Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון הרכב לא כבה כאשר אני מוציא את המפתח מהסוויץ' ולפעמים הוא לא מניע בכלל.

מה הבעיה לפי דעתכם ? במוסך נאמר לי שהמחשב לא תקין כנראה.

הרכב הוא אודי V6 מנוע 2.7 ליטר משנת 1998.

יש לי יום יום חג....

פורסם

אנא ציין את קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב ונפח המנוע.

כמה קילומטר עשה הרכב ?

כמו כן ציין באיזה שמן מנוע הינך משתמש.

איזה כייף לי :)

פורסם

ואולי רק מתג ההצתה עצמו פגום?. קשה מאוד לאתר תקלה כזאת כי היא אינה קבועה.

הייתה לי תופעת מנוע לא כבה בלנצ'יה תמא שנדדה בין מוסכים וחשמלאי רכב ומצאתי שהגורם היה מתג אתותי החרום שקיצר פנימית והחלפתו (במחיר זעום) פתרה הבעיה.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

על פי תאורך ,הייתי הולך על מעגל הטעינה, במיוחד על האלטרנטור ואם קיים בדגם ממסר להגנה מפני טעינת יתר

בלוח השעונים מצד ימין ישנו שעון טעינה, היכן מיקומו? האם נורית הטעינה דולקת באופן מעומעם?

האם מדובר על מנוע b turbo ?

יגאל

פורסם

לעוזרים שלום

אכן המנוע הוא 2.7- litre V6 biturbo דגם המנוע AGB.

היום הייתי שוב פעם במוסך ונבדקה מערכת החשמל וגם איבחון לגיר ולא הופיעה שום תקלה במחשב ! אבל הבעיה ממשיכה מדי פעם המנוע לא כבה.

נאמר לי שכנראה הבעיה במשאבת שמן מנוע שנסתמה ויש להחליפה.

אבקש את עזרתכם בבקשה.

יש לי יום יום חג....

פורסם

לחבר שלום

האם בשעת כיבוי (כאשר התקלה מופיעה) הרכב נורת הטעינה מוארת ושעון הטעינה יורד ל0v ?

שים לב לכל הסימפטומים גם השוליים ביותר רעש מסוים ,ריח ,נוריות בלוח, האלטרנטור בדגם זה ידוע כמייצר בעיות ,עקב החום הגבוה בתא המנוע גשר הדיודות נשרף או נפגם חלקית

איני מבין את קשר משאבת השמן לכיבוי המנוע ,היית במוסך מורשה יבואן?

יגאל

פורסם

יגאל תודה על העזרה אבל אין שום רמז לבעיה חשמלית ברכב, הכול תקין חוץ מאשר שלא ניתן לפעמים לכבות את הרכב.

זה קורה לפחות פעם ביום.

יש לי יום יום חג....

• ספונסר פורום
פורסם

מה הקשר בין משאבה לכיבוי מנוע ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
כנראה יש ברכב חיישן המכבה את המנוע בשעת נפילה של לחץ השמן,מרק לטיפולך(אני מכיר את החיישן מהגנרטורים)

יגאל

יגאל כמעט פגעת בול !

היה לי העונג פעמים בחיים להתעסק עם מנוע V6 המפיק 261 כוחות-סוס חתיכת מנוע (ראה תמונה).

הבעיה מוכרת לאלה שהתעסקו עם המנוע הזה ואני הסביר לכם מחר..

Engine.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק

אז תפקיד החיישן הוא לדאוג שהמנוע לא יכבה עד שמהירות האימפלר בשני המגדשים יורד לסרק ,ומנטר זאת על פי לחץ השמן

יגאל

פורסם

מה הקשר? דימום מנוע בשעה שאין לחץ שמן אני מבין, אבל מדובר על מנוע לא כבה.

מהירות המגדש לא משפיעה על לחץ שמן, ברגע שכיבית את מתג ההתנעה המנוע אמור לדומם ללא תלות בלחץ השמן, הרי לחץ השמן לא ירד עד שסיבובי המנוע לא ירדו, וזה לא יקרה לפני דימום המנוע.

ואיך משאבת השמן מתקשרת לכך, חוסר לחץ המנוע ידומם.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היום לחבר שלי החיפושית הרעישה כמו טרקטור ולא כבתה אפילו לאחר ניתוק של הרבעת החוטי הצתה -רק לאחר ניתוק מצבר היא כבתה.

מה הבעיה?

1200 שנת73

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...