Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-M3 החדשה, מידע/שאלה טכנית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל נוברי האתרים, עיתונאי רכב בפרט.

יש לי שאלה.

ב-M3 החדשה, מדובר על מנוע V8 עם 400~ כ"ס בנפח 4 ליטר.

הפרסומים האחרונים מדברים על מנוע מבוסס ה-V10 של ה-M5.

קשה לי להאמין לזה.

הנתונים יותר מדי דומים ל-M5 הקודמת.

נשמע לי מטומטם להשקיע במנוע חדש שיהיה זהה למנוע קיים.

האם מישהו יודע אם זה הרבה בבל"ת של אנשי השיווק?

האם בסה"כ מדובר על אותו מנוע של ה-M5 הקודמת (עם שימוש בחיישן של ה-M5 החדשה, "טכנולוגיה מתקדמת")?

תשובות תתקבלנה בברכה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

למיטב ידיעתי זה אכן יהיה מנוע שנלקח מה-V10 של ה-M5. קודם כל - אני מניח שלא צריך להיות מסובך בשביל ב.מ.וו לקחת את ה-V10 ולהוריד שני צילינדרים בשביל ליצור V8. (הרבה חברות עשו דברים דומים בעבר). מעבר לכך, אין שום בעיה בהגדלת נפח המנוע ומספר הצילינדרים, כל עוד דואגים לשמור על המשקל של המנוע נמוך.

בנוסף, מנוע ה-M5 כל כך מפוצץ בטכנולוגיה חדשה, שנראה לי שב.מ.וו לא יכולים להרשות לעצמם לחזור לאחור, לטכנולוגיה של ה-V8 של ה-M5 הקודמת.

באותה הצורה בה ה-V10 שהחליף את ה-V8 של ה-M5 הוא קל יותר (שוקל 240 ק"ג), כך גם ה-V8 הזה יהיה קל יותר מהשש הטורי של ה-M3 הקודמת. כך ב.מ.וו מצהירים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המנוע מה-M5 הקודמת היה בנפח 5 ליטר ולא 4.

מה שכן, אוטו אחר של BMW כבר צוייד בשנים האחרונות במנוע מרובע ליטרים ומתומן צילינדרים שאפילו ידוע לנו שהוא נכנס בשלדת ה-E46.

m3_gtr_street2.jpg

מוטי

פורסם

CSL? GTR? מהידוע לי זה אותו מנוע של M3 משופר.

אשמח ללמוד שטעיתי.

אם מדובר על HARTGE, אז אני מוריד את הכובע, זה באמת צעצוע פסיכי מה שהם מייצרים.

אם המנוע לא היה כ"כ יקר, אז הייתי חולם על פרוייקט כזה ולא על 357ci.

לגבי הנתון של 5 ליטר.

כאן היתה הטעות שלי.

זכרתי משום מה 4 ליטר.

זה כבר מסביר למה יותר קל להוריד זוג בוכנות מאשר להוריד ליטר ולהשאר עם אותו הספק (M5 חדש מול M5 ישן).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...