Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם עברתי את הטסט ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא כנראה בבית - בוכה ;)

אצלי בטסט היה קטע משעשע ביותר, אחרי שסיימתי את הטסט שלי (שהיה מצויין אגב) עלתה אישה בגיל 40 בערך, זה היה הטסט ה15 שלה (או משהו כזה).

הטסטר ביקש ממני בסוף הטסט לכבות את האוטו, כיביתי אותו, כשהיא עלתה היא ניסתה כ5 דקות להשתלב בתנועה ולא הבינה למה האוטו לא מתחיל לזוז (שילבה שוב לראשון, בדקה handbrake וכו').

בסוף הטסטר ההמום אמר לה שמומלץ להתניע את הרכב...

מיותר לציין שהיא שוב לא עברה טסט, גם בטסט עצמו היא היתה נוראית ולא הצליחה להחנות את הרכב בחניה מקבילה למרות שהיה שם מקום למשאית + נגרר...

פורסם

בואנה, זה הסיפור שלי!

הייתה לי בדיוק אחת כזו - שהתחילה לבכות כשהיא לא הבינה למה האוטו לא נוסע..

אתה בטוח שלא אני זה שסיפר לך את הסיפור הזה? במעמד מכירת רכב או משהו? :-)

Passt scho...

פורסם

טוב, רוצים לשמוע את היסטוריית הטסטים שלי? לא? תשמעו בכל זאת.

טסט ראשון - פעמיים אי מתן זכות קדימה.

טסט שני - נסעתי מושלם (המורה שלי שנסע אחרי עם אוטו אחר, אמר לי כך), אבל משום מה נכשלתי.

טסט שלישי - פעמיים ברקס.

טסט רביעי - עברתי באדום פלוס כמעט דרסתי מישהו.

טסט חמישי - עקיפה מימין.

טסט שישי - עברתי, כי הטסטרית מיהרה לבנק... ועוד קיבלתי מחמאה בסגנון: כל הכבוד, תמשיך כך.

וכיום אני זורע אימה ברחובות חדרה עם ZX חבוטה בצבע לא מוגדר :twisted:. Happy Tree Friends Rule!!!

אגב, לפותח השירשור - בעיקרון זה הולך ככה - אם נכשלת, הטופס הירוק חוזר באותו יום בשעה 4-5. אם עברת (וגם במקרים מיוחדים), הטופס לא חוזר, ולמחרת ב-12 מגיע הרישיון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
באיזה עיר נערך הטסט ?

אם ככה הטסטרים שם ממש "מחליקים" על הדברים שצריך לשים לב אליהם כנראה ..

תקרא שוב את מה שהוא כתב. :-):wink:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בירושלים הטסטר סופר לך את מסיפר הנשימות, אם נשמת יותר מדי בלי לפתוח את החלון הוא יגיד לך שיכלת להחנק ולעשות תאונה:shock: :shock:

fat bastard

עברת באדום בטסט??!!:shock: :shock:

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
עברת באדום בטסט??!!:shock: :shock:

ניסיתי ולא הצלחתי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הוא כנראה בבית - בוכה ;)

אצלי בטסט היה קטע משעשע ביותר, אחרי שסיימתי את הטסט שלי (שהיה מצויין אגב) עלתה אישה בגיל 40 בערך, זה היה הטסט ה15 שלה (או משהו כזה).

הטסטר ביקש ממני בסוף הטסט לכבות את האוטו, כיביתי אותו, כשהיא עלתה היא ניסתה כ5 דקות להשתלב בתנועה ולא הבינה למה האוטו לא מתחיל לזוז (שילבה שוב לראשון, בדקה handbrake וכו').

בסוף הטסטר ההמום אמר לה שמומלץ להתניע את הרכב...

מיותר לציין שהיא שוב לא עברה טסט, גם בטסט עצמו היא היתה נוראית ולא הצליחה להחנות את הרכב בחניה מקבילה למרות שהיה שם מקום למשאית + נגרר...

:lol: :lol: :lol: ענק!! מזכיר לי את בוב ספוג בטסט :lol: (לעוד מישהו זה מזכיר?)

פורסם

הטסט שלי ארך בידיוק 6 דקות על השעון.

יציאה ממשרד הרישוי, 2 פניות עליה לכביש מהיר ירידה ממנו ועצירה בצד.

בלי חניות בלי רוורס בלי עקיפות בלי כלום.

הלך חלק. עברתי. (ראשון :) )

איךשהו הבחורה שהיית אחרי, שעשתה בידיוק את אותו מסלול, רק חזרה,

הספיקה ב6 דקות האלו לקבל פעמיים נגיעה בהגה (שאחת מהן לא הייתה בידיוק נגיעה, יותר כמו חטיפה של ההגה! - פנתה בכביש עם 2 נתיבים כשהיא בימני וחתכה את השמאלי)

אה, וגם ברקס.

אגב, כבר מספר חברים שלי שאני מכיר עברו אחרי טעויות לא קטנות, הגדול מביניהם היה חבר שפנה מחד סיטרי לדו סיטרי ונכנס לשמאלי (נגד כיוון התנועה..).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...