Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה, הייתי אתמול בסאונדסטורם עם הרכב, טויוטה קורולה 93. בקשתי משמעון שיבדוק, האם אפשר להתקין 9*6 מאחורה, קיימים כרגיל 6.5. הוא טוען, שכדי להתקין, נצטרך לעשות הגבהה, וכך גם לרמקולים הקדמיים (6.5).

1. האם ההגבהה פוגעת בסאונד?

2. האם התקנת רדיו דיסק+ 4 רמקולים כולל חיתוך בפח שווים 350 ש"ח?

פורסם

לא זה לא פוגע בסאונד אלא נותן בסיס יותר טוב לרמקול מאשר סתם פח דק.

כן 350 להתקנה של הכל אצל שמעון שווה כל שקל!

פורסם

בא נגיד שהתקנות של שמעון , מה שמופיע באתר עולות טיפ טיפה יותר 350 שקל אולי עוד 0 בסוף בשביל להתחיל להזיז עינינים .

לפותח התרד . ההגבהות לא פוגעות בסאונד . אתה יכול לעצום עיניים זה בסדר .

פורסם

מהרבה תגובות בפורום, ומעבודות שראיתי שהוא עשה באתר שלו, רואים שהבן אדם מקצועי ולא חאפר.

הגבהת הרמקולים לא יפגעו בסאונד, אני חושב שהם אפילו ישפרו אותו(במידה והם על המגש).

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

חברים חברים חברים...

הכוונה בהגבהות היא שהוא יעשה הגבהות על ה6.5 כדי שיהיה אפשר להכניס 6X9?

אם כן, חשבתם מה יקרה? יש לכם רמקול אם שטח ממברנה של 6X9 אבל חור מתחתיו רק של 6.5.

אתם לא מנצלים בכלל את השטח ממברנה של הרמקול, מה גם שהרבה מהשטח המצומצם שיש לו תופס המגנט...

ואם הוא חותך כבר בפח... אז למה צריך את ההגבהות?

לא נראה לי שחשבתם יותר מידי על הכל.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

בטויוטה קורולה דגם 93 עד 97 לא צריך הגבהה לרמקולים 6*9

יש להם מיקום מיוחד במגש האחורי והם יושבים במרכז המגש אחד ליד השני - ולא בצדדים של המגש - תפתח את דלת תא המטען ותראה בעצמך.

הגבהה של רמקולים לא פוגעת באיכות הצליל במידה וההגבה מהודקת היטב למשטח עליו היא מותקנת ולא מאפשרת לאוויר לצאת דרכה. - רצוי שההגבה תהיה מסיבית ככל האפשר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כן, חשבתם מה יקרה? יש לכם רמקול אם שטח ממברנה של 6X9 אבל חור מתחתיו רק של 6.5.

אתם לא מנצלים בכלל את השטח ממברנה של הרמקול, מה גם שהרבה מהשטח המצומצם שיש לו תופס המגנט...

אמיר

אתה צודק ,

ממש מטופש לשים רמקול 6*9 גדול , על חור של "6.5 קטן .

אני לא מבין איך חנות מקצועית ממליצה על כזו קומבינה.

ZZR

פורסם
אם היית רואה עבודות שלו במציאות או באתר שלו

http://soundstorm.co.il/ היית מבין שהכסף שלך לא הולך להיזרק להתקנה ברמה נמוכה ולא איכותית

תתפלא, העברתי שעות באתר הזה, עוד לפני שהגעתי לפורום. אבל לצערי, במיוחד בישראל, תמונות לא תמיד משקפות את המציאות.

חברים חברים חברים...

הכוונה בהגבהות היא שהוא יעשה הגבהות על ה6.5 כדי שיהיה אפשר להכניס 6X9?

אמיר

יש אפשרות לתת תרגום לבורים כמוני ?

בטויוטה קורולה דגם 93 עד 97 לא צריך הגבהה לרמקולים 6*9

יש להם מיקום מיוחד במגש האחורי והם יושבים במרכז המגש אחד ליד השני - ולא בצדדים של המגש - תפתח את דלת תא המטען ותראה בעצמך.

הגבהה של רמקולים לא פוגעת באיכות הצליל במידה וההגבה מהודקת היטב למשטח עליו היא מותקנת ולא מאפשרת לאוויר לצאת דרכה. - רצוי שההגבה תהיה מסיבית ככל האפשר.

