Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרייזלר סרטוגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על הרכב? אמינות, צריכת דלק, FUN TO DRIVE. חלקים יקרים ואין שוק זה אני יודע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ומשהו יותר לעניין?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

וותר ולא תתאכזב!

אמינות - כמו כל אמריקקית משנות השמונים והתשעים - לא משהו.

צריכת דלק - זוועה, אין קשר בין הביצועים לבין כמות הדלק שהרכב הזה דורש בעבורם.

FUN TO DRIVE? NOT AT ALL.

פורסם

לקרייזלר סרטוגה(בדגם שיובא לארץ)יש מנוע V6 מתוצרת מיצובישי,ששימש בין השאר את הסיגמא והפג'ארו הקצר,בנפח 3.0.

ביצועים טובים יחסית בקו ישר,מרווחת יחסית,התנהגות כביש ונוחות נסיעה על רמה נמוכה וכך גם איכות הייצור והגימור.

בשנים 94'-95' עבדתי כמכונאי בחברה להשכרת רכב,ודווקא זכור לי שכחדשה האמינות שלה היתה טובה ולמעט גימור קלוקל לא היו בעיות מכניות או בעיות חשמל.

כמכונית היא עדיפה על הקורסיקה\טמפסט,אבל זו חוכמה קטנה מאד..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אז הסרטוגה

או בשמה היותר מוכר-סרטנוגה

הייתה בבעלות אבי כ3 שנים,הרכב חזק מאוד בכל סלד,אבל ממש מלא מומנט

אמינות בקאנטים-שיפוץ גיר,מחשב רכב הוחלף,כל מערכת המזגן,ועוד כל מיני קישקושים מעצבנים

צריכת דלק בין 6-7 קמ לליטר (מי אמר עדיף אימפרצה טורבו?)

אה איך שכחתי-צבע מחלה מתקלף ולא מפסיק לתפוס חלודה(שילדה לא מגולווננת?!,צביעה חרא?!)

אקיץ קץ-מצטרף לקודמי.שב בחוץ ואל תיגע.

פורסם

הסרטוגה הוא שם הייצוא של הDodge Spirit (אם אתה רוצה למצוא עוד פרטים באינטרנט).

לישראל יובאה רק עם תיבה אוטומטית A-604 ומנוע ה-3 ליטר 6G72 מתוצרת מיצובישי, עם הספק נמוך יחסית של 141 כ"ס אבל צריכת הדלק בהתאם - בסביבות 8-9 ק"מ לליטר ויכול להגיע גם ל11-12 בנסיעה מתונה, בניגוד למה שנרשם בתגובה למעלה.

המנוע בעל אופי אמריקאי - נפח גדול, מומנט רב והספק נמוך יחסית. בטורים גבוהים מאוד הוא לא יניב תוספת כוח משמעותית, והוא בפירוש לא בנוי לנהיגה ספורטיבית. אם אתה מחפש ביצועים, לקחת פניות על הצד בהיגוי יתר ולנצח אימפרזות טורבו ברמזור זה לא הרכב בשבילך. הרכב הזה מיועד לאנשים שמחפשים רכב נוח, בטוח (יחסית לשנתון ולמחיר) ורך. זה רכב שהמצב הטבעי שלו הוא שיוט במהירות גבוהה, והוא לא מתיימר לדעת לעשות דברים יותר ספורטיביים מזה.

כתוצאה מהגזענות של לוי יצחק, מחיר הרכב במחירון הוא בדיחה ואפשר להשיג אחד משנת 94 במצב טוב בפחות מ20K. יגידו לך שאין שוק, נו מילא - לא יודע מה איתך אבל אני פשוט לא מאלה שחושבים שקונים רכב לפי הקלות בה תצליח להיפטר ממנו, ויש אנשים שיודעים להעריך את האיכויות של הסרטוגה. כן, היא לא מכונית אמריקאית בתצורה קלאסית של V8 והנעה אחורית, אבל חבל לפסול אותה בגלל דעות קדומות ומוניטין מפוקפק של חברות רכב אמריקאיות אחרות.

הצביעה בגג היא מחלה של הרכבים האלה, וכך גם הגיר האוטומטי שרגיש לשימוש בשמן לא של mopar. כמובן שאם מתייחסים לגיר כמו שצריך, הוא לא עושה בעיות ויש סרטוגות שנוסעות היום עם 230-240 אלף ק"מ בלי שיפוץ גיר ובלי לפתוח מנוע.

איכויות הגימור לא ברמה גרמנית אבל גבוהות, ואיכות הנסיעה גבוהה מאוד, כמו כן קשה למצוא מכונית במחיר הזה שהיא כל כך נוחה ומרווחת, לנוסעים מאחור יש מרווח עצום ו-3 מבוגרים יכולים לשבת שם בנוחות (גם הגג גבוה). אה, והיא מאוד יפה (ואני בטוח שחלק מהמבקרים את הרכב יסכימו) גם היום אחרי 12 שנים - גם זה חשוב לחלקנו ;-)

פורסם

השתגעת?

פשוט חרא של אוטו.

היה לאבא שלי כזה זבל מודל 94 שנקנה חדש מהחברה. 100,000 ק"מ ראשונים (3 שנים) הוא נסע בסדר ומאז נסע רק למוסך. הוא עשבה 3 פעמים גיר, 5 פעמים חישן שנדפק בגיר והוא היה נתס בשני, משאבת מים פעמיים, קולר שמן פעמיים, מסרק הגה פעמיים, משולשים קדמיים (3,000 ש"ח למשולש) 3 פעמים, אחרי 150,000 ק"מ הוא התחיל להתחמם ולא הצליחו לפתור את הבעיה ועד שב 200,000 ק"מ (לפני שנתיים) הוא הוחלף בטרייד אין למאליבו חדשה (מה לעשות, זה הטעם של הזקנים של היום). קיבלנו עליו סכום מדהים של 8,000 ש"ח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ALX, ואני חושב שפז'ו 106 זה אוטו מכוער להדהים. על טעם וריח...

בכלל, לדעתי, גודל מוסיף ליופי.

פורסם

ALX על טעם וריח אין להתווכח.

שי - אני לא יודע מה עשיתם לאוטו אבל על כזו התעללות אני שוקל פניה לבית הדין לפשעים בינלאומיים בהאג, בחיים שלי לא שמעתי על סרטוגה עם כל כך הרבה בעיות.

קיבלתם עליו 8,000 שקל בגלל המצב הזוועתי שלו, אגב אשמח לדעת מה הטעם של הצעירים היום.

• תוכן חדש...