Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מחשב שקט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומי יתן לו תמיכה כשהמחשב יעשה בעיות?

אתה?

אני?

הפורום?

לבעלי עסק שמרוויחים את לחמם מהמחשב,אין זמן לדוג טכנאי כשיש בעיה.

אתה צודק שמחשב מותג לא מדבר לצרכן הביתי והוא בזבוז כסף

אבל למגזר העסקי,רק האחריות שווה את העניין.

ה 1000 שקל תוספת זה בדיוק האחריות והראש השקט שיש למי לפנות בזמן תקלה.

ואם מדרגים את המחשבים

מספר אחד באיכות ובתמיכה הם DELL ללא ספק.

מספר 2 הם IBM , למרות שבזמן האחרון הם משתדלים,עדיין יש להם סדרות שלמות דפוקות שצריכות החלפת מעבד וכו' וכו'

HP סבירים אבל אין שירות

NEC - המחשבים הגרועים ביותר עם השירות הדפוק ביותר.

אם אני לא טועה הם פשטו רגל

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו שינה את החוקים בזמן שישנתי?

חברות רגילות כבר לא נותנות אחריות?

אבא שלי קנה למשרד שלו 6 מחשבים קומפלט (מסכי LCD מקלדות עכברים רמקולים וכו') + שרת

הוא קנה מחנות מקומית בהרצליה, והמנהל ראה שמדובר בעסק ונתן לנו אפשרות של אחריות באותו יום או מאקסימום יום למחרת, ובמקרים מסויימים ניתן גם מחשב חלופי עם המידע שעל המחשב התקול (כל עוד הבעיה היא לא בדיסק הקשיח).

אחריות כזאת אף חברת כולל DELL HP וכו' לא תיתן לך, וגם אצלם, מדובר בדרך כלל בשבוע או שבועיים ימי עבודה, והם לא כל כך לחוצים להוציא משם את המחשבים, בשביל שירות יותר טוב, אתה צריך לשלם.

הדיל שאבי השיג למשרד שלו, הוא לא נדיר בכלל, ואת זה אני יכול להגיד לך מתוך זה שביצענו סקר שוק לפני שקנינו מאותה חנות, והרבה הציעו כזה שירות, אז נכון שמדובר בסכום יותר גבוה, אבל להשיג אחריות בסיגנון זה ממש לא קשה, מה גם שבבסיס, קיימת אחריות, נכון שלא באותו יום, אבל ברוב המקומות מדובר תוך שבוע מאקסימום.

לפי דעתי לא שווה את התוספת כסף הנכבדת, 1000 שקל (ובדרך כלל זה הרבה יותר) תוספת למחשב של כמה אלפים, זה הרבה מאוד.

פורסם

ניפגש בתקלה הראשונה.

(לא שחס וחלילה אני מאחל לך את זה כמובן.)

ידידי - אתה מדבר עם מישהו שבתחום אחריותו 5000 מחשבים.

(כן , חמשת אלפים.) וכמה עשרות שרתים.

למדתי שדיבורים לחוד ומעשים לחוד.

אני לא שולל חלילה את העסקים הקטנים , אבל לא לכולם יש זמן מיותר להתעסק עם טכנאים שלא יודעים לעבוד.

מאיפה אתה מוציא את המידע הפנטסטי של שבוע או שבועיים?

אתה כנראה באמת יושן.

פורסם

אייל - הפעם לדעתי אתה מדבר שטויות.

כמו שרשמתי קודם חבר קנה מחשב. הזמנו חלקים באינטרנט מכל מיני חנויות והרכבנו לבד.

לאחר כחצי שנה נשרף אחד מהזכרונות (RAM) - החלק נשלח לחברה ותוקן בתוך כשבועיים שלושה (בנתיים הוא הסתפק במחצית הזכרון).

לפני כחודש משהו בלוח אם נדפק, הלוח אם נשלח לחברה, הוחזר, נדפק שוב, וכעת מחכים שיחזור מהחברה (אמור להגיע בקרוב).

אני לא בטוח ממה כל זה נגרם (אולי מהעובדה שהמחשב דלוק כל היום ורצות עליו תוכנות דיי כבדות).

