Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מחשב שקט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לרכוש מחשב מותג חזק ושקט.

עד היום היה לי מחשב DELL טוב ושקט, אבל כאשר התעניינתי במחשבים החדשים שלהם ה דואל-קור, אז הם "רמזו" לי ששקט הוא לא.

אני לא צריך את ההמלצות של לרכוש בזול, את זה אני כמובן ממליץ לאחרים, פשוט המחשב הזה הולך לגרפיקאית (אחותי) ורעש מוציא אותה מריכוז.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם IBM החדשים לא כל כך שקטים, לפחות לא אלה שהביאו לעבודה אצלינו, המאוורר שלהם עובד ב"גלים" מעבר לעובדה שהמחשב מייצר כמויות אדירות של חום, הרבה יותר ממה שמייצר המחשב שלי בבית.

פורסם

אם עד כדי כך רעש קטן מפריע אז תישקול קרור מים, גם מקרר יותר טוב וגם שקט.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

לא מזמן , היה כאן שרשור דומה של משתמש בשם סער .

בכל אופן - המתכון למחשב שקט הוא קירור מעבד שקט ( TT BT מומלץ מאוד ) , מארז וספק איכותיים , מאוורים שקטים ( יש סידרה כזו של TT ) .

תדאג לכל אלו , ויהיה לך שקט . בדר"כ עיקר הרעש במעבדי אינטל , מגיע מהקירור המקורי .

פורסם

כיון שוולוו שלנו לא התחשב באזרח הממוצע אני אפרט:

מדובר על סדרה של חברת ThermalTake שמיועדת לאנשים שמחשפים שקט.

הרעש שהמחשב מייצר מגיע מכמה מקומות:

1- המאוררים (יש 3-4 כאלה במחשב ממוצע).

2- הכוננים הקשיחים.

3- הסידירום - כשאתה משתמש בו.

ה"דואל קור" מתייחס בכלל למעבד, כלומר טכנולוגיית עיבוד נתונים - ואין שום קשר בגלל המעבד לא מיצר רעש, הקשר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא העובדה שמעבדים אלו מתחממים מעט יותר ודורשים קירור טוב יותר.

ההמלצה שלי היא: כרטיס מסך עם קירור פאסיבי (אם יש כזה שמתאים לדרישות הגרפיקאית), אם זכרוני אינו מטעה אותי, חברת ג'יגהבייט היא המומלצת בכל מה שנוגע לזה.

בקשר לקירור מים - לא הייתי ממליץ: העלות היא מאד גבוהה, ויש צורך לתחזק אותו מעט.

אני בכל מקרה הייתי ממליץ על מארז איכותי (כלומר כ1000 שקלים לפחות) של חברת טרמלטייק מהסדרה השקטה (ושיכלול ספק כח מאותה סדרה גם כן).

ניתן גם לבדוק לגבי כוננים קשיחים שקטים (פה אין לי מושג).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה בד"כ קשור במארז ,

יש לי מארז של GIGABYTE , 3DAURORA ,

מארז אלומיניום מלא עם 3 מאווררי 12 ס"מ שקטים לחלוטין + ספק כוח ENERMAX SILET .

התוצאה היא מחשב שאי אפשר לשמוע בכלל האם הוא דלוק או לא ,

יש לי מעבד AMD 3500 שידוע כמעבד קר .

אבל גם עם פרקסוט אפשר להגיע לשקט , רק צריך להחליף למאוורר מעבד יותר רציני שעובד על טורים יותר נמוכים .

עלות המארז היא 650-800 ש"ח .

ספק כוח : 350-400 ש"ח.

פורסם

לגבי הדואל-קור הם פשוט צריכים הרבה יותר קירור... כי זה בעצם שני מעבדים הדבוקים יחד

תודה על הכיוון לגבי ThermalTake אני בדקתי ב ZAP איזה ספקים מספקים מארז שלהם ולפי זה אני מתקדם בנושא

בברכת יום נפלא ושבוע טוב

פורסם
HP-COMPAQ

באונ' יצא לי לעבוד על הרבה כאלה - שקטים ביותר. תבדוק.

