Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מחשב שקט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

CEYAL

לגבי דיסק קשיח- כמה דברים:

*אני אישית לא מכיר לאפטופים בעלי יותר ממקום אחד לדיסק קשיח, אם יש, כניראה שהם יחסית נדירים, האפשרות שאני חושב עליה היא חיבור דרך כרטיס PCMCIA, מה שמכביד על הלאפטופ ומציק מיכוון שהוא כל הזמן מחובר בצורה חיצונית.

*בשביל מערך RAID חייבים שני דיסקים קשיחים (לפחות), ובהתאם לסעיף הקודם, הדבר הזה בעייתי, בכל מקרה, שימוש ב RAID0 מסכן את המידע, ובלצרכים כאלה של גרפיקאי, אני לא הייתי ממליץ לעשות זאת, אם כבר, אז להישתמש ב RAID1 על חשבון המקום.

*" אם 120 גיגה (או 240 אם אתה עובד ב RAID 0) לא מספיקים לך אתה בבעיה." , מי אתה שתקבע לי מתי אני בבעיה? אני מזכיר לך שמדובר פה על עבודה של גרפיקאי, עבודה כזאת יכולה לתפוס הרבה מאוד מקום.

*לא מדובר על גיבויים, מדובר על שימוש יום יומי בעבודה של גרפיקאי בשביל להגיע לכמות כזאת של מידע ללא בעיה, ומה לעשות, ששימוש בדיסק קשיח חיצוני (עם חיבור פיירוויר או USB2) הוא איטי יותר, וזה מהווה בעיה.

מסך 17 הוא כמעט כמו 19, ו19 הוא כמעט כמו 21, אולי ניקח 15, הרי הוא כמעט כמו 17 CRT, וכו' כו', אנחנו מדברים פה בדוגרי, לא בכמעטים, לעבודה גרפית יש צורך במסך גדול ונוח לעבודה.

*רק על פי מה שאתה אומר אני יכול להבין שלא התעסק עם אנשים מקצועיים בתחום הגרפיקה.

בן אדם שעוסק בתחום אינו משתמש בכרטיסים הרגילים שאתה מדבר עליהם.

לאנשים כמוהו ובתחומו יש כרטיסים מיוחדים, שיודעים לחשב פעולות בתחום הנ"ל בצורה הרבה יותר מהירה מכל כרטיס אחר, והם מיועדים אך ורק לתחום הזה, אתה יכול לקחת גם GEFORCE 8800GTX ועדיין זה לא יספיק להם, מכיוון שהם צריכים כרטיס עריכה מקצועי, וכרטיס כזה אינו מצוי בשום מחשב נייד, ולא סתם. (ואם עדיין לא הבנת, קרא קצת בנושא כרטיסי עריכה לגרפיקאים, לדוגמא סדרת QUADRO ושות')

*" נייד הוא האפשרות לקחת את המחשב בתום יום העבודה ממקום למקום" - עם כל הדברים שהוספת לו.. אני כבר לא יודע עד כמה הוא נייד.

יש לך מחשב, ואם הוא בעל מסך 17 זה כבר מחשב גדול מאוד, ששוקל כמה קילו, תוסיף את המטען, תוסיף את העכבר(כי לגרפיקה אין סיכוי לעבוד עם עכבר של לאפטופ), תוסיף את הכונן החיצוני, תוסיף כונן ב PCMCIA ועוד כל מיני שטויות מגוונות, בסופו של דבר, לא יודע אם שווה להיסחב עם כל זה, מה גם שבמחיר של הלאפטופ, אתה יכול לקנות שני מחשבים נייחים יותר טובים ויותר מותאמים לאותו סוג עבודה, אחד שיהיה במשרד ואחד בבית.

*ספגטי של כבלים? המחשב האישי שלי מפוצץ בדברים ועזרים חיצוניים, ועדיין לא מאחורה ולא בתוך המחשב יש בלאגן, מסודר בצורה מדהימה, הכל שאלה של האם אתה מוכן להיתעסק עם זה.

