Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOP DRIVER ISRAEL

גורר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כוונת התגובה שלי לא היתה להשמיץ מישהו חלילה, כי אם להביע את דעתי האישית ודעת חבריי כלקוחות שנכחו באירוע. אני לא יכול למנוע מהמדריכים להגיב לי, ולראיה התגובה המתלהמת מתחת להודעה המקורית שלי שאני לא יודע איך היא תרמה לדיון, ולכן זכותם הטבעית עומדת על אף בקשתי.

הבעיה שהשמצת, ועוד איך.

אם מישהו היה בא לבית שלי, אני מארח אותו, הוא אומר תודה יפה ולאחר מכן טוען שאני מארח גרוע בפומבי הייתי "בועט לו בראש".

אם היית מציף את הבעיות למדריכי "מסלולים" והיית גם כותב על זה בפורום (וגם אומר שדיברת איתם) אז מילא, אבל עשית כל מה שישראלי ממוצע עושה, להשמיץ בפומבי מישהו בלי לפחות לידע אותו כך שיהיה מודע לביקורת שלך.

סלח לי, אבל זו התנהגות ממש לא יפה.

ואתה עוד מבקש שלא יגיבו לך מדריכים? ברור שיגיבו על ההשמצה שלך.

גלעד (שלא עובד ב"מסלולים" וגם נהג ג'מיקאנה די מחורבן, מסתבר)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

גלעד, תיקון קטן. הבחור לא הגיע כאורח למקום, הוא הגיע לשם בלקוח ושילם תשלום מלא. אני לא בטוח שכל פעם שאני אלך למסעדה ולא אהיה מרוצה אני אתלונן למלצרים, פשוט לא הסיגנון שלי. אבל אני בהחלט אומר לחברים שלי שלא נהנייתי. כמובן שהייתי עושה את זה בצורה מעודנת יותר במקרה כזה כאדר המדריכים נמצאים בסביבה.

אני לגמרי לא מסכים איתך. מניסיון, כשאתה ניגש למסלול שוב אתה משפר. כנ"ל אחרי כמה מקצים, אולי בהתחלה זה יראה כאילו מיצית ותהיה באותו איזור אבל יש "פריצות דרך" או כל מיני תיקונים שיכולים לשפר בטירוף.

תן לי כל מסלול לשלושה ניסיונות ואז עוד 10 ניסיונות (עדיף בהזדמנות אחרת) ואני מבטיח לך הבדל של שניות.

לגבי המדריכים של מסלולים אני לא מבין מה אתם רוצים מהם. הם לא חייבים להשתתף בשום שרשור ואולי אפילו עדיף מבחינתם למעט במעורבות (להיות ייצוגיים יותר ולמזער חיכוכים וויכוחים) אבל ההודעות שהם מגיבים עליהם ונוגעות לחברה לגיטימיים לגמרי. הם פה בשביל לענות לאנשים על שאלות שנוגעות למסלולים. "מדריכים שתולים" ? :roll:

ניר

אם אני לא טועה, כבר התוצאה הראשונה שלי, היתה טובה יותר מהתוצאה ב MDC, וזה שאני לא חם על המסלול. כנ"ל אני חושב גם של עומר.

בקשר למדריכים, אני לא רוצה מהם כלום. אני רק מבין את הטענה של דניאל. ברגע שהם מגיבים רק כדי לקדם את מסלולים אז הדעה שלהם לא נחשבת כדעה של "סתם אנשים" זה כמו ההבדל בין לצפות בעובדה/חדשות ולצפות בפרסומת.

קח לדוגמא את טל שביט, טל מפרסם לעיתים רחוקות כתבות שלו באתר אוטו, לעיתים קרובות לעומת זאת, הוא משתתף בדיונים כאלו ואחרים ומעשיר אחרים בידע שלו. כתוצאה מזאת, לדעתי, יותר מתייחסים אליו כאל אדם פרטי, ואחד מלומד ביותר, מאשר כמישהו שרק בא לפרסם והולך. גם לכתבות שהוא מפרסם לא מתייחסים בתור הנה טל מגיע לפרסם את עצמו אלא בתור הנה טל מראה לנו משהו מעניין (שזה גם המטרה שלו תמיד).

אז סך הכל אני אומר להרגע, גם ביקורת צריך לתת בעדינות, ככה יותר מתייחסים אליה.