בכל מקרה, שירות ואחריות יש - גם מחנויות אינטרנט!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא מבין, איך בידיוק חיינו עד היום?!

למה, מחשבים לא נדפקים? למה, כל אחד יודע לחבר אפילו כרטיס שיצא מהמקום?

אתה מודע לכך שאחוז מחשבי המותג בארץ עומד על פחות מ20%, וגם זה רק בגלל הצבא ומוסדות של המדינה שמחוייבים למחשבי מותג.

אז איך בידיוק כל ה80% האלה מסתדרים?! הרי הטכנאים לא יודעים לעבוד.

מאיפה בכלל יש לך את הזכות והחוצפה להגיד שטכנאים של חנויות מחשבים לא יודעים לעבוד?

יש לי מילה אחת להגיד לך בעקבות המשפט הזה, אידיוט, זה מה שאתה.

אתה כל היום קופץ פה ותופס תחת עלי, עד עכשיו השתקתי אותך בכל תחום שהעלת ולאחר מכן התעלמת ממנו, פה אתה עובר כל גבול, אתה כבר לא מדבר על עניינים טכניים, אתה משמיץ אנשים ואת העבודה שלהם.

מי אתה בכלל?! אז יש בתחום אחריותך 5000 מחשבים, בוהו, למה זה עושה משהו למישהו?

גם אני ואני בטוח שעוד אנשים פה עובדים בתחום הזה, רק שאנחנו לא תופסים תחת על אחרים בגלל זה.

תתחיל להוריד פרופיל, תדבר בהתאם לידע שלך ותפסיק להיתפלצן על אחרים, כי כמו שהוכחתי לך במהלך כל השירשור, יש לך עוד הרבה ללמוד.

ואם נתייחס להודעה:

בהתאם לדוגמא שנתתי, המשרד של אבא שלי עובד כבר 5 שנים עם אותה חברה, ב5 שנים האלו היו תקלות מסויימות, בכולן קיבלנו את השירות שהתחייבו אליו.

אני לא מבין את הראש שלך, אתה חושב שכולם עובדים עליך וכולם משקרים, תבין, קנייה של מוצר מהווה חתימה על חוזה של אחריות מסויימת, אין כזה דבר שהאחריות לא מתבצעת, זה ממש לא משנה ממי אתה קונה.

מקווה שתפסיק לפלוט שטויות בקצב שאתה עושה.

תום.

פורסם

אתם שוכחים משהו מאד חשוב :

חברה / עסק - גוף שמסתמך על המחשב לשם העבודה לא יכול לחכות שבועיים / שלוש בלי החלק .

אין כזה דבר - זה נוגד את כל המטודולוגיה.

היתרון במחשבי מותגים היא האחריות ON SITE - וזה משהו שרוב החברות מוכנות לשלם עליו כ - 1000 שקל תוספת למחשב.

אני כבעל חברה שמספקת שירותי SYSTEM גם מציע אחריות ON SITE ( בעיקר לשרתים ), במקרה כזה אני מתחייב לתקן את המחשב / מחשב חלופי תוך 2 ימי עסקים.

אין כזה דבר שלוח אם חוזר תוך שבועיים מתיקון ...

אני שולח את הלוח ליבואן לתיקון ובנתיים שם לוח חדש וסופג את ההפסד הזמני - זמן שווה הרבה כסף לחברות ... אל תשכחו !!!.

לגבי עמידות של מחשבים :

אין כזה דבר " המחשב התקלקל כי הוא היה דלוק הרבה זמן ורצו עליו תוכנות כבדות " ברגע שמדובר ברכיבים איכותיים.

אין שום קסמים : רכיבים איכותיים ( ויקרים ) מחזיקים הרבה זמן , רכיבים זולים ופשוטים לא מחזיקים הרבה זמן - אין קסמים , אין אותיות קטנות .

פורסם
מישהו שינה את החוקים בזמן שישנתי?

חברות רגילות כבר לא נותנות אחריות?

אבא שלי קנה למשרד שלו 6 מחשבים קומפלט (מסכי LCD מקלדות עכברים רמקולים וכו') + שרת

הוא קנה מחנות מקומית בהרצליה.....

ומה אם מחר החנות המקומית נסגרת?

