Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחתומטיות מאמצע-סוף שנות התשעים

דגש על אמינות

המעמדות:

טויוטה קורולה ידנית \ אוטו

מיצו. סופר לאנסר ידנית \ אוטו

מזדה 323 ידנית \ אוטו

הונדה סיביק אוטו

מי מהן הכי אמינה?

למי צריכת הדלק הכי טובה?

למי איכות הבניה העדיפה?

לא מענין אותי ביצועים \ התנהגות \ הנאה מנהיגה.

אשמח לתשובות ענייניות.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אם תצליח למצוא קורולה ידנית שלא היתה ממשלתית או ניידת משטרה אז היא תהיה בחירה מצויינת.

אסף

נ.ב. יש סיבה מיוחדת להיעדרות של סובארו גרנד לאונה/ אימפרזה מהרשימה? גם היא אופציה ראויה.

פורסם

אם אתה מחפש אמינות ורכב חסכוני הייתי שוקל להוריד את הסופר לאנסר האוטומטית משתי סיבות:

1) רכב יחסית שתיין בגרסא האוטומטית 1:10 בממוצע מרכב די קל ( בסביבות הטון )

2) יש לגיר האוטומטי שלו בעיית התחממות שהצריכה התקנה של קולר שמן לגיר

מעבר לכך המיצו נחשבת פחות אמינה משאר האופציות.

שאר המועמדות נחשבות די אמינות.

לגבי איכות חומרים והרכבה הקורולה והסיוויק.

פורסם

סיביק וקורולה מאוד חסכוניות ובעלות כושר השרדות גבוה. המבנה הכללי (המכאני) קצת מעצבן לביצעו טיפולים מורכבים מעבר לטיפול שוטף (טיימינג למשל). מבחינה מכאנית, באימפרזה זה בדיוק להפך - אבל שם צריכת הדלק היא מעט יותר גבוהה ביחס לנ"ל (ולה יתרון קל נוסף בתחום הנוחות).איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
היי איציק,

הסיביק היא אולי הרבה דברים, אבל חסכונית היא לא.

להבא תציין שמניסיונך היא לא - כי מניסיוני (ועוד רבים) היא דווקא כן.

קביעות נחרצות שכאלה ימחקו להבא (ללא הסברים).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מקבל את ההערה.

ולעניינינו,

אני מדבר על סיויק 98 אוט'.

הרכב במשפחתינו משנת 98, ומטופל במוסך המרכזי בלבד.

יש לי פנקס תדלוקים מלא של הרכב. מנסיוני הארוך, אני יכול לומר לך שהרכב לא חסכוני.

כמו כן, אני מכיר בעלי סיביק נוספים שטוענים לצריכת דלק גבוהה (למרות שאף אחד מהם לא ממש מנהל יומן תדלוקים מסודר).

פורסם

כמו כן, אני מכיר בעלי סיביק נוספים שטוענים לצריכת דלק גבוהה (למרות שאף אחד מהם לא ממש מנהל יומן תדלוקים מסודר).

מניסיוני, 99.999% מהאנשים והקרובים שאני מכיר מייללים ומתלוננים על צריכת הדלק של הרכב שלהם. ראית פעם ישראלי שלא מיילל על כך ? זה כנראה סקופ... שלח אותו ל YNET במייל האדום :p

נחזור לרצינות: גם לפי הלך הרוח, אותו ניתן לראות בהודעות בפורום הטכני ובייעוץ ברכישה, אתה רואה אנשים שמצפים לפחות ל 10-11 ק"מ לליטר ממכונית 1.6 אוטומטית חדשה - נתון שהוא לא הכי ריאלי שבעולם עבור רכב אוטומטי כבד עם מנוע חלש ונסיעות עירוניות קצרות\פקוקות עם מזגן.

לא יעזור בית דין, צריכת הדלק היא פונקציה אדירה של הנהג ואופי הנסיעות. אופי הנסיעות (פקוקות, קצרות, עם מזגן וכד') הוא לדעתי הגורם מספר 1, ביחד עם הנהג, להפרשים של ע-ש-ר-ו-ת אחוזים בצריכת הדלק - למרות שנהג שנוסע הרבה באיזור עירוניים ופקוקים גם לא יוכל להשתולל הרבה, כך שזה הופך אוטומטית כמעט להיות הגורם מספר 1 בעניין.

באותו הנושא, האוטו שלי מראה שינוי של לפחות 1 ק"מ לליטר כשאני נוהג תמיד עם מזגן בתנועה עירונית צפופה - ואפילו יותר מזה אם אני עומד ה-מ-ו-ן בפקקים (כי בתנועה עירונית צפופה אני נמצא כמעט תמיד).

אגב, ככל שמרחק הנסיעה עולה - צריכת הדלק יכולה להשתפר פלאים (גם כשמדובר בנסיעה עירונית נטו), לכן מי שנוסע בקורולה 1.6 אוטומטית מרחקים של 4 ק"מ כל צד לעבודה ומקבל בסוף הטנק נתון של 7 ק"מ לליטר - זה נתון תקין ביחס לשכנו שנוסע כל בוקר 15 ק"מ לעבודה - ומגיע ל 9 קמ לליטר ואף יותר.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...