*שידרוגים - הכל תלוי כמה אתה משדרג ומה הבסיס שלך, ברור שיש שידרוגים שיצטרכו שינויים נוספים, הכל צריך לעבוד בהתאמה, אך אתה הולך לנקודה קיצונית, מצד שני אני יכול להגיד לך שלא צריך להחליף בכלל לוח וזיכרון, רק מעבד שיכול לעבוד על אותו תושבת.

לגיב דיסק קשיח, אין בעיה להמשיך עם דיסק קשיח IDE, אני עד היום עם שניים כאלה, אז מה אם הם לא SATA? הוא עובדים מושלם על ה DUAL CORE שלי.

מקווה שהבהרתי לך כמה פרטים,

תום.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסיבה לחוסר ידע של החנויות ושל הטכנאים היא בגלל הלקוחות עצמם, כל אחד רוצה היום מחשב הכי טובה אבל הכי בזול, אז לוקחים מעבד טוב ודוחפים את כל שאר החלקים הכי גרועים שקיימים, הזבל שבזבל, ואותם חברות מצליחות בשוק(ראו אייבורי למשל) אז למה שלא יקומו מתחרים? ובשביל תחרות צריך להיתחרות במחירים, אז מביאים דברים יותר גרועים, וחוסכים בטכנאים.

לעומת זאת יש מספר חנויות יחסית קטן, שעדיין משקיעות בחלקים ובמחשבים, לא תמצאו אצלם תחרות למחשבים של החברות הזולות, ולא בגלל המחירים שלהן, פשוט בגלל שהן לא משתמשות בחלקים הזבלה האלה.

מה שכן לאותן חנויות יש שירות נורמאלי, טכנאים שמבינים בדרך כלל, והרבה חלקים שלא תמצא בשום מקום אחר, אך החנויות האלה מיועדות רק למי שמוכן להשקיע קצת יותר בשביל לקבל מוצר איכותי,

לדוגמא שתי חנויות בסיגנון שאני מאוד מרוצה מקנייה אצלן:

http://www.zigzag2000.co.il

http://www.noacomp.co.il

והרשימה עוד יחסית גדולה.

פורסם

1. גרפיקאי שעובד על פוטושופ או מקביליו לא זקוק לכרטיס גרפי מיוחד.הוא צריך הרבה RAM ומעבד טוב.

בדוק מה דרישות החומרה של פוטושופ ותחזור אלינו.

אולי אתה מתבלבל ומתכוון למשתמשי אוטוקד או 3D.אלו אכן זקוקים לכרטיסי מסך יעודיים אבל גם למחשבים כאלו.

(וגם להם יש שוק של ניידים מיוחדים.תתעדכן)

2. לגבי דיסק קשיח.שוב - תתעדכן.

RAID 0/1 קיים ויש 2 חיבורי SATA לדיסק קשיח.יש מספיק מקום במארזים הניידים של היום ללא חיבורים עתיקים שהזכרת.

RAID 0 קיים במיוחד לגרפיקאים ועורכי סרטים

כמו שציינתי קודם,אני לא יודע עם מי אתה מתעסק אבל משתמשים מקצועיים לעולם לא שומרים את הקבצים שלהם על הPC.

לעולם.

יש דיסקי FIREWIRE במארזים מקוריים חיצוניים מקוררים שמיועדים במיוחד לצרכים האלו במחירים מצחיקים (200 דולר ל 250 גיגה)

ככה עובדים מקצוענים.

אז גם אם קרסה מערכת ההפעלה פעם בכמה זמן,משחזרים מגיבוי וממשיכים לעבוד.(שוב,אנחנו מדברים על אנשים מקצועיים שעושים גבויים.)

3.חיבור FIREWIRE איטי? אתה חי בעולם מהיר מאד כנראה :-D

4. כמו שציינתי=מי שלא מספיק לו מסך 17 - שיקנה נייח.

5.אם אתה לא יודע , כבר לא משתמשים בגמלים וחמורים.לקחת 4 קילו ביד עד הרכב זה לא נורא כל כך.

