Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אתה בטוח שהיא אטומה בחיבורים בין הצלעות כמו שצריך? כאשר בנינו את התיבה השתמשנו בחומר איטום כמו סיליקון רק שכאשר הוא מתייבש הוא הופך לקשה כמו אבן.

כמו כן תאטום את החור של החוטים אם אפוקסי.

C 12 שכרגע אצלי הוא של חבר שלי אצלו הוא היה מוגבר ע"י LANZAR HTG 434 וגם היה נשמע לא משהו.

אצלי חוא מחובר ל HELIX DARK BLUE והוא נשמע הרבה יותר טוב אבל בכל זאת אני לא אוהב אותו.

תנסה גם לשחק אם החיתוכים של הסאב.

פורסם

לפי מה שהבנתי בהתחלה זה נראה ככה,אבל שהוא אומר שהוא מגביר ואז המגבר נכבה זה משהו אחר..

:drinking: דיהוו לנוס טורבו.....

פורסם

לדעתי הכיוונים במגבר לא נכונים והגיין מורם עד למעלה למעלה ובגלל זה המגבר עובד בעומס ונכנס לפרוטקשן כל הזמן.

ובקשר לחרחורים מהסאב זה יכול לנבוע מ-2 סיבות לדעתי

הסיבה הראשונה היא תיבה לא מתאימה, ולא עוזר לי שאתה אומר לי 35 ליטר כמו היצרן יכול להיות שהחומרים או האיטומים לא נכונים

והאפשרות השניה היא כיוון לקוי של המגבר\ פאנל.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

השתמשתי "באוטם פלא" לאטימה. זה חומר שאוטם אמבטיות כיורים ודברים כאלה. זה אמור לאטום טוב. והגיין של המגבר דווקא למטה עד הסוף , איך שאני מרים אותו הוא נכבה ואם אני מגביר ברדיו דיסק אז הוא גם נכבה. יכול ליהיות שהרדיו דיסק גם יגרום לניתוקים וזיופים? כי יש לי דגם ישן יחסית של האיווה וניראה לי שיש לו גם חלק בבעיות שיש לי

תגידו לי , בחור בעגול של הסאב בתיבה גם צריך לששים חומר איטום כשסמים את הסאב?

פורסם

לפי הוראות היצרן הייתה צריך למלא 50% מנפח התיבה במין ספוג (לא זוכר תשם שלו)

וכן יכולה להיות גם בריחה של אויר דרך החיבור בין סאב לתיבה.

• תוכן חדש...