Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Autoblog Christmas Watch: Clarkson's Good, Bad and Ugly

מצמץ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במאי, מפיקי, ותסריטאי המופע המוטורי: הנה עוד סרטון שבו אתם יכולים לקבל השראה.

הנופים המדבריים אגב - ממש לא רחוקים מאלה הישראליים.

יאמר אמן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אחח כל כך נהנתי לחיזוק לדעה שלי בקשר למכוניות האמריקאיות :-P

ולעם זולל ההמבורגרים.

אהבתי את המשעל שהוא עשה.

"איזה מדינות אתה מכיר באירופה....ממ אסיה" :loco:

פורסם
אחח כל כך נהנתי לחיזוק לדעה שלי בקשר למכוניות האמריקאיות :-P

ולעם זולל ההמבורגרים.

אהבתי את המשעל שהוא עשה.

"איזה מדינות אתה מכיר באירופה....ממ אסיה" :loco:

אהבת את זה , לך תראה את בוראט

סרט שלם שיורד על האמריקאים בצורה הזו

לגבי הסרט הזה , מאוד נהניתי

אבל ההרגשה שהוא מאוד מניפולטיבי מצד אחד ומאוד צודק מצד שני :-D

:wink:
פורסם

מצטער לקלקל לכולם כאן את שמחה, אבל יש לי כמה דברים להגיד על הסרט:

1. ברור שלוטוס אקסיג' תהיה מהירה בפניות מהמוסטנג. מוסטנג לא בנויה לפניות, היא בנויה בעיקר בשביל הרבה פוזה במחיר של סדאן משפחתית (בארה"ב), בקיצור אוטו לצעירים. וגם אם תשים לה סופרצ'ארג'ר היא תהיה מהירה עד מאוד בקו ישר, יותר מהירה מהלוטוס. לזה בנויות המכוניות ספורט האמריקאית - תאוצה בקו ישר.

2. ב.מ.וו. M5 יותר מהירה מקרייזלר 300? UNFUCKING BELIEVABLE, זה מה שיש לי להגיד על זה. לא חוכמה לנצח בקו ישר אוטו עם מנוע יותר חלש, שגם עולה פי שלוש פחות (את זה קלארקסון שכח לציין).

3. ברור שהריינג' רובר יותר טוב בשטח מאסקלייד וH2. ומה עם לשים דיפנדר נגד רנגלר והאמר H1? נראה לי כתחרות יותר הוגנת.

4. כן, מירוץ דודג' ראם נגד אריאל אטום. מה הם קשורים אחד לשני, הם בקטגוריות שונות לגמרי, האחד כמעט משאית חלוקה, והשני קיט-קאר פסיכוטי עם מנוע טייפ R. מי ניראה לכם יקבע זמן יותר טוב במסלול? זה כמו לקחת עוגה ושווארמה, ולשאול מה יותר מתוק.

5. הקטע עם הרעש מנוע - דעה סובייקטיבית למדי. אני אישית מעדיף רעש של V8 אמריקאי עצלן.

ולבסוף - זה קצת לא המקום לשתף אנשים בהעדפות הקולינריות שלי, אבל אין דבר יותר טעים מהמבורגר טוב, ובטוח שהוא יותר טוב מפיש אנד צ'יפס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ראיתי את הסרט בזמנו כשיצא, אני לא הייתי לוקח את כל הדברים שנאמרים שם (במיוחד על האמריקאיות הקיצוניות יותר) כטאבו. קלארקסון מוערך ושופע ידע, אבל הוא בריטי וכמו כל בריטי ממוצע הוא מחפש מי פחות טוב ממנו, גם כשאין.

אני אישית צוחק מההומור שלו והוא למעשה הכתב רכב האהוב עלי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
מצטער לקלקל לכולם כאן את שמחה, אבל יש לי כמה דברים להגיד על הסרט:

2. ב.מ.וו. M5 יותר מהירה מקרייזלר 300? UNFUCKING BELIEVABLE, זה מה שיש לי להגיד על זה. לא חוכמה לנצח בקו ישר אוטו עם מנוע יותר חלש, שגם עולה פי שלוש פחות (את זה קלארקסון שכח לציין).

הקרייזלר 300C היא בגרסת SRT8 עם מנוע HEMI

הקרייזלר הזאת עולה 44000$ , הבמוו עולה 83000$ בגרסת הבסיס

על איזה "פי שלוש פחות" אתה מדבר? וזה עוד בלי שמתייחסים לתמחור של במוו באמריקה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

SRT8 זאת לא גירסת הבסיס, למה להשוות אותה לגירסת הבסיס ?

חוץ מזה, פי 2 זה גם כן קפיצה די גדולה, במיוחד במחירים האלה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
הקרייזלר 300C היא בגרסת SRT8 עם מנוע HEMI

הקרייזלר הזאת עולה 44000$ , הבמוו עולה 83000$ בגרסת הבסיס

על איזה "פי שלוש פחות" אתה מדבר? וזה עוד בלי שמתייחסים לתמחור של במוו באמריקה

הקרייזלר הזו עולה חצי מהבימר.

אם קלארקסון היה מצליח להתנגד לפיתוי לרגע ומשווה אותה מול מכונית אירופאית שעולה כמוה, ה-SRT8 הייתה מכה בה כמו בתוף בתס"חים של מסדר יום העצמאות.

קלארקסון לא מצליח להתנגד לפיתוי הבידורי הזה אף פעם ולכן הוא בדרן רכב ולא ממש עיתונאי בשליחות הציבור.

זה לא אומר שום דבר לגבי האיכות שלו, בתפקידו כבדרן רכב הוא עושה עבודה מצויינת!

מוטי

פורסם

זה "יורד" לי בביטורנט כבר בערך שלושה חודשים.

תודה רבה!

מוטי - זה לא עניין של פיתוי. לדעתי הוא פשוט לא מספיק חד הבחנה או נהג מספיק טוב כדי להיות כתב רכב מן המניין, ולכן הוא בחר להציג את דעותיו בדרך יותר מבדרת מאשר אינפורמטיבית. אני אישית מודה לאל שכך הוא עושה כי אין מישהו שעושה את זה טוב ממנו.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...