ואני לא מוסיף כלום,הכל כבר בפנים.

6. אני מאד שמח שאתה מסודר ומאורגן.זה עדיין לא מעלים את הכבלים.

7. שדרוגים.נקודת הזמן שבה אדם ממוצע מחליף מחשב נעה סביב ה 3-4 שנים.לפי מחקרים שנעשו ע"י חברות מחשוב.

אם יש לך מחשב בן 4 - "שדרוג" יצרוך את מה שרשמתי.אם אתה משדרג כל שנה,זה משהו אחר.אני מדבר על ממוצע.

מקווה שהשכלת.

פורסם

1. אני לא יודע מאיפה הגעת למסקנה שמדובר על מחשב לשימוש של פוטושופ, לפי פותח השירשור הוא דיבר על גרפיקאית עם מערכת מקצועית.

מצד אחד אתה הולך לממוצע מצד שני אתה נותן דוגמאות קיצוניות, ניידים יעודיים לעבודה כזאת נדירים ועולים הון כך שהם מחוץ לתחום כרגע.

2. אתה מתכוון חיבורי eSATA דבר ראשון, דבר שני אני לא יודע מאיפה אתה מוציא את זה שיש מספיק מקום במארזים הנייידים של היום, מתי לאחרונה פתחת אחד כזה, ואם היה כל כך הרבה מקום, למה לא עשו בו שימוש? למה להיתעסק בתוספות חיצוניות? (ואני בכלל לא רוצה לעלות את הנושא שכל הזמן חברות הניידים מנסות להקטין את גודל המחשב, אז פתאום יש מקום פנוי?)

תחליט כבר! גרפיקאים שמים את המידע על המחשב או על גיבוי חיצוני?! אתה נוגד את עצמך כבר פעם שנייה!

RAID0 בעצם כותב כל קובץ על שני דיסקים קשיחים (או יותר) ועל ידי כך מקצר את התהליך הדרוש על מנת להגיע אל אותו קובץ, מה שנוצר בעקבות כך זה סיכון כל המידע בעקבות נפילה של אחד הדיסקים ואז כל המידע הלך, כולל הדיסק השני, מכיוון שהוא מורכז מחלקי קבצים בלבד,

לעומתו RAID1 כותב כל קובץ פעמיים, אחד על כל דיסק קשיח, ועל ידי כך מייצר גיבוי תמידי.

אתה לא יכולה להגיד מצד אחד שמשתמשים מקצועיים לעולם לא שומרים את הקבצים שלהם על ה PC אבל מצד שני להגיד שהRAID 0 נועד בשבילם, אתה פשוט נוגד את עצמך בקיצוניות.

"יש דיסקי FIREWIRE במארזים מקוריים חיצוניים מקוררים שמיועדים במיוחד לצרכים האלו במחירים מצחיקים (200 דולר ל 250 גיגה)

ככה עובדים מקצוענים." - משפט ממש לא ברור ולא נכון, מה שאתה מתכוון זהו הארד דיסק רגיל לחלוטין בתוך קופסא בעלת חיבור FIREWIRE, זה הכל, לא שום מארז מקורי חיצוני מקור מיועד בלה בלה בלה

מארז עם הארד דיסק בתוכו וחיבור פיירוויר חיצוני, אתה חייב להפסיק לעשות מהכל כזה ביג דיל ופלצני כדי לצאת נכון, כי זה פשוט לא ככה, זה הרבה יותר פשוט מזה.

אגב, 200 דולר להארד דיסק 250 חיצוני זה מחיר מטורף, עזוב שיש פתרונות הרבה יותר זולים כמו קניית קופסא שכזאת והכנסת הארד דיסק רגיל לתוכה מה שיוצא מחיר של הארד דיסק רגיל + 150 שקל קופסא, אבל נגיד שניקח הארד דיסק חיצוני יעודי עם חיבור פיירוויר, למשל לי יש כונן חיצוני של WD, שאתה לא יכולה להגיד שזוהי חברה לא מוכרת ומתמחה בתחום, עם 250 GB, יעודי לחיצוני קירור כל השיט הזה, ב600 שקל.

