Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי כמות החיבורים זה ה P4 .

בקשר למצת הרכב , זה כבר בשלבי תכנון

כולל המרת רוב מנורות הרכב ללדים.LED [בגבול החוקיות כמובן]

היה טוב לראות אותך במפגש

רק חבל שלא ישבתי לשמוע את המערכת שלך

תשמור לי כסא פעם הבאה שתוכל להגיע

האקוסטיקה של הרכב שלך מעניינת אותי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז כך nit zan אכן שמעת W3 במקום אני גאה בו מאד הייתי שמח ביום שבת הבא להעמיד את הרכב שלי ליד הרכב שדיברת עליו ובאמת לבדוק עד כמה המערכת שלי ושל הבחור הם SQ ואיזה הבדלים יש זה יתן קצת טעם למפגש רק כך בחשבון שהרכב זה יונדאי זבל קוריאני שאני לא גאה בו בכלל אבל זה התקציב חודש הבא אמורים להיות קצת שינויים כמו דינמיט בדלתות הקדמיות ובבאגז אחרי זה הHU שלי שהיא קנווד תוחלף לאלפיין בשלבים האחרונים שני מגברים של JL AUDIO סדרת הסלאש אחד מונו והשני 4 ערוצים יחד איתם מעבד דיגיטלי של AUDIO CONTROL דגם Four1 ואז אני מקווה שאז ממש נוכל לבדוק עד כמה המערכת היא SQ

דבר נוסף לבעל האימפרזה עם המסך אני מאמין שעברת את גיל 18 ואולי אפילו את 21 אז אני מבקש ממך יפה תפסיק להיות ילד הפרפור שנתתת היום במפגש לא היה במקום חוץ מזה שאתה הורס את הרכב ואפילו עם הוא של חברה אני מאמין שאנחנו לא פה לעודד התפרעות עם רכבים אלא לקדם את כל עניין המוטוריקה עם זה המפגשים הגדולים של מסלולים והמפגש בערד ועד המפגשים הקטנים של המערכות

פורסם
בקשר לסופר לנסר הלבנה היא של חבר שהבאתי איתי

קומפוננטים של אינפיניטי 6575 קאפה

תודה!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
אז כך nit zan אכן שמעת W3 במקום אני גאה בו מאד הייתי שמח ביום שבת הבא להעמיד את הרכב שלי ליד הרכב שדיברת עליו ובאמת לבדוק עד כמה המערכת שלי ושל הבחור הם SQ ואיזה הבדלים יש זה יתן קצת טעם למפגש רק כך בחשבון שהרכב זה יונדאי זבל קוריאני שאני לא גאה בו בכלל אבל זה התקציב חודש הבא אמורים להיות קצת שינויים כמו דינמיט בדלתות הקדמיות ובבאגז אחרי זה הHU שלי שהיא קנווד תוחלף לאלפיין בשלבים האחרונים שני מגברים של JL AUDIO סדרת הסלאש אחד מונו והשני 4 ערוצים יחד איתם מעבד דיגיטלי של AUDIO CONTROL דגם Four1 ואז אני מקווה שאז ממש נוכל לבדוק עד כמה המערכת היא SQ

אהלן,

...אז הולכים לשפוך הרבה כסף בקרוב...

בהצלחה ותהנה.

את ה-W3 שמעתי אצלך וגם אצל ראובן בסט אפ שונה לגמרי.לא ממש מבין על מה המהומה...

(כמו שאיני מבין את המהומה סביב מורל לצורך העניין).

לטעמי האישי הPHASE מדויק יותר?! או שזו ההגברה או שזה ההד יוניט לא יודע פשוט נשמע יותר טוב(שוב לטעמי) יותר משתלב בסה"כ הכללי.

זה ששמעתי אצלו יש לו פולו והסאב מחובר בגישור לJBL GTO 75.4

הד יוניט פנסוניק 5501

קומפוננט JBL

פורסם

שמת לב שהW3 אצל ראובן ברכב מונחת עד -15 דיבי?

הוא הרים אותו ל 0 בזמן ששמענו , כמעט עפו לי השערות מהנחיריים :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

הבדלים הם רבים וכמה מהם ציינת בתשובתך, אז כך דברים שמשפיעים על השמיעה:

1)בגרמניות תמיד תשפע יותר טוב מסיבה שהאוטו בנוי בצורה אקוסטית מושלמת ממש

2) הגברה - מגברי JBL ידועים שהם חזקים אבל התחום שמתחילים להוציא רעשים מאד נמוך כלומר יותר קל לשמוע חרא עם מגבר של JBL לעומת מגבר של boston, jl audio,audiosun, orion וכדומה

3)HU הקנווד בעלת מעבד וקרוס אובר פנימי שעדיין גורם לצליל קצת לצאת לא ממש נקי למגבר

4) כיוון

5)אטימות שלא יהיו רעשים נלווים

ובקשר מה הרעש סביב הW3 או בכלל סביב JL AUDIO אני מציא שתעיין קצת באינטרנט ועם יש לך חברים שמנויים לירחון AUTOSOUND האמריקאי שיש ירחונים משנת 2000-2004 תבין לגמרי מה העניין סביב החברה הזאת

רק לציין החברה הזאת החזיקה עד שנת 2004 (8 שנים ברציפות) בכל התארים שהיה אפשר להחזיק בעולם מערכות הרכב ועד היום הסאב הגבוה שלהם W7 לוקח סאבים בלי להתאמץ מה שמיוחד ב W3 זה שהוא סאב לSQ יותר מאשר לSPL ובמיוחד יותר אמיד לעומת סאבים אחרים מפני שהוא DUAL 4OHM

פורסם

יותר קל לשמוע חרא?

