Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלי שום קשר למגבר, מחלה ידועה של הMT 11 היא הקלות בה הם נשרפים ולכן השדרוג הידוע לMT 22.

אולי במקרים אחרים המגבר היה קשור איכשהו למקרה אבל לדעתי לא המגבר היה אשם כאן.

קלות מה נשרפים?

כל טוויטר אפםשר לשרוף בקלות אם אתה מכוון ומגביר אותם לא נכון.

זה לא נכון להגיד כזה דבר על כל טוויטר אפילו של הבזול.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מדבר מבחינת כיוונים ומבחינת טעות בהתקנה, הטוויטר הספציפי הזה לא סוחב בווליום גבוה ונשרף. נדמה לי שאפילו פחות מה TW1 (הטוויטר של הפולס).

MX-5 NC

פורסם

אני לא מאשים אותו (חס וחלילה) :wink:

ולגבי הדוטק אני מכיר את המחלה, זאת הייתה הסיבה היחידה שהעדפתי פעם לקנות פולס.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

שריפת טוויטרים נובעת מכיוון של נכון של מגבר ובמיוחד גיינים לא מכוונים!!!

שום חברה בעולם לא ישרפו לה טוויטרים אם הם מכוונים נכון.

ישנם מקרים שיש נתק בסליל ואז מחליפים לך את הטוויטר אבל לא נראה לי שזה רלוונטי לפה.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

כתבתי בהודעה לפני שזה לא קשור לכיוונים, עכשיו אתה אומר לי שכן?

לMT11 שמשווק עם הדוטק יש "מחלה" ובגלל הוא פחות עמיד מטוויטרים אחרים של מורל, מה הבעיה לבדוק קצת לפני שמדברים, מה לדעתך הסיבה שרוב האנשים שרוכשים את הסט משדרגים את הטוויטרים מיד עם הקניה? הרי זאת תוספת של 300 שקל ואני בטוח שלאנשים פה יש דברים הרבה יותר טובים לשים עליהם 300 שקל.

MX-5 NC

פורסם
כתבתי בהודעה לפני שזה לא קשור לכיוונים, עכשיו אתה אומר לי שכן?

לMT11 שמשווק עם הדוטק יש "מחלה" ובגלל הוא פחות עמיד מטוויטרים אחרים של מורל, מה הבעיה לבדוק קצת לפני שמדברים, מה לדעתך הסיבה שרוב האנשים שרוכשים את הסט משדרגים את הטוויטרים מיד עם הקניה? הרי זאת תוספת של 300 שקל ואני בטוח שלאנשים פה יש דברים הרבה יותר טובים לשים עליהם 300 שקל.

אולי בגלל שMT22 הוא טוויטר הרבה יותר טוב מהMT11, הרבה יותר מפורט ונעים.

הוא משתלב מעולה עם המיד של הדוטק והתוספת הכספית מבחינת השדרוג היא לא משמעותית לעומת התוצאה המעולה שאתה מקבל.

פורסם
אולי בגלל שMT22 הוא טוויטר הרבה יותר טוב מהMT11, הרבה יותר מפורט ונעים.

הוא משתלב מעולה עם המיד של הדוטק והתוספת הכספית מבחינת השדרוג היא לא משמעותית לעומת התוצאה המעולה שאתה מקבל.

ובנוסף לזה שהוא לא עדין כמו הMT11 הוא מהווה שדרוג שמצדיק את ההשקעה.

MX-5 NC

פורסם

ה MT11 לא עדין ולא נשרף בקלות. שורפים אותו בקלות, כן, גם ניתן להכניס אוטו בקיר ולשבור אותו.

מה זה השטויות האלה?

מכניסים אותו לעיוות, והוא נשרף. זהו. יש להתייחס לנתונים שלו לגבולות שלו ולהפעילו בהתאם.

תכניסו את המנוע שלכם ל8000 סיבובים לדקה וגם לכם ילך המנוע, אז הינה, עוד מנוע דרק..

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הזלזול במורל הוא פשוט מגוחך. אני מזמין כל אחד להיכנס לפורום הבא: www.talkaudio.co.uk ולהריץ חיפוש תחת השם "morel".

