Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לעשות לנו כאב עיניים ולב כפול ואפילו משולש

לראות מערכות שאף פעם לא יהיו לנו

לראות בחורות כאלה

ולבכות שלא היינו שם בעצמנו

ח"ח על ה"פוקס" שמצאת.

גם אני היום ניסיתי למצוא באינטרנט מידע על הפלאפון של אפל ולא הגעתי לתמונות האלו.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצחקת אותי

איזה מערכות בדיוק יש שם שאין בארץ, ועל בחורות בכלל שלא תעז לדבר. אלה בחורות שלא עוברות את הציון 7 בקושי. סיליקון עושה פלאים למחתונים (-

פורסם

אולי יש בארץ חלק מהרכיבים

אבל תחשוב כמה הם עולים והאם שווה לקנות אותם בכלל במחיר הזה.

דבר שני, לא משנה אחי הבחורות (ואני יודע שבארץ הם הכי יפות) תמיד לראות בחורה חשופה כך עם כאלה "שיפורים" עושה את זה.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

ביום שיהיה ייבוא מסודר של RE, ID וחבריהם יהיה לנו הרבה יותר מעניין בארץ.

אבל השיפור האמיתי יבוא כאשר תהיה קפיצת מדרגה במיקצועיות של כל מי שקורא לו "מתקין" מרמת "מתקין דיבוריות" לרמת מקצוען אודיו. לצערי זה לא יקרה בקרוב כי אם רוב ציבור הלקוחות לא מוכן לשלם על עבודה רצינית ככל הנראה לא נראה שום עידוד לאנשי מקצוע להתמחות באופן רציני בתחום ע"י לימוד אודיו באופן מקצועי ונסיעה לארה"ב להיבחן במבחני MECP.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
קודם כל תודה על התמונות! (אני מניח שזה תמונות שאתה צילמת? או שזה אלבום שמצאת?)

מי שאמר שהוא מבואס מהמערכת שלו... חבל.

מה, זה שיש פרארי ומייבאך בעולם, גורם לך להתבאס שיש לך מאזדה? (או פג'ו, או כל דבר עממי אחר). אם כן, אז המצב שלך לא כל כך טוב.

.

כשאני רואה טופגיר ואת המפלצות המטורפות שהם מציגים שם באנגליה אז כן זה גורם לי לאכול את הלב שמכונית שעולה 5 מיליון שקל בארץ עולה בחו"ל 200000 דולר-אז אוקיי אין לי גם 200000 דולר אבל הכל בהשוואה.

קח למשל את האקליפס החדשה של מיצובישי-מכונית מדהימה שעולה באמריקה 6000 דולר!!!!!!!!! חדשה! וכמה היא עולה פה? בסביבות ה250000 שקל-זה הגיוני?

ובהשוואה לעולם האודיו אני מאמין שאתה מכיר את המחירים באמריקה ופה, אז כן אני מבואס טילים

כי הכסף שהשקעתי על המערכת שלי בארץ באמריקה יקנה לי דברים שאני לא רוצה להתחיל לפרט אותם.

הדבר היחיד שאני מכיר שעולה שם פי 10 מפה זה טבק וגחלים לנרגילה וזה כל כך עצוב שאפשר לבכות.:roll:

פורסם

אקליפס חדשה ב 6,000$???

מתי יצא לך לבקר לאחרונה בארה"ב ולראות כאלה מחירים?

מחיר STICKER (אף אחד לא משלם סטיקר בפועל מתמקחים והמחיר יורד בכמה אחוזים) של אקליפס חדשה מתחיל ב19,699$ שזה יותר מפי 3 מהמחיר שציינת.

http://www.edmunds.com/new/2007/mitsubishi/eclipse/coupe/compact/index.html

לאנשים יש יותר מדי שטויות בראש בתור "חלום" אמריקאי והם לא יודעים שאדם בריא ולא מעשן בן 35 צריך לשלם 500-600 דולר בחודש כדי לקבל ביטוח בריאות סביר, שכר לימוד לתואר ראשון באוניברסיטה טובה הוא לפחות 30K$ לשנה והלימודים לתואר ראשון הם 4 שנים. אם אתה רוצה שליילדים שלך יהיה עתיד אתה חייב לשוח אותם לבית ספר פרטי שעולה באיזורים זולים לפחות 1,000$ בחודש ועוד ועוד.

לא תמיד סיפורי ה"דוד מאמריקה" מבוססי מציאות. נכון שיש הרבה דברים טובים באמריקה אבל זה לא "עולם שכולו טוב". את זה אומר לכם מי שיש לו הצעה בתיבת הדוא"ל לעשות בבוסטון את אותה עבודה שהוא עושה בארץ תמורת פי 5.5 יותר כסף ומחליט להישאר בארץ.

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

אוף ביאסתם אותי , עכשיו אני נזכר ששלחו לי שתי הזמנות מחברות שנה שעברה לפגישות אצלם בשנה שעברה... ואני בגלל מבחנים ומניי ירקות נשארתי בארץ..

אוף!!!!

פורסם

גם אחרי שהמחיר הוא 19 אלף דולר עדיין ההבדל בין הארץ לשם הוא עצום.

ואני מוכן לספוג את ההבדלים הקשים שיש בכל הקשור ללימודים ובריאות ולשלם על כך יותר.

העובדה הקיימת בשטח היא שהחיים שם הרבההה יותר זולים- כשאתה הולך לקנות נייק שוקס בארץ אתה יודעה שאתה הולך לבזבז 700-800 שקל ובאמריקה חצי! וכך לגבי כל פריט לבוש.