"אז גם אם קרסה מערכת ההפעלה פעם בכמה זמן,משחזרים מגיבוי וממשיכים לעבוד.(שוב,אנחנו מדברים על אנשים מקצועיים שעושים גבויים.)" - שטות גמורה, ממתי קריסת מערכת ההפעלה פוגעת במידע שעל הדיסק הקשיח? בידיוק כמו שתמשיך לעבוד עם הגיבוי תוכל להמשיך לעבוד עם המידע שעל הדיסק הקשיח, ובנוסף, האנשים "המקצוענים" לא עובדים ישירות מול הגיבוי, אלא מול דיסק קשיח פנימי, לאחר מכן הם מעבירים לגיבוי, כ-גיבוי! יש סיבה למה זה נקרא גיבוי, לא עובדים איתו!

3. חי בעולם מהיר מאד, אבל יודע לקרוא נתונים.

קח, בשביל שתירד מהעץ שאתה חי בו ותפסיק להיתפלצן:

USB2 - 480Mbit\s

FIREWIRE400 - 400Mbit\s

FIREWIRE800 - 786Mbit\s

PATA133 - 1064Mbit\s

SATA300 - 2400Mbit\s

אולי אני עיוור, אבל מהטבלה הזאת אפשרות לראות בבירור שכונן פנימי SATA2 מהיר פי 3 מתקן ה FIREWIRE הכי מהיר (והפחות נפוץ) שיש, גם הכונן PATA133 שמתחבר ב IDE שאמרת שכברמ יושן מידי למחשב.. מהיר ולא בקצת מהחיבור FIREWIRE הכי מהיר.

אז כן, FIREWIRE הוא איטי, במיוחד בעבודות גרפיות שמשדרות הרבה מידע.

4. אין היום משרד במתחמה בגרפיקה ומכבד את עצמו במחזיק במסכים מתחת ל19 אינץ. ואת זה אני אומר לך בתור אחד ש2 קרובי משפחה שלו עובדים בתחום.

5. לקחת 4 קילו ביד, כל פעם, להרכיב ולפרק את כל העמדה, ולסדר כל דבר מחדש עם החשמל, ואתה מוסיף הרבה, כל כונן eSATA או FIREWIRE חיצוני, העכבר הדרוש(שדורש גם משטח), המטען וכו', וכל זה, בשביל לקבל מחשב פחות טוב ופחות נוח לשימושים הנ"ל.

6. גם בנייד יש לך כבלים.

7. אם היית קורא את ההודעה שלי, דיברתי בתחום השידרוגים על אנשים מסויימים שמחליפים מחשב בממוצע כל חצי שנה שנה, וגם אמרתי שמי שקונה מחשב כל שלוש ארבע שנים קונה חדש, במיוחד במחירים של היום.

אני רק מבין כמה שאתה לא קורא את ההודעות שלי, אלא סתם קופץ וצועק דברים בלי לחשוב.

פורסם

1.לא הסקתי כלום.נתתי דוגמאות לשני שימושים שונים עם מחירים שונים.לא אני ולא אתה יודעים מה זה "שימוש מקצועי".

2. במחשבי מחברת שמיועדים למשתמש העוצמה (לא למשתמש הנייד) יש ה-מ-ו-ן מקום.בדוק ותחזור.

ואני לא מדבר על ESTATA אלא על SATA פנימי כמו PC.בחיי שאתה לא מעודכן :-D

לך לבדוק גם את זה ותחזור

3. תפסיק להשתמש במילה גיבוי. אני לא השתמשתי בה. כונן חיצוני שמיועד לשמירת הקובץ המוגמר.

אם אתה לא יודע,עד שקובץ הופך למוגמר,עוברים לעיתים ימים ושבועות ולא שניות , כך שהמהירויות שכתבת כאן לא רלוונטיות לזה.

מדובר בכונן לאיחסון. נקודה.

העבודה מתבצעת על המחשב עצמו כשמידי כמה דקות נשמר עותק על הכונן החיצוני.בשלב הסופי העותק נשמר על דיסק חיצוני.יש סקריפטים יעודיים לכך.