הצליל היחיד שאני מכיר שחרא עושה זה *בלופ*

ולא יודע אם אפשר לשמוע את זה במגבר

אתה מתכוון שהוא מעוות ככל שנדרש ממנו יותר מאמץ כדי לשלוט בסאב.

ובלי קשר לעמידות של הW3 , זה שהוא שני סלילים של התנגדות כלשהי זה רק נותן אופציות חיבור שונות

זה לא אומר שהוא עמיד יותר

מה תגיד על סאבים שהם 4 סלילים של 1 אום?

הם לא עמידים בכלל ?

הכל עניין של התאמה:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אלי אתה מתבקש לנקות אצלי את השערות מהדש, בהתחלה לא הבנתי מאיפה הם???:lol:

היה אחלה!

ניצן!, אתה מתבקש לארגן למפגש הבא את הרכב שהאהבת לדו קרב SQ הדיסקים לקרב של לייבלים FIM&CHESKY יש?...8)

פורסם

טוב לצערי הרבה אני חולה אז למפגש לא באתי אפילו שרציתי סופ סופ.

של מי הקלריון 938? חשבתי שאני היחיד בארץ שעוד מחזיק כזה...

פורסם

חברים

הרכב שהכי אהבתי במיפגש(SQ ONLY) הוא של ידידנו אריק מכוכב יאיר(BASSBOOST)

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?userid=13983

מערכת מאוזנת מכוונת ונשמעת מצוין.

זה הסאב במערכת(עם תיבה שונה בניה עצמית PORTED-נשמע מדויק מאד )

http://www.phase-linear.de/produkte.asp?p=subwoofer&view=detail&grp=6&ser=47&nr=1361014&lang=EN

קבל ח"ח אריק :smile:

ניצן

פורסם

שהתכוונתי שהוא עמיד לא התכוונתי ששאר הסאבים בעולם לא טובים הקטע שמניסיון שהיה לי שעם תשים סאב עם סליל 1 של 4 אוהם על הJBL או על מגבר חזק אחר האפשרות שהוא ישרף גדולה יותר או ינוצל עד הסוף יותר קטנה לעומת סאב שמגיעים עם שני סלילים ולא משנה איזה אוהם בקשר לרעש של החרא לא שומעים אבל את העיוותים מתחילים לשמוע ולכן בדרך כלל בתערכות סאונד רציניות אף חברה לא משתמשת במגברי JBL ובכלל במגברים שלא מהחברה עצמה במיוחד שJBL בשנים האחרונות אינה ממש מצליחה להתברג בעשיריה הראשונה של מערכות הרכב בחו"ל

ואם עולה במקרה השאלה למה אני נשאר עם JBL כי מבחינת תמורה למחיר בארץ הם כמעט הכי משתלמים כמו שאמרתי עם הזמן יגיעו מגברים אחרים רק שתבין מגבר JBL חדש כמו שלי עולה 2000 שקל כאשר מגבר 4 ערוצים שאני רוצה של JL AUDIO עולה במחיר חנות בסביבות 2500-3000 שקל ואני מדגיש מחיר חנות

פורסם

העמידות שאתה מתכוון אליה

היא אופציות חיבור

ברור שסאב בעל שני סלילים אפשר יהיה לחבר בתצורות שונות

שיגבילו\יגדילו את אפשרויות הניצול שלו

זה שיש לסאב סליל יחיד זה אומר שהוא לא עמיד? [מישהו אמר 12W7?]

אתה צריך להסביר את עצמך קצת יותר טוב

אם אני אשים סאב עם סליל אחד של 4 אום על הג'ייביאל בגישור ?

אם ל CVR היה רק סליל אחד של 4 אום

הג'ייביאל היה שורף אותו רק בגלל שהוא סליל אחד?

אני אבוד

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

תודה רבה לניצן, אני מסמיק פה מול המחשב, היה מפגש נחמד מאוד. מצטער שלא הבאתי כלום (לאבא שלי יש קונדטוריה/ בית מאפה) אבל לא הספקתי לעבור שם בדרך למפגש.

בכל מקרה, הסט הכי טוב שהיה במפגש היה של בעל המאזדה MPV, לצערי אני לא זוכר את השם, אבל מדובר במשהו "אקזוטי" שאחרי כיוון כמו שצריך ואיטומים אמור להישמע מדהים, כמובן כשזה בא ביחד עם 9835 זוג מגברי זטק, סאב של ID

בשיפוצים

• תוכן חדש...