Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תפוחים בפולו קטנה 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

בפולו שלי (1600 96 מנוע AEE) נסדקה גמויה של התפוח הימני. מספר שאלות:

1. מכירים מקום שאפשר לקנות גומיה לתפוח במקום להחליף אותו- כלומר לשפץ אותו (פשוט החלפתי לפני שנה וכבר הגומיה התפוצצה ואין לו חופש)? למישהו היה נסיון עם שיפוץ תפוח?
  2. ניסיתי לחלוץ אותו עם הכלי העליון שבתמונה אך הוא לא מתאים כי הוא לא נכנס כמו שצריך בין הנבה לתפוח בגלל שהמשולש מפריע (ניסיתי לסובב את ההגה בכל מיני כיוונים אך לא עזר). למישהו יש שיטה טובה ונסיון בחילוץ תפוחים ברכב הזה ספציפית? פשוט הפתרון של מזלג שהורס את הגומיה לא מקובל עליי (למרות שבמקרה הזה הגומיה כבר קרוע). כמו כן לא מוצא חן בעיניי השיטה של המוסכים של לדפוק על הנבה עם פטיש ענק עד שזה יוצא.

ZZZ17271916.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה לא רוצה לדפוק(גם אני לא מת על זה) אז אתה צריך חולץ אחר אין לי תמונה של זה אבל זהו חולץ סגור עם מידה קבוע בצורה דומה לכוס נומר,החולצים האוניברסלים האלו שבתמונה לא שוים הרבה הם מבזבזים הרבה כח בדרך ולא פועלים בקו ישר על התפוח.

בהצלחה.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני אישית מוציא את התפוח בעזרת ג'ק נוסף (אני משתמש בהידראולי אבל בעיקרון כל ג'ק יתאים)

אני פותח את האום עד שהוא מגיע עד לסוף ההברגה, שם מתחתיו ג'ק ומתחיל להעלות אותו, בגובה מסויים הכח שמפעיל הקפיץ של המתלה פשוט גורם לתפוח לצאת, בלי מכות בלי מאמץ ובלי להרוס את ההברגה.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה על התשובות,

רון- אני מכיר את החולץ שאתה מתאר, לא נראה לי שהוא יכנס בגלל שהציריה מעל תפריע, המרחק מהבורג לצירה ממש קטן, ראו תמונה.

לגבי השיטה עם הג'ק. אני פשוט לא מצליח להבין או שאוליי אצלי המבנה שונה- אצלי התפוח מתחבר למשולש והוא החלק התחתון. אם אני אדחוף אותו עם ג'ק מן הסתם לא יקרה כלום כי הוא יעלה ביחד עם הנבה. אם נניח אני אדחוף אם הנבה גם אז לא יופעל כח שיחלוץ אותו כי המשולש יעלה עם הנבה...

כאשר מרימים עם ג'ק (לפחות אצלי) זה פשוט דוחף כנגד הבולם ואז הבולם לא יכול ללחוץ כנגע הג'ק...

כנראה שאצלי זה שונה, ראו תמונות מצורפות. אוליי אני אבנה חולץ ייעודי בצורה המתאימה, משהו בסגנון pitman. אם למישהו יש עוד רעיונות אני אשמח.

ראו תמונות מצורפות...

to_load.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

החולץ שצירפת את תמונתו גרם לי לחשוב שאתה מתכוון לתפוחי הגה ,כמובן שתפוח פרונט בפולו הוא לא יכול לחלוץ במקום הספציפי הזה אין לך ברירה אלה לחרוק שיניים ולהשתמש בשיטת הפטיש שניים שלוש מכות מהירות ומדויקות בנקודת החיבור ומשיכה של המשולש במקביל יעיפו אותו החוצה ,אז תשמע מה שאני אומר לך אל תבזבז זמן על זה כשאין ברירה אז אין ...אז יאלה תרביץ.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

הכלי הזה יעשה את העבודה בקלות:

הבעייה שבזמן החילוץ עם הכלי הוא פוצע את הגומייה, כך שאצלך זה יהיה שימושי (גומיה כבר קרועה).

ניתן להשיג גומיות אוניברסליות לתפוחים אצל יצרני גומי לתעשיית הרכב.376261b.jpg

פורסם

תודה לכולם על התגובות,

כן המזלג ברמת העיקרון יכול לעזור, אבל חיפשתי דרך שתהיה טובה גם במקרה של פירוק בלי החלפה.

אתה מכיר שם של חברה שמוכרת את הגומיות?

• תוכן חדש...