לכן RAID0 הוא מצויין

אם הוא היה גרוע,כל אנשי ה AVID לא היו משתמשים בו.

במילה גיבוי התכוונתי למערכת ההפעלה

אני לא יודע איפה ועם מי אתה עובד אבל יש כאלו שכל שעת עבודה מבוזבזת שווה ים של כסף שנזרק לאיבוד.

אנשים כאלה יוצרים MIRROR של מערכת הפעלה מוגמרת עם כל מה שצריך לעבודה שוטפת

נפלה המערכת? חוזרים לגיבוי ותוך 10 דקות ממשיכים לעבוד בלי לחפש "טכנאים" שיבזבזו שעות עבודה וכסף לחינם.

ככה עובדים מקצוענים.

אז שוב נחזור.גיבוי יש רק למערכת ההפעלה .קבצים נשמרים על דיסק חיצוני כשהעבודה עצמה נעשית על הPC.

הבהרנו את זה? יופי נמשיך הלאה.

3. אתה חי בעולם תיאורטי.

המספרים שכתבת יפים מאד בעולם הדמיוני אבל במציאות יש מה שנקרא "צווארי בקבוק".בין הזיכרון לדיסק,בין ערוץ הPCI לזיכרון ומשם למעבד וכך גם בין כרטיס המסך לזכרון ובין המידע שזורם מהדיסקים לזיכרון ולמעבד.

בשורה התחתונה - לקרוא את נתוני היצרן ולרשום אותם כאן משול לרישום נתוני צריכת הדלק שהיצרן מספק.:-D

בתיאוריה הכל נכון.

גם אני יודע לקרוא מהדף של יצרן לוח האם.:-D :-D

לך ללמוד על מבנה לוח האם ועל חלוקת ה DATA STRAEMING לפני שאתה מקשקש מספרים כמו קודם.

בטח גם תגיד לי שכרטיס רשת 1 גיגה מעביר 1 גיגה בשניה לא? ולכן הוא גם יותר טוב פי 10 מכרטיס רשת 100 מגה :-D :-D :-D

בדחן

תחזור עם תשובות ונמשיך.

4. מי שמדבר על כאלו שלא קוראים - כתבתי ושוב בפעם השלישית.מי שזקוק למסך גדול יותר מ 19 - שיקנה נייח.

לרשום שוב? בגדול יותר כדי שכן תקרא?

5. בשביל זה יש מתקן עגינה חיצוני.אני מניח שאתה בכלל לא יודע על מה אני מדבר.

אתה חי בעולם הביתי ולא המקצועי ולכן אתה גם חושב באותה צורה - אבל מנסה לקשקש כמו מקצועי.

7. מי אמר שלא?

8. בפעם השלישית - לא דיברתי על ההודעה שלך.

עריכה: לגבי מחיר הדיסק החיצוני - אתה צודק ,טעיתי במחיר. ב 250 דולר + מע"מ אתה מקבל 500 גיגה1135_b.jpg

עריכה שניה:

כתבת:

"לעומתו RAID1 כותב כל קובץ פעמיים, אחד על כל דיסק קשיח, ועל ידי כך מייצר גיבוי תמידי."

לדעתי אתה לא יודע מה זה גיבוי.

בוא נלמד ביחד.

גיבוי משמעו (בעיקר) אפשרות לחזור אחורה אם קובץ נדפק/נעלם/נשרף המחשב.

עם RAID1 אתה מקבל הגנה במקרה של כשל דיסק ותו לא

RAID1 לא יכול להחזיר אותך אחורה ולא לשחזר קובץ שנדפק.

אתה מבולבל ולא יודע על מה אתה מדבר.

תלמד קצת.

פורסם

מה כל הבלאגן :) יש קיט דיינאמאט למחשבים :D

http://www.dynamat.com/products_computers_and_more_introduction.html

[אני רק מקווה שאף אחד לא יקח אותי ברצינות] :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

דיינמאט למחשבים נראה לי לא חכם במיוחד - המחשב יתחמם בצורה מטורפת.