אני באופן אישי בהחלט מתכוון להגיע לטופ דרייבר בקרוב, גם כדי להנות וגם כי זה נראה לי פרוייקט נורא מעניין.

פורסם

ניב,

ראינו שגם חדשות אפשר לעשות בצורה מגמתית :) אבל אני בהחלט מסכים עם מה שאמרת לגבי המדריכים בפורום.

אני מסכים גם לגבי הביקורת. דניאל לא היה בדיוק עדין בביקורת שלו.

יש כמה הבדלים בין מסעדה לתחרות ג'מיקאנה.

דבר ראשון, זה פעם ראשונה שיש תחרות בסיגנון טופ דרייבר, לכן החבר'ה שם זקוקים לביקורת, לטוב או לרע.

במסעדה הביקורת שלך על המלצרים יכולה להתבטא בטיפ שאתה משאיר.

יש גם הבדל בין לספר לחבריך שלא היית מרוצה לבין להגיד שהאוכל והשירות היו "ביזיוניים" בפורום של עשרות אלפי אנשים.

פורסם

אני הייתי בשבת האחרונה במסלולים התוצאה שלי היתה 33.88 כשלמדריך לפני היה 32.. ומשהו לא זוכר.

לאחד שהתחרה פעם ראשונה בסגנון גאמיקנה וללא שום ניסיון וקורסים ועוד בכביש רטוב אני חושב שנתתי תוצאה טובה .

יש לציין שהמדריכים נתנו את האופציה לאחר סיבוב היכרות לחזור ביום אחר עקב הגשם, והאווירה דווקא היתה מהנה ורגועה ולא היה שום לחץ מכיוון המדריכים לעוד סיבוב .

אני דווקא הגעתי ממניעים אחרים ולא מכיוון התחרות, אני רציתי להיווכח עד כמה אני יודע לשלוט ברכב

ועוד ברכב שלא נסעת לפני כן, וכמובן ההנאה בדבר.

לפי דעתי נסיעה בכביש רטוב יותר מאתגרת, אבל כמובן שאני יחזור גם לעשות ביבש.

שחר

רנו מגאן קופה 02 1.6 - אל תאהב את מה שאתה משיג, תשיג את מה שאתה אוהב.

פורסם

חזרתי עכשיו מהמסלול של היום.

עשיתי 3 ועוד 2 נוספים

התוצאה הכי טובה הייתה 31.81

ובחיים לא עשיתי משהו כל כך כיף!

פורסם

חזרתי עכשיו ממסלולים והרשמים שלי:

קודם כל לעניין מדידת הזמנים הידנית אותה ביקרתי לפני מספר הודעות בשרשור:

אצלנו יום שבת 13:00 היתה מדריכה שהזניקה.

מדדתי זמנים 4 פעמים יחד איתה, כאשר אני מתחיל ב "GO" שלה ועוצר כשהאוטו עולה שוב על המתלים אחרי הברקס.

ההבדלים בין השעון שלי לשלה היו:

מדידה ראשונה: 14 מאיות

מדידה שניה: 5 מאיות

מדידה שלישית: מאית אחת (פוקס כנראה)

מדידה רביעית: 9 מאיות

אז כנראה שהמדידה הידנית מספיק מדויקת, לפחות כל עוד יש הבדלים של שניה ושתי שניות בין המתחרים. בגמר מן הראוי שתהיה מדידה אלקטרונית.

הודגש אצלנו שמותר לתת גז ברגל ימין וברקס בשמאל תוך כדי הנסיעה.

הדבר שלא ראיתי איך אפשר לאכוף, זה עניין ההזנקה. לפי התקנון ב GO מותר להעביר את הרגל מהברקס לגז ולהתחיל. אבל המדריכה סופרת "שלוש שתים אחת GO" כך שבעצם טיפה לפני הGO אפשר להעביר את הרגל לגז ולזנק מיד עם ה GO מבלי לפסול, בוודאי כאשר לאוטו לוקח עוד שבריר שניה להאיץ מרגע הלחיצה. אני לא רואה איך אוכפים את זה שמתחרה לא יקצר כמה עשיריות בשיטה הזאת. אלא אם כן המזניק יגיד : "מוכן ? GO!" כאשר בין המילים יש פרק זמן לא צפוי ושונה מפעם לפעם.

