Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטלוג אוטו 2007 איפה אפשר להשיג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כאן חוקים וזה לא שחור לבן. זה לא כמו גליון של חודש מסויים, שאז אתה שם על השער מכונית שמופיעה בגליון. מדובר בקטלוג מכוניות, ופחות או יותר כל דבר שתבחר - במגבלות מסויימות - הוא לגיטימי. ההגיון הבריא שלך אומר לך לשים את מכונית השנה? סבבה. ההגיון הבריא שלי אומר שאין שום סיבה לעשות דווקא את זה. ההגיון שלי אומר לשים מכונית יפה, ח-ד-ש-ה (הסוויפט לא חדשה, לתשומת לבך. היא יצאה עוד ב-2005. היא נבחרה למכונית השנה כי היא החלה להמכר בישראל רק ב-2006) ומענינת. ההגיון הבריא של בעלי הבית משתנה משנה לשנה: לפעמים הם רוצים שער קטלוג שיבלוט ו'יקפוץ' לעין, לפעמים (כמו השנה) הטעם שלהם תואם לשלי והם רוצים שער אלגנטי ונקי. אני מספק להם משהו כמו 15-20 תמונות שלדעתי עומדות בקריטריונים וכאן מסתיים החלק שלי בענין. ספציפית לגבי צ'מפיון - המממ... יכול להיות, אבל בוא נראה: בשנה שעברה זו היתה פורד מוסטנג. שנה קודם זו היתה מרצדס SLK. מה דעתך?

אבל לדעתי השאלה שצריכה להשאל היא האם ה-TT החדשה, והצילום הספציפי הזה, ראויים לשער קטלוג. מה אתה חושב? זו לא היתה הבחירה הראשונה שלי - אם זה היה תלוי בי, היתה על השער פורשה GT3 RS או מורצ'ילגו LP640, או הקאפארו T1. אבל אני עדיין חושב שהשער הוא היפה ביותר שיצא מאז קטלוג 2001, כשהופיעה סיאט סאלסה על השער (ושיהיה ברור, המעורבות היחידה שלי בשער הנוכחי מעבר לאספקת התמונות המועמדות היתה כששאלו אותי מה דעתי על מספר אופציות עיצוב).

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

טל, אני לא יודע מאיזה שנה התחלתם להוציא את הגיליון.

אבל בינתיים מ-2001 עד 2007, 5 מתוך 7 מכוניות קשורות ל-VAG.

אז זה יהיה כל כך משוגע לחשוב שצ'מפיון קשורים לדבר הזה?! אתה בעצמך אמרת שהמערכת בחרה את ה-TT על פני 911 GT3 RS וקאפארו T1 ואני לא רואה אף בן אדם שפוי שיבחר לעשות זאת.

אני לא יכול לחרוץ עובדה אם הם קשורים לעניין או לא, אבל יש לי תחושב של פספוס, כי יש מכוניות ה-ר-ב-ה יותר מדהימות עיצובית שיכלו להופיע על השער, חבל.

פורסם

זה קטלוג לישראל, ולכן כנראה העדיפו מכונית שתימכר בארץ - ולא איזה חלום

רטוב.

לגבי צמפיון, או לצורך הענין כל מפרסם אחר - אם המימון שלו מוזיל את מחיר המוצר

בלי לפגוע בתוכן האינפורמטיבי (מה שאין בקטלוג בד"כ,רק נתונים יבשים)

למה שתהיה לנו בעיה עם זה?

STI 2004

פורסם

מסכים עם mh53, מה הרעיון לשים על שער קטלוג של המכוניות שנמכרות בארץ מכוניות שלא נמכרות בארץ ?

למרות שלפי ההצהרות של יבואן אלפא, אולי היה מקום לשים את הC8 ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
השגתי אותו סוף סוף והוא נראה אחלה ואין כימעט אף טעות

בשנה שעברה אני הייתי אחראי לגלות טעויות ולתקן אותן. השנה לא היה לי זמן עקב לימודים, אז אני שמח לדעת שהם הסתדרו בלעדיי :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מזה הסתדרו..

נעלו את הטל"ש בחדר קטן עם מחשב למשך חודש וזרקו את המפתח!

עד היום אף אחד לא שיחרר אותו :lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
אתה לא מקבל אותו כמנוי, אתה צריך לקנות אותו.

אני לפני כמה ימים קניתי מסטימצקי. כמו תמיד, קטלוג מאוד מרשים.

אתה בטוח???

כי שלחתי להם מייל, והם חזרו אליי בטלפון ואמרו לי במפורשות שכמנוי אני אמור לקבל אותו.

אפילו התעניינתי ברכישה, אך הם אמרו לי כי אין צורך.

:roll:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• תוכן חדש...