האוכל שם (לא האוכל הכשר) הוא הרבההה יותר זול מהאוכל פה, הדלק הוא עשירית מחיר, המכוניות -במיוחד האמריקאיות המחירים שלהן בריצפה.

היום כל פישר עם עבודה יכול לקנות ביואיק לקרוס חדשה באמריקה-כאן בישראל זה רכב לאנשים מכובדים שבדרך כלל יש להם איזה עסק או יותר כסף בבנק מלשאר האנשים "הרגילים", מוצרי החשמל וכן בין היתר גם מוצרי האודיו לרכב הם זולים בהרבה מאצלנו, הפלאפונים! אני אפילו לא רוצה להתחיל- יש הרגל מאוד מגונה לחברות הפלאפון בארץ להקפיץ מחירים לפלאפונים חדשים במאות אחוזים כאילו הם המציאו אותם ולפני 4 דקות הם הושקו.

אז תעשה לי טובה לתרץ את למה לא לעבור לאמריקה ב-מס בריאות ותשלום גבוה למוסדות השכלה נראה לי שאני אבליג לעומת החיסכון האדיר שיש לי בכל תחומי החיים האחרים.

ואם נשים את הדגש על מוסדות הלימוד אז בהנחה שסטיב הלך ללמוד משפטים בהרווארד ורועי הלך ללמוד משפטים באוניברסיטת תל-אביב, שניהם מנסים להתקבל לעבודה באנגליה אני לשנייה לא מטיל ספק בכך שהם יקבלו אותו ולא אותי.

אז אולי זה יותר יקר אבל אבל לפחות לא שילמת סתם.

פורסם

אתה יודע מה זה יחסיות?

אתה לוקח את הוצאות החיים כהרף עין

אבל תזכור למה המחיר נמוך

כי אתה מרוויח באופן יחסי למוצרי צריכה עולה מעט-מרוויח מעט

כי אתה משלם שכר דירה מטורף של אלפי דולרים לדירת 3 חדרים במקום טוב מרוויח מעט משלם המון

כי אם לא תשלם ביטוח בריאות אתה תהיה בחובות של עשרות אלפי דולרים

כי אם לא תשלם ביטוח אתה תמות ברחוב ולא יסתכלו עלייך

קח קח את המזוודות שלך, יום העצמאות אתה לא עושה איתנו |:

שתדע מה המהות של אמריקה תתחיל לפתוח את הפה

אם רועי יודע את הCOMMON LAW יותר טוב הוא יתקבל באנגליה

אולי רועי לומד שיטת משפט אנגלית כל יום ואין לו מושג

פורסם

לפי התשובות שלך אני מבין שאתה באיזור גיל 18-24 ולא ממש מכיר מהם עלויות מחייה עצמאיות אמיתיות.

כמה עולה הרוורד אתה יודע?

עלות תואר ראשון (4 שנים) כולל מחייה בבוסטון היא מעל 200,000$.

שכר דירה בUPPER WEST SIDE של מנהטן (מהאיזורים הכי זולים של מנהטן) לדירת סטודיו בבניין פושטי (ללא חניה, חדר כושר, אבטחה...) ועוד בקומות נמוכות מלאות רעש יהיה משהו כמו 1,500$ לחודש.

אם יש לך "רק" מיליון דולר לרכוש בית קטן אתה תאלץ לקנות אותו בניו ג'רסי ולסוע שעה/שעה חצי כל יום לעבודה.

הוצאות חודשיות בנויות לא רק "מנעלי SHOX" ולבוש. מרבית ההוצאות שלך ילכו על:

חיסכון פנסיוני - רוב הסיכויים שאף אחד לא יעסיק אותך אחרי גיל 55 ולכן אמרקאי משכיל ממוצע חוסך כ25%-35% מההכנסה שלו.

שכר דירה/משכנתה

ביטוח רפואי - דבר יקר בטירוף בארה"ב

חיסכון לקולג' לילד/ילדים - הרי הילד לא יצליח לממן מכיסו 150-250 אלף דולר לתואר ראשון ממוסד ראוי.

שכר לימוד לבית ספר פרטי - אתה לא רוצה שידקרו לך את הילד וגם אתה רוצה שיהיה לו סיכוי להתקבל לקולג' טוב

עכשיו כמה נשאר לנעלי SHOX?

פורסם

אתה יודע מי חי באמריקה ? כול אלו שחשבו שהזהב מתגלגל ברחובות, וכול מה שצריך זה להרים אותו ,ונסעו לשם ,ומצאו להוותם ,כי אם לא יעבדו כמו מקסיקנים בכול מיני עבודות ,שכאן הם לא היו חולמים עליהם , הם יהיו הומלסים ברחוב .

אז הם עובדים ועובדים

ואלו שהתברגו למשרות כמו עו"ד ,אנליסטים , וכו' אז הם בד"כ נתונים בקריירה וחולמים לחזור , ורמת החיים שלהם יותר טובה בהחלט

לא כול מה שנראה ירוק אצל השכן הוא אכן ירוק

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אהבתי את המערכות בתמונות האחרונות, אבל מה זה הבנות האלה? מה הן נדחפות??? אי אפשר לזהות את הרכבים!!! עופו משם!!!

בלונדיניות טיפשות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אהבתי את המערכות בתמונות האחרונות, אבל מה זה הבנות האלה? מה הן נדחפות??? אי אפשר לזהות את הרכבים!!! עופו משם!!!

בלונדיניות טיפשות.

חח אהבתי ת'שיטה (=את השיטה) שלך לגרום להם להפסיק להתווכח על החלום האמריקאי

• תוכן חדש...