אתה רואה את IBM ישראל, או HP ישראל (למרות השירות הלא מזהיר שלהם) סוגרת מחר את העסק?

פורסם

אני לא בטוח ממה כל זה נגרם (אולי מהעובדה שהמחשב דלוק כל היום ורצות עליו תוכנות דיי כבדות).

שטויות, המחשב שלי מאותחל פעם בשבועיים שלושה (השיא זה חודש) ורוב הזמן נמצא על 80-100% CPU ו70-90% RAM כשאני משתמש בו וחצי מהזיכרון כשאני לא. והוא בסדר גמור.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
ומה אם מחר החנות המקומית נסגרת?

אתה רואה את IBM ישראל, או HP ישראל (למרות השירות הלא מזהיר שלהם) סוגרת מחר את העסק?

חברות הרבה יותר גדולות מ IBM וHP נפלו כבר, אבל זה לא העיקר. (וכאשר דבר כזה קורה, הוא פוגע בהרבה יותר אנשים..)

אתה שוכח שהמחשב אינו מורכז מחלקים של החנות המקומית, החנות המקומית קונה חלקים מהיבואנים ומרכיבה מהן מחשבים, במקרה של פשיטת רגל, היבואן מספק את האחריות על מוצריו, מה גם שהשירות המתקבל מהיבואנים בדרך כלל הרבה יותר טוב מהשירות של חברות מחשבי המותג ואפילו משל חנויות המחשבים, בעיקר מכיוון שהן כפופות ליצרנים שמהן הן קנו את המוצרים.

ולא, אין אפשרות להשוות את הסיבה הזאת לHP או IBM ושות' מכיוון שכאשר מדובר ב"סניף" ישראלי ולא יבואן מורשה קיים זילזול בתקנים.

בנוסף, כל בן אדם יכול להפעיל קצת הגיון ולבחור חנות מחשבים שהיא טיפה מעבר לחנות שכונתית, לא חסרות חנויות שמוציאות מאות מחשבים בחודש במדינה שלנו, וחנויות כאלו, הסיכויים שיפלו, קרוב לסיכויים שIBM או HP יפלו.

פורסם

פסיכויל - אז כנראה החלקים היו פגומים.

אני יודע שהזכרון נשרף אחרי שהוא ניסה להפעיל איזה משחק כבד במיוחד

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
פסיכויל - אז כנראה החלקים היו פגומים.

אני יודע שהזכרון נשרף אחרי שהוא ניסה להפעיל איזה משחק כבד במיוחד

עומס יתר אינו הבעיה, הוא הגורם לבעיה.

הבעיה היא חוסר בקירור ולכן הזיכרון נשרף, להבא מומלץ לדאוג למארז מקורר יותר\HEATSINK על הזיכרונות.

פורסם

דווקא מבחינת קירור לא הייתה בעיה.

מארז של ANTEC

120מ"מ מאחורה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
דווקא מבחינת קירור לא הייתה בעיה.

מארז של ANTEC

120מ"מ מאחורה.

קירור לא נגמר במארז, דבר ראשון, יש לאזן את האוורר, במקרה שלך, יש לך שני מאווררים שמוציאים (אחד בספק ואחד 120 מ"מ) ואף מאוורר שמכניס.

אמליץ להוסיף (אני כמעט בטוח שיש לך תושבת בשביל מאוורר נוסף) עוד מאוורר 120 ממ מקדימה שיכניס אוויר.

ממליץ גם לסדר את הכבלים, מה שמשפיע מאוד על תנועת האוויר.

פורסם

שכחתי כמובן להוסיף (גם לא זכרתי, דיברתי עם החבר הרגע).

יש מאורר 80 מקדימה שמקרר את ההארדיסקים ומתחתיו יש עוד 80.

בצד יש פתח עם מעין שפופרת שמכוונת כלפי המעבד (עם מקום למאורר), שעליה היה מכוון מאורר שולחני בכל פעם שהיה צריך עוד קירור.

בקשר לכבלים - חלק מהכוננים הם SATA. ישנם רק 2 כבלי IDE במארז, כך שהוא דיי מסודר + מתוחזק היטב ונקי תמיד.

אני מאשים את החלקים :)

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...