אתה לא יכול להשוות כיתה עם מלא מחשבים למחשב בודד בבית מבחינת רעש.

פורסם

כמו שאמרו מעלי

למעבד אין שום קשר לרעש

הרעש נובע מהמאווררים, מההארד דיסקים ומהסידירום.

אני אישית לא ממליץ לקנות מחשב מותג (IBM HP וכו') מכיוון שזהו מחשב שבדרך כלל עולה כפול ממה שתשלם אם תבנה בידיוק אותו מפרט ללא מארז שמודבק עליו IBM.

מה שאני ממליץ, תיתן לנו תקציב, ודרישות, וניתן לך מפרט מומלץ בעל אמצעים שקטים.

לדוגמא:

מאוורר למעבד, אם נוציא את הקירור מים מהמשוואה, בגלל סיכון, מחיר, רעש המשאווה, והיתעסקות מרובה, נישאר עם קירור אוויר,

למעבד דואל קור או כל מעבד אחר שמתלבש על תושבת 775 אני ממליץ על מאוורר ZALMAN 9500, ובכלל, על חברת ZALMAN, מייצרת מיוצרים שקטים מאוד ויעילים מאוד.

לכרטיס מסך - כמו שנאמר עדיף קירור פאסיבי (רק HEATSINK כלשהו), אבל היום זה נדיר יחסית, ולכן יש פתרונות קרור של מספר חברות שנחשבים שקטים, גם כאן ZALMAN בולטת, וגם ARCTIC COOLING.

הארד דיסק - חברת סאמסונג נחשבת שקטה בתחום.

מאווררים, אותו דבר.

עכשיו, יש מארזי מחשב שיש להם בידוד הרבה יותר טוב ממארז נורמאלי, ניתן להישתמש בכאלו, בנוסף, אפשר להדביק צמר סלעים או ספוג ביצים או דברים בסגנון על מנת שיקלטו את הרעש.

בקיצור, הנתון שהכי צריך להדאיג אותך זהו ה DB ולדאוג שישאר מתחת ל30 בכל המוצרים האלו.

פורסם

מצטרף ל - TOMZ ,

מוצרי ZALMAN - ביחוד סדרת ה - SILENT שלהם מעולה,

אני משתמש במאווררי 12 ס"מ שלהם - והם מדהימים - לא שומעים בכלל שהם עובדים .

לגבי כרטיס מסך : תמיד מומלץ לקנות עם קירור פסיבי ( צלעות קירור ) אבל קחו בחשבון שזה לא יאפשר לכם לעשות OVERCLOCK בכלל .

המחשב שלי הוא כמו שאמרתי מקודם הוא SILENT לגמרי , וכדי להשלים את החבילה יש לי ATI GIGABYTE X800 עם צלעות קירור , ובנוסף החלפתי את המאורר מאבד בלוח של ASUS A8NE לקירור CHIPSET פסיבי - גם מבית ZALMAN .

התוצאה : מחשב שקט לגמרי - לא ניתן לדעת גם שאתה קרוב אליו האם הוא דלוק או לא...

פורסם

כל האנשים שממליצים לך על מותג - זה שטות.

ההבדל היחידי בין מחשב שקט ללא שקט זה המאוררים.

תקנה מאוררים איכותיים למעבד ולמארז וגם ספק איכותי ושקט ולא תשמע את המחשב.

כמובן יש גם להקפיד על ניקיון המחשב (הוצאת אבק בלחץ אוויר חלש).

פורסם

כאיש מקצוע בתחום :

היתרון היחידי בקניית מותגים DELL / IBM / HP הוא האחריות ON SITE שחברות מקבלות ברגע שהם קונים אותם בכמויות או דרך ספקי משנה עם חבילות שירות .

אין שום יתרון משמעותי במחשב מותג , כנ"ל לגבי שרתים.

אני מרכיב את השרתים שלי מחלקים ומקבל מוצר הרבה יותר חזק וזול מאשר שרת של INTEL או HP לדוגמא .

ומשתמש רק בחלקים הכי טובים של החברות הכי טובות .

• תוכן חדש...