פורסם

כל הכבוד, עבודה נקיה וטובה.

וכמו בכל עבודה שכזו, נשמח אם תעלה תמונה של החומרים בהם השתמשת.

ולדעתי אתם טועים, לי היה על האוטו טאסות שממש הלמו אותו. מרוב שיפשופים החלטתי לזרוק, ומאז לא מצאתי טאסות שייראו בסדר על האוטו.

משכנתא זה קל

פורסם

מצטער אבל לא מצאתי תמונות של המוצרים וזרקתי אותם כבר לפח ,אבל הספריי נמצא בהום סנטר, יש שם כאלה שמערבבים צבעים וכאלה, תשאל אותם הם ידעו בדיוק על מה אתה מדבר תגיד שאתה רוצה לצבוע ג'ינטים וטסות ,בכל אופן הספריי הוא מיכל בצבע שחור שכתוב עליו צבע לג'נטים "מנקה ומגן על הג'נט עמיד בחום ובלחצים ויוצר שיכבת מגן " משו כזה היה כתוב עליו. אתה תזהה אותו מיד שתראה אותו , ונייר שיוף מים בכל חנות לחומרי בניין יש וידעו על מה אתה מדבר

בהצלחה אלמוג:-D

פורסם

לא לא מרחתי שום לקה הספריי הזה הוא מיוחד לזה לפחות ככה כתוב שהוא עומד בלחצים ועמיד בפני חום ומונע התקלפות וכ'ו אמרתי ננסה מה יכול להיות מקסימום מחליפים סט טסות לחדשים . חוץ מצבע לא מרחתי כלום ובמציאות זה נראה הרבה יותר מושקע פשוט התמונות מהפון והאיכות לא משו ..

פורסם

יפה מאוד!

עבודה מקצועית!

לדעתי (אם אתה רוצה באמת לשדרג את הרכב) עדיף לך ללכת על הדבר האמיתי :mm_wink: (ותאמין לי עברתי הרבה הרבה טאסות...)

תתחיל פה

http://www.yad2.co.il/Cars/Accessory.php?AreaID=&CarAccessoryCatID=1&CarAccessorySubCatID=2&Title=&fromPrice=&untilPrice=

בכול אופן עבודה יפה!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

זהו שיש בעיה אחת קטנה במה שננת לי לפי מה שאני יודע לדגם של האוטו שלי יש רק סוג ג'נט אחד שמתאים לו ( סובארו לאונה או בשמה בשוק סובארו DL -פשע וכ'ו ) והוא ממש אבל ממש מכוער .. אלה אם כן אני לא יודע על עוד סוגים שמתאימים לו ? אולי תוכל לעזור לי מה אני צריך לדעת על ג'נטים שאני קונה ומה לבדוק שאני לא אקנה סתם והם ישבו במחסן כי הם לא מתאימים .

תודה רבה אלמוג :-P

פורסם

יש המון ג'אנטים שיכולים להתאים לרכב שלך זה לא איזה אספנות נדיר.

יש לך 4 ברגים ויש המון ג'אנטים מגנזיום יפים לרכבך.

אני עברתי למגנזיום וזה שינה לגמרי את המראה של האוטו.

וגם לפני המעבר הייתי דואג שהטאסות יראו טוב והייתי קונה כל פעם כי היו גונבים אותם.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כן השאלה היא כזאת כל ג'אנט שהוא 13" כולל 4 ברגים אני יכול לקנות או שיש לזה עוד הגבלות ? כי מה שאני יודע שיש רק דגם אחד המרובעים האלה של הערבים בג'לגוליה וזה בחיים אני לא אשים באוטו אני מעדיך להשאר עם הטסות שלי

פורסם

אתה יכול לנעול גם 14 ויש מלא ג'אנטים שכן מתאימים אבל לא כולם.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

זה בעיה אחי כי אני לא יודע איך אמור להראות ג'אנט שיתאים לי ולא מתאים לי ללכת לקנות מיד שניה ג'אנט שהמוכר יגיד לי מתאים מתאים העיקר למכור ובסוך אני מגיע הביתה מנסה להרכיב ולא ילך לי אתה מבין אני מפחד מהדברים האלה אני חייב לדעת בדיוק איזה נתונים אני אמור לחפש שאני יודע מחפש א ב' ג' ואם יש אותם אז זה בטוח מתאים ..

• תוכן חדש...