שוב - אני מתאר לעצמי שמה שהגרפיקאית צריכה הוא מחשב שולחני רגיל, עם מאוררים מסדרות שקטות, מארז של חברה שמתמחה באפטרמרקט של מחשבים ופתרונות קירור שקט כגון ANTEC ZALMAN THERMALTAKE.

כוננים קשיחים של חברות גדולות שמיועדים לעבודה שקטה - הוצע כאן סאמסונג (לי אישית אין מושג, וגם ככה העניין זניח מאוד בימינו).

לקנות מחשב מותג באופן פרטי בימינו זאת פשוט בדיחה, עם כל הכבוד.

אתה רוצה מחשב עם חלקים יקרים ובזול? תזמין חלקים בנפרד מהאינטרנט ותמצא לך מישהו שירכיב את המחשב.

כשחבר שלי קנה מחשב, קצת יותר חזק מהמקובל, הזמנו חלקים מהאינטרנט והרכבנו לבד - להערכתי חסכנו לו כ1000 שקלים.

אייל - העובדה שהבחורה גרפיקאית לא אומר שהיא צריכה מחשב נייד.

אם היה צורך בנייד - הוא היה מבקש ייעוץ על ניידים.

דני.

עריכה: כרטיסי מסך בעלי קירור פאסיבי אכן קיימים, והם לא נדירים - חברת ג'יגהבייט לדעתי היא מהמובילות (פה אולי אני טועה)

הנה דוגמא לכרטיס פשוט יחסית בעל קירור פאסיבי, צריך לבדוק אם קיים כרטיס כזה שיתאים לדרישות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

א. תודה על התשובות.

ב. היא גרפיקאית שעד עכשיו היתה עם מסך 19'' ועכשיו רוצה מסך יותר גדול (חוץ מזה שזה משעשע לחשוב על מסך יותר קטן, זה פשוט לא רלוונטי)

ג. היא משתמשת גם בפוטושופ אבל גם בעריכת וידאו וכניסות ויציאות וידאו בשביל זה.

ד. כפי שציינתי קודם, לפטופ ממש לא רלוונטי, היה לי מזל שהצלחתי לשכנע אותה לרדת מהמק (שם יש תוכנה שהיא ממש רצתה).

ה. הכסף לא מהווה עניין משמעותי, עוד אלף פחות אלף, לא רציני - לכן אני מעדיף מותג עם אחריות של שלוש שנים באתר הלקוח (כן, במחשב הנוכחי הם הגיעו אלי פעמיים הביתה), ואת האמת המארז המסודר של DELL באמת "עושה לי את זה", יותר נעים לפתוח מחשב ולראות את הכל מתוכנן נכון בלי ברגים והכל שליף.

ו. אני לא ממש פרטי, אני חברה של 3 עובדים כך שהעלויות הראליות של מחשב הינן מצחיקות.

בקיצור אני חוזר ושואל :

האם למישהו יש נסיון עם מחשב מותג חדש ושקט ?

אם לא האם למישהו יש נסיון עם מחשב לא מותג, חדש ושקט ?

בברכת יום נפלא :)

פורסם

מה רע במק? אחלה מחשב לגרפיקאים, והG4 שקט להפליא.

חוץ מזה, לי יש כזה והוא דיי שקט. אם אתה ממש anal, קח כזה, אני דיי בטוח שזה יספק אותך.

ואם גם זה לא עוזר, דחוף קירור מים (שני המארזים שהבאתי מתאימים לרוב המערכות) ואתה לא תשמע כלום.

ואני יודע שבד"כ מעבדי ה64 של AMD באים עם מאוורר טוב (ושקט), אז אולי בפנטיום תצטרך לקנות גם מאוורר של TT.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

במקרה כזה - DELL היא הבחירה שלך.

המחשבים שלהם הם בין הטובים בשוק היום

(אם היינו בארהב אז יש גם את מיקרון אבל אין אותם כאן)

מה שטוב בהם - שאתה יכול "לתפור" לעצמך את מה שאתה מחפש מבחינת מעבד,דיסק וכרטיס מסך ככה שזה מצויין.