בשבילי זאת פעם ראשונה שאני נוהג בצורה תחרותית, מעולם לא נהגתי בין קונוסים, או עם מדידת זמן ולא הייתי בשום קורס. אחרי שראיתי מהצד שזמנים של 33 שניות לא נראים מהירים במיוחד, הופתעתי לעשות 37 שניות איומות. היתה לי בעיה (במשך כל המקצים) עם הגודל של האוטו, מכיוון שאני רגיל לפיז'ו 406 ולא נסעתי במכוניות קטנות המון זמן... לא היה לי מושג כמה האוטו קטן והייתי מופתע כל פעם מיכולת התמרון של האוטו.

סיבוב ראשון 37, סיבוב שני 33.5, שלישי 32.38, ובאקסטרות 32.45 (שנפסלה) ולסיום 32.12.

נכון- לא משהו, אבל הרגשתי שאני רחוק מאוד מגבולות "האופטימיזציה" של לקיחת הסיבובים. פשוט, להבדיל מקרטינג שבו אתה רואה את הצמיגים ובאיזה מרחק עברת מהקיר ביציאה מהסיבוב, עם המייקרה לא היה לי מושג אם הייתי קרוב לקונוסים או סתם רחוק ובלי פידבק זה הפריע לי לשפר.

מבחינת כוח לרכב לא חסר כוח, ורוב הזמן הוא עסוק בלפרפר את הגלגל הפנימי.

מדריך בשם גידי סיפר שבארוע של מועדון PSI הוא ניצח את כל הספורטיביות עם המייקרה של מסלולים.

עוד דבר, לא יודע כמה זה משפיע, אבל היה הבדל ברור בין מצב הגלגלים הקדמיים של האדומה (די בסדר) לבין הכחולה (דומים לסליק).

לסיכום היה מאוד נחמד, הצוות היה נחמד ובמצב רוח טוב ורק המחיר של 80 שקל לדקת נסיעת (בערך) מפריע כי הכל נגמר כלכך מהר.

הצעה שלי למסלולים להציע תוכנית של כרטיסיה, נניח למכור מראש 10 מקצים ב 200 ש"ח.

פורסם

ועוד דבר, הכסא נמוך מדי, ואני בחור גבוה.

חוצמזה המכוניות עושות רעשים קצת מטרידים, בעיקר במעבר מפרפור בזמן סיבוב לישורת.

לא מדובר רק ברעש ששומע (ואפילו מרגיש) הנהג, אלא רעש ששומעים גם 50 מטר מחוץ לאוטו.

-למען האמת, אולי כדאי לעשות תחרות נוספת שבה כל אחד יהמר איזה מהציריות תלך קודם ובאיזה מכונית, והאם יהיה או לא שיפוץ גיר...

פורסם

אני הייתי בתחילת אוקטובר, בשבוע השני או השלישי של התחרות וכבר אז הערתי לאחד החבר'ה שיש מכה מהגיר, בתחילת נסיעה, ברכב האדום.

ככה ששיפוץ גיר הוא דבר צפוי, לגבי הציריות - זהו רכב מירוץ - ככה שזה הגיוני למדי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הייתי ביום שבת, הצלחתי לעשות 31.97 . אני מעולם לא הייתי בג'ימקאנה, אז אני בסה"כ מרוצה מהתוצאות.

אני יכול לחזק את דבריו של נהג_רגוע לגבי תחושת המרחב - הכיסא מאוד נמוך, קצת קשה למקם את עצמך ביחס לקונוסים וצריך קצת לנחש, אני רגיל לקארטינג אז זה די מוזר.

גם אני הייתי במייקרה האדומה, אבל לא שמתי לב לנקישה מהגיר. מה שכן, בפניות היו קרקושים, לא הייתי בטוח מאיפה, בהתחלה פחדתי שפגעתי בקונוסים אבל כנראה שלא פגעתי בשערים כי לא נפסלתי באף מקצה.

בסופו של דבר, ככל שהנהיגה פחות אגרסיבית השגתי תוצאות יותר טובות. הרבה אנשים מתפרפרים ביציאה לסללום ומאבדים זמן, ניסיתי להמנע מכך ואני לא בטוח שהצלחתי.

הייתי שמח לבוא שוב אבל הכסף...

חוץ מזה, הייתה שם חבורה של ילדים, ואיזה ילד אחד פתאום הופיע בקצה המסלול, זה קצת עיכב את העניינים. אני חושב שהמדריכים צריכים להיