Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לרמקולים אחוריים בסכום של עד 600 בערך

blavie
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אפשר לחרוג באיזה 100 שקל מקסימום...

יוגברו עם ORION שמוציא 600 RMS ומחובר אליו כרגע קומפוננט JBL GTO 650 וסאב של WESTCOAST CUSTOMS 10"...

באותה נשימה אני צריך גם המלצה למונובלוק (שאם הבנתי נכון זה מגבר שמיועד להגביר סאב בלבד?), ואם צדקתי בהגדרה שלו אני צריך המלצה לאחד טוב עד בערך 600 שקל כדי להגביר איתו את הסאב ולהשאיר את ה ORION לקומפוננט ולאחוריות...

תודה רבה למי שעוזר!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להשקיע הרבה בסט אחורי , לדעתי זה מיותר וחבל. הבמה צריכה להיות קדמית, כך שאין טעם להגביר חזק את הסט האחורי, ואם אין טעם להגביר חזק את הסט האחורי, הרי שיש לבצע כיוון של סט שמצטרף ולא משתלט, ועל כן חבל להשקיע ברמקולים אחוריים יקרים , אם המגבר חזק ואיכותי כפי שהתרשמתי, הרי שאין ברירה ותאלץ להתקין רמקולים איכותיים וחזקים, או לחשוב על שינוי הקונספט של החשיבה ותכנון המערכת

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רוצה מגבר מונו עד 600 שקל?! (רק לייטיניג אודיו יד שנייה וגם לא בטוח שתמצא במחיר כזה)

למה אתה צריך 6*9 אם יש לך קומפוננט וסאב .. אבל אם אתה מתעקש.

רמקולים עד 600 שקל , אתה צריך רמקול מתמקד פחות בבאס כיוון שיש לך סאב ואתה לא רוצה באלגן שלם , הייתי ממליץ על מורל . או סריין ווגה , או רוקפורד 1692

אבל אני הייתי מוותר ואת הכסף של ה 6*9 מוסיף לתקציב של המונו ומביא מונו "נורמאלי".

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רוצה אחוריים ב- 600 ומונו ב- 600 נוספים

אני הייתי ממליץ לך לחבר את האוריון בבי אמפינג וקומפוננט, ולהביא בכל הסכום מונו טוב לסאב

מקסימום תוסיף איזה רמקול אחורי סבבה כמו ה- JBL הפשוט ב- 300 שקל, לא יותר, וגם זה לא דחוף

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רוצה אחוריים ב- 600 ומונו ב- 600 נוספים

אני הייתי ממליץ לך לחבר את האוריון בבי אמפינג וקומפוננט,למה החלטת שיש לו בי אמפינג אתה יודע איזה רדיו דיסק יש לו?! ולהביא בכל הסכום מונו טוב לסאב מסכים ב 100%

מקסימום תוסיף איזה רמקול אחורי סבבה כמו ה- JBL הפשוט ב- 300 שקל, לא יותר, וגם זה לא דחוף מיותר בהחלט

12345

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מונו ב 600 ש"ח??? זה לא נשמע קצת הזוי?

מקסימום שתמצא זה צעצועים

במחיר כזה גם יד שניה לא תמצא! אלא אם תיהיה מוכן להתפשר על מונובלוק זבל סיני :) (חולה על ההגדרה הזאתי)

הקומפוננט סבבה, אני מסכים עם הרמקול 6X9 של ג'יי בי אל (במידה ואתה מתעקש על אחוריים)

ולגבי המונו תוסיף את ה 250-300 שישארו לך מהרמקולים האחוריים וב 900-100 שקל כבר הגיוני לקנות משהו קצת יותר רציני

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למי ששאל על הפאנל -

יש לי PANASONIC CQ-C5403U,

ובקשר לרמקולים האחוריים והמונובלוק -

מכיוון שמונובלוק עולה יקר, יהיה יעיל יותר לדעתכם לקנות במקומו מגבר רגיל נוסף שעליו יהיה הסאב, ולחבר את ה JBL והאחוריות ל ORION - ובעזרת העודף לקנות קבל?

אני רוצה גם להסביר לכם את הבעייה ואולי תוכלו לעזור לי יותר טוב...

מגבר ORION,

קומפוננט קדמי JBL GTO 650,

רמקולים אחוריים של KENWOOD 250W,

סאב של WESTCOAST CUSTOMS 10",

HU הפנסוניק שציינתי מקודם...

כשאני שומע באוטו בסביבות הווליום של 36\37 כשבפאנל יש עד 40 (כמעט פול ווליום),

מקדימה יש שמיעה נהדרת, ממש יפה לדעתי...

אבל הבעייה שהרמקולים האחוריים ניתן לומר לא עומדים בעומס מסיבה כלשהי...

הם משמיעים רעשי לוואי כאלה כאילו הרמקול מתאמץ מעבר ליכולת שלו ואיכות הצליל נהרסת (בדקתי את הרמקול מכל הכיוונים, אין בו שום קרע, החליפו לי בחנות לסט אחר של הרמקולים האלו וה"בעייה" נותרה מה שאומר שזה לא שהרמקול לא טוב אלא הוא פשוט לא מתאים לדרישה שלי)...

בגלל זה אני רוצה להחליף רמקולים למשהו יותר חזק ואיכותי ובכך "להעיף" את רעשי הלוואי (שנשמעים דרך אגב רק כשיושבים מאחורה...),

יש לכם המלצה אולי לאור מה שאמרתם לפני לרמקולים נחמדים וחזקים שלא זקוקים למגבר? הפאנל שלי מוציא 50W...

תודה רבה למי שיעזור...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אה ככה:

זה ידוע שרמקול 6X9 נציל הרבה יותר מקומפוננט ולכן ההגברה שהוא דורש היא חלשה יותר

אם המגבר שלך פותח את הסאב בצורה טובה תשאיר את המגבר מחובר על הקומפוננט ועל הסאב

במידה ואתה לא מעוניין לוותר על ה 6X9 ממולץ להביא להם מגבר 2 ערוצים (גם חלש יספיק) בשביל לחתוך אותך ל HP תדרים גבוהים להשתמש בקרוס שלו לפי יכולת הרמקול ולהתאים את הווליום בין האחורה לקדימה שתשאר לך במה קדמית!

כמו כן מומלץ להגביר מעט מהמגבר שברדיו תגיע קצת נמוך יותר כי לקראת הסוף הרדיו מתחיל לעוות בצורה מגעילה

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...