הגישה שלהם היא אכן ללא ברגים.

אתה שולף הכל בשניות - אפילו את לוח האם.

אין מה להשוות אותם ל IBM או HP(אלהים ישמור)

ואתה גם מקבל (אם אני לא טועה) 3 שנות אחריות כסטנדרט.

אם אתה עסק,אל תתעסק(:-)) עם הרכבות מקומיות.זה לא תמיד שווה את הכאב ראש.

מסך טוב בגדלים של 21 - VIEWSONIC - גרסאת ה P (מקצועי).מתעלה על השאר אבל יקר מאד.

לגבי הניידים,ההצעה שלי היתה כהצעה בלבד.

לאחר מכן זה התפתח לויכוח משעשע.

פורסם
מתעלק קצת ,לא בקשר למפרט אלא לחנות , מה דעתכם וניסיונכם עם KSP ?

המחירים מעולים! השירות פחות, מימוש האחריות בכלל על הפנים.

פורסם

מצטער על העיקוב בתגובה.

2. אני אשמח אם תיתן כאן דוגמאות למחשבים מקצועיים שכאלה(חברה דגם וכו, עדיף גם קישור), אני אישית, לא נתקלתי בכאלה עדיין, מצד שני, ואת זה אמרתי גם מקודם, אני לא שולל את האפשרות מכיוון שלא התעמקתי כל כך בנושא.

3.

משחזרים מגיבוי וממשיכים לעבוד.(שוב,אנחנו מדברים על אנשים מקצועיים שעושים גבויים.)

תפסיק להשתמש במילה גיבוי. אני לא השתמשתי בה.

:shock: אני כבר לא יודע מה להגיד..

בכל מקרה, אתה צריך להחליט על מה אתה מדבר, אתה נוגד את עצמך (מוכר לי מאיפהשהו..).

אתה כל פעם מערבב בין דברים שונים בשביל לצאת נכון, אתה סתם עושה בלאגן.

אם תשים לב הודעה אחת מעליך, חזרת בידיוק על מה שאמרתי, רק בלי סקריפטים ושטויות כאלה, אלא על ידי שימוש במערך RAID1.

אתה מתבלבל ומבלבל, אנשי AVID מקצועיים משתמשים במערך RAID 0+1 ולא במערך RAID 0, (שאגב לא אמרתי שהוא גרוע), הסיבה לכך היא שמערך RAID 0 מעלה את מהירות הכתיבה והקריאה מהדיסק הקשיח, מה שיכול להוות יתרון משמעותי לאנשי AVID, שכל הזמן מבצעים פעולות שעובדות על כתיבה וקריאה, אך מנגד אסור לשכוח את הגיבוי, שהוא נעשה על ידי מערך RAID1.

אני באמת לא מבין אותך, יש לך מין צורך לסבך הכל ולהוסיף מלא שטויות בשביל שתיצא חכם או צודק, בסופו של דבר, אתה רק מוציא שטויות מהפה או חוזר על דברים של אחרים.

בכלל, אני לא מבין מי אתה שתגיד לי מה זה גיבוי, גיבוי זה לגבות מידע, לשמור במקום נוסף, מי אתה שתחליט שגיבויים עושים רק למערכת הפעלה? להפך! גיבויים עושים למידע העיקרי, מערכת ההפעלה היא רק המכשיר, כמוהה יש עוד הרבה.

3. תמשיך לשים סמיילים, להתפלצן ולתפוס תחת.

גם המספרים היבשים מדברים, וגם המבחנים המעשיים שנעשים על ידי מיטב אתרי החומרה בעולם מדברים, רק בשביל שתישב קצת בשקט:

image004.gif

image008.gif

image013.gif

image014.gif

ניתן לראות את ההבדלים המשמעותיים, ובנוסף, המבחן על ה FIREWIRE הוא FIREWIRE800, שהוא תקן פחות נפוץ ולא קיים ברוב המערכות, התקן המוכר והנפוץ יותר הוא תקן FIREWIRE 400, שהוא איטי יותר כמובן.

