Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התקנתי מגבר ברכב והמנורה של המצב הגנה תמיד דלוקה

אפילו שאני מנתק את הRCA והרמקולים.

מה זה יכול ליהיות? יש מצב שהוא נסרף ועדיין דולק במצב הגנה?

דרף אגב כשאני מנתק את המינוס ממנו הוא עדיין נדלק ולא במצב הגנה איך זה שהוא נדלק בכלל בלי מינוס?

פורסם
שלום לכולם

התקנתי מגבר ברכב והמנורה של המצב הגנה תמיד דלוקה

אפילו שאני מנתק את הRCA והרמקולים.

מה זה יכול ליהיות? יש מצב שהוא נסרף ועדיין דולק במצב הגנה?

דרף אגב כשאני מנתק את המינוס ממנו הוא עדיין נדלק ולא במצב הגנה איך זה שהוא נדלק בכלל בלי מינוס? האם הגוף של המגבר נוגע ו/או מחובר לגוף הרכב?

באיזה מגבר מדובר? יצרן? דגם?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

205 GTi,

בחלק מהמגברים הגוף של המגבר הוא המינוס.

שלו.

פורסם

סידרתי את הבעיה עכשיו הבעיה היא כזאת , חיברתי סאב למגבר וכשאני מגביר קצת אז הוא מתכבה פתאום.

מה זה יכול ליהיות?

ובקשר לסאב סמתי אותו בתיבה שבניתי והוא קצת מזייף לי . יש בתיבה מאחורה חור קטן שהכבל עובר דרכו והוא לא אטום, יכול ליהיות שבגלל זה הוא מזייף?

תודה מראש

פורסם

205 GTi,

למרות שכתבת שסדרת את התקלה הקודמת שהייתה לך, אני לא בטוח שסידרת אותה ב - 100%. אם היית עונה על השאלות ששאלתי אותך קודם, והיית מגלה כיצד פתרת את הבעיה הקודמת שהיית לך, אולי היית יכול לקבל פתרון גם לבעיה שיש לך עכשיו. זה שתשאיר את הפרטים אצלך, קרוב ללב, ולא תשתף אותנו בפרטים, לא תפתור לך את הבעיה.

שלו.

פורסם

אף אחד לא יודע למה המגבר נכנס למצב הגנה?

לפני הסאב היו מחוברים אליו רק רמקולים 6/9 של סרוין ווגה והוא עבד מצויין גם כשהגברתי הרבה

עכשיו חיברתי אליו את הסאב(קיקר C12) וכשאני מגביר קצת יותר מדי הוא פתאום מתכבה לי.

והסאב עצמו גם מזייף קצת שומעים הרבה כאילו הוא נחנק ולועס אויר, משהו כזה לא ידע איך לתאר את זה יותר טוב. יכול ליהיות שזה בגלל חור קטן בתיבה(חור בקוטר של סיגריה בערך שדרכו העברתי חוטים)?

• תוכן חדש...