תסלח לי, אבל בדקתי את זה, והרמקולים נמצאים בצידי המגש. לא היה צורך לפתוח את דלת תא המטען, הצצתי דרך המושב האחורי. האם אתה יכול לתקן אותי ?

פורסם

תסלח לי, אבל בדקתי את זה, והרמקולים נמצאים בצידי המגש. לא היה צורך לפתוח את דלת תא המטען, הצצתי דרך המושב האחורי. האם אתה יכול לתקן אותי ?

אני אוהב אנשים ששומעים בלי להקשיב... הם מדברים בלי לדעת...

לא היה צורך לבדוק את זה?

אתה יודע באיזה רכב במקרה אני נוסע? - טויוטה קורולה שנת 96!!!

אם אתה עצלן מידי בשביל לפתוח את תא המטען ולהציץ לרגע מתחת המגש האחורי בכדי לראות שני חורים ענקיים בגודל של 6*9 - מצבך קשה!

אני מצרף לך ת'רד של בניית השמיניות שלי - איך בדיוק אתה חושב שהן נכנסו לשם? הא? בדיוק! במקום שמיועד ל6*9!!! בחורים המקוריים של המגש.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98507&highlight=%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%9E%D7%92%D7%A9+%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%99

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני אוהב אנשים ששומעים בלי להקשיב... הם מדברים בלי לדעת...

לא היה צורך לבדוק את זה?

אתה יודע באיזה רכב במקרה אני נוסע? - טויוטה קורולה שנת 96!!!

אם אתה עצלן מידי בשביל לפתוח את תא המטען ולהציץ לרגע מתחת המגש האחורי בכדי לראות שני חורים ענקיים בגודל של 6*9 - מצבך קשה!

אני מצרף לך ת'רד של בניית השמיניות שלי - איך בדיוק אתה חושב שהן נכנסו לשם? הא? בדיוק! במקום שמיועד ל6*9!!! בחורים המקוריים של המגש.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98507&highlight=%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%9E%D7%92%D7%A9+%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%99

אבל כבר הבהרתי, שיש לי קורולה 93. מי אמר שמדובר באותם רמקולים ? בכל מקרה, אמרתי לך , שממבט דרך המושב האחורי - הרמקולים נמצאים בקצוות של המגש.

פורסם

תיקון: אני מתנצל, מקריאה חוזרת, אני חושב שהיו כמה משמעויות למה שרשמת. האם המקום ל 9*6 הוא במרכז המגש, אפילו שהרמקולים המקוריים שלי (6.5) הם בצידי המגש?

פורסם
תיקון: אני מתנצל, מקריאה חוזרת, אני חושב שהיו כמה משמעויות למה שרשמת. האם המקום ל 9*6 הוא במרכז המגש, אפילו שהרמקולים המקוריים שלי (6.5) הם בצידי המגש?

כן!

תביט בתמונות בת'רד - איפה השמיניות?

מה יש בצדדים של השמיניות?

לקורולה יש מיקום הייתי אומר מקורי אפילו ל4 רמקולים על המגש האחורי.

אני גם לא מתלהב מהרעיון שה6*9 יהיו כל כך צמודים אחד לשני - אבל אם אתה לא רוצה להסתבך שם עם הגבהות בהתחשב בזווית של החלון האחורי - יש לך כבר מיקום מוכן.

Pioneer TS-X150

פורסם
כן!

תביט בתמונות בת'רד - איפה השמיניות?

מה יש בצדדים של השמיניות?

לקורולה יש מיקום הייתי אומר מקורי אפילו ל4 רמקולים על המגש האחורי.

אני גם לא מתלהב מהרעיון שה6*9 יהיו כל כך צמודים אחד לשני - אבל אם אתה לא רוצה להסתבך שם עם הגבהות בהתחשב בזווית של החלון האחורי - יש לך כבר מיקום מוכן.

אם ככה, אחרי השינוי, יהיו לי 4 חורים מאחורה? כולם גלויים? אם אני לא טועה, הבחור מ SOUNDER, טען שאם יהיו עוד חורים במגש האחורים, הוא יכול לקרוס.

• תוכן חדש...