4. זה לא יעזור שתגיד את זה שוב, גרפיקאים לא עובדים מסכים מתחת ל19" ולכן לאפטופים לא מתאימים להם, מה אתה לא מבין פה?

5. אני יודע בידיוק על מה אתה מדבר, אבל אתה רוצה מה אתה עושה בעצם? לכל בעיה שאני מציג לך אתה מוצא עוד מוצר שצריך לקנות, עוד תוספת, עוד כסף ועוד סיבוכים, כאשר את כל זה אתה מקבל במחשב נייח ללא שום תוספת, תפסיק לנסות להיתעקש ותתחיל להקשיב.

לגבי התוספת הקטנה שלך בסוף, אתה אומר שנילמד ביחד מהו גיבוי, ובעצם חוזר על הדברים שלי, אז אני לא מבין בידיוק מה אתה רוצה.

מקווה שתתחיל לקרוא ולא להמציא שטויות לפני שאתה קופץ.

פורסם
מתעלק קצת ,לא בקשר למפרט אלא לחנות , מה דעתכם וניסיונכם עם KSP ?

כמו שאמרו מעלי, החנות היא אחלה מבחינת המחירים והשירות הראשוני, לאחר מכן לקבל אחריות על מוצר יש טיפה בעייתיות אך בסופו של דבר הכל נפתר.

פורסם
א. תודה על התשובות.

ב. היא גרפיקאית שעד עכשיו היתה עם מסך 19'' ועכשיו רוצה מסך יותר גדול (חוץ מזה שזה משעשע לחשוב על מסך יותר קטן, זה פשוט לא רלוונטי)

ג. היא משתמשת גם בפוטושופ אבל גם בעריכת וידאו וכניסות ויציאות וידאו בשביל זה.

ד. כפי שציינתי קודם, לפטופ ממש לא רלוונטי, היה לי מזל שהצלחתי לשכנע אותה לרדת מהמק (שם יש תוכנה שהיא ממש רצתה).

ה. הכסף לא מהווה עניין משמעותי, עוד אלף פחות אלף, לא רציני - לכן אני מעדיף מותג עם אחריות של שלוש שנים באתר הלקוח (כן, במחשב הנוכחי הם הגיעו אלי פעמיים הביתה), ואת האמת המארז המסודר של DELL באמת "עושה לי את זה", יותר נעים לפתוח מחשב ולראות את הכל מתוכנן נכון בלי ברגים והכל שליף.

ו. אני לא ממש פרטי, אני חברה של 3 עובדים כך שהעלויות הראליות של מחשב הינן מצחיקות.

בקיצור אני חוזר ושואל :

האם למישהו יש נסיון עם מחשב מותג חדש ושקט ?

אם לא האם למישהו יש נסיון עם מחשב לא מותג, חדש ושקט ?

בברכת יום נפלא :)

כמו שאמרתי לך מקודם, אני אישית חושב שמחשב מותג הוא ביזבוז, בדרך כלל ההוצאה היא יותר מאלף שקל יותר.

מארז מסודר? נשלף ללא ברגים? אין בעיה. גם לי יש את כל זה בעזרת מארז של 400 שקלים שמגיע עם כל מיני שטויות שאני מניח שאתה יכול לוותר עליהם ולחסוף עוד (כמו חלון, דלת קדמית וכו')

לגבי ניסיון, לי יש ניסיון עם מחשב לא מותג חדש ושקט.

כמו שפירטתי בתחילת השירשור, הכל עניין של בחירת רכיבים מתאימים ולכן אני ממליץ שתרשום את הדרישות המדוייקות שלך ותקציב משוער ונוכל לבנות לך מערכת מומלצת שתיהיה גם שקטה ומסודרת.

כמו שניתן לראות בתמונה, אין כבלים מיותרים, הכל מסודר (כמעט :oops:), ואין בורג אחד בכל המארז.

DSC00021.JPG

• תוכן חדש...