Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונטו 55 97'

כהרגלי אני בודק שמן מיים וכוליי פעם בשבוע , בדרך ככל בסופש כשיש זמן.

השמן חדש (אחרי טיפול) מיים ורדרדים (אחרי טיפול) והכל תקין.

לפני מספר שבועות בעודי פותח את המיכסה של המיים ,חשכו עיניי:

מצאתי טחינה בפנים.

ישר פתחתי את המיכסה שמן, היו בו טיפות מיים למעלה.

הוצאתי את המדיד שמן כולו היה בועות של מיים ושמן.

כאדם עסוק לא ניכנס לי בלוז להכניס את הרכב למוסך ומאחר שלא יכולתי להישאר בבית כל הסופש עד לא ידע המשכתי ליסוע ברכב כרגיל.

אחרי יומיים שמתי לב שהרכב איבד 2 ליטר מיים וליטר שמן.

מילאתי.

המשכתי ליסוע, כי היום היחיד שיש לי פנוי זה איפשהו בתמוז...)

שוב אחרי יומיים איבד, אבל פחות.

מילאתי והמשכתי ליסוע רגיל כי עדיין לא היה לי זמן למוסך ולא יכול להשאיר את הרכב מושבת.

אקיצר שכחתי מכל העניין איזה שבוע אם לא יותר,

אני בודק מיים, האירו עיניי:

לא חסרים מיים, נעלמה הטחינה, ואפילו המיים ממש נקיים ללא זכר של שמן.

אני בודק שמן, לא חסר, אין בועות או שאר סימני המיים.

ככה כבר כמה שבועות.

זה שנעלמו המיים מהשמן אני יכול להבין (היתאדו...) זה שהמיים חזרו לקדמותם (שקופים כמו שמילאתי) לא היצלחתילהבין (ייתכן והמנוע של הפונטו זה סטארטאפ להתפלת מיים?)

בכל אופן הייתי רוצה לדעת אם יישנו הסבר למקרה ?

יש לי מה לידאוג ? הרכב לא מיתחמם ונוסע רגיל, לא צורך מיים ולא שמן ואת האמת גם לא דלק :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם המים והשמן היו מתערבבים זה לא היה נעלם. לעניות דעתי אין אפשרות להפריד ע"י אידוי את המים מאמולסיה (הטחינה) לאחר הערבוב.

כנראה שטעית באחד האבחונים.

פורסם

טחינה במיים. אי אפשר ליטעות (אני בטוח שלא בדקתי כשהייתי מפוצץ באבסינט)

מיים בשמן נגיד וטעיתי, אבל אפיה אפשר ליטעות פה ? המון בועות על המדיד דבר שלא קורה אף פעם

והיצטברות טיפות שקופות של מיים על הפקק של המילוי שמן בידיוק כמו שיש באקווריום למעלה בזכוכוית, ועוד ניקיתי את הפקק עם טישו וראיתיעל הנייר שזה מיים.

ואת אותה אבחנה היתה לי ב 3 פעמים שבדקתי.

וכמובן היעלמות מיים (3 ליטר בכמה ימים) והיעלמות שמן (1.5-2 ליטר בכמה ימים) את זה גם לא פיספסתי.

נ.ב.

אגב מה עם המשתמש ההוא מילמעלה עוד לא מחקו אותו, שיתנו את המונה שלו לתומר הדר, פעם חסרו לו כמה הודעות לגלידה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המינוח הלועזי לאטם איננו פאקום כי אם פאקונג.

ובהטיה - פאקונגי, פאקונגך, פאקונגהו, פאקונגהם, פאקונגהן.

פורסם

יחרב ביתך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא את השיניים, את הזרבובית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בהנחה שאתה אכן אינך מדמיין, הנה אפשרות אחת:

כפי ששמת לב, בשבועות האחרונים קר מאוד. המנוע מגיע לטמפ. שבה נפתח הטרמוסטט, ולא יותר מזה (סביבות 80 מעלות). יכול להיות שהתופעה מתרחשת אצלך בטמפ. גבוהה יותר (90-95 מעלות) - חלקי מתכת מתפשטים יותר, הלחץ בתוך מערכת הקירור עולה, נקודת התורפה נפרצת, ושוב כל הסימפטומים יופיעו.

• תוכן חדש...