אחת מהחברות הטובות והמוערכות בעולם ורק כאן מקטרים "נשרפים", "מעוותים".

לי היה את הטוויטר הזוועתי ביותר בעולם, MT11, שעבד בבי אמפינג וללא קרוס פאסיבי במשך קרוב לחצי שנה ולא נשרף!! איך זה קרה?!

תבינו כבר שמי ששורף טוויטרים זה או המתקין (שלא כיוון נכון) או הנהג שלא שם לב שהכיוון שלו לקוי ושרף אותם.

מספיק כבר עם השטויות והספקולציות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני שמח שלעניין שריפת הטוויטרים ובגלל עיוות ו/או התקנה לקויה, ו/או שתי הסיבות גם יחד, מצטרף איתמר לקביעה שרשמתי.

אכן שטויות, ובכל זאת, בעוד שבועות או חודשים, מישהו חדש /ישן , יעלה כאן את עניין "הרגישות של הטוויטרים (דגמים מסוימים של מורל) ונטייתם להישרף..." (מה שמובהר כרגע ובאופן חד משמעי, שאין זה נכון!)

אני מדגיש שמכרתי את הדגם הזה בתקופה מסויימת בעבר הלא רחוק (יחסי) , בכמויות גדולות, הכל תחת התקנה ראויה, וכיוונים מדוייקים,

לא רק זאת גם:

הסבר מפורט לבעל הציוד כיצד להשתמש, הדגמת עיוות - מהי, והדגמת מס' מצבי עיוות ברכב שלו במערכת שלו,

כמות התקלות שנתקלתי בה בעקבות הרשום כאן , לעיל, שאפה ל0 המוחלט. עובדה.

מי שמאשים את הטוויטרים של מורל ,כאלה או אחרים, או לא ממליץ עליהם (והכל יחסית למערכת,להשקעה ולצפיות מסוג סאונד ועוצמות הטוויטר,כמובן) שיחפש את הבעיה אצלו. (ואני מקווה שזה רק ענין של טעם אישי של סאונד ו/או עוצמה יחסית לסט אחר של מורל)

מי שמציעים לו שלא לנגוע בטוויטרים האלה, שיחפש את הסיבה האמיתית אצל המציע או איש המכירות, או חוסר הבנה, או חוסר כדאיות כלכלית...או סתם, טעם לסאונד שונה, מה ששונה בן אדם לאדם, ולכן יש לבחון את טעמך האישי עת בחירת קומפוננט ו/או טוויטרים לרכבך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ברור שטוויטר לא נשרף סתם, אבל הנקודה היא שהMT11 נשרפים מהר יחסית לטוויטרים אחרים.

גם מתקינים ומוכרים תמיד מזהירים לגבי הMT11, לא נראה לי שזאת מקריות.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
ברור שטוויטר לא נשרף סתם, אבל הנקודה היא שהMT11 נשרפים מהר יחסית לטוויטרים אחרים.

גם מתקינים ומוכרים תמיד מזהירים לגבי הMT11, לא נראה לי שזאת מקריות תגיד גם איתמר וגם דני אמרו לך משהו והם אמינים , ובוודאי אינם נגועים בכול מיני אינטרסים בנושא הזה , אז למה אתה מתעקש לומר שכול מיני "מתקינים" ו"מוכרים, שרוצים למכור משהו אחר" אומרים ? .

אתה רוצה לבקש מדני שיראה לך איך שורפים טוויטר ? אני מניח שאם תשלם על הזמן ועל הטוויטר , הוא יראה לך איך הם נשרפים (כול טוויטר שתבחר)

מספיק עם השטויות

ולבחור שפתח את התרד, לפני שאתה משקיע כסף טוב בלקנות עוד טוויטר , ולפתוח תרד, של איך נשרף לי טוויטר של פוקאל/הרץ/אטון ... (מלא את החסר) , תגש למתקין טוב (לדני אם אתה מחיפה ) או למישהו אחר ובדוק מה קורה אצלך , ורק אז תלך לרכוש טוויטר אחר .

כי אחרת או שתיתן לי את התקציב לטוויטר או שתצבע בכחול את הכסף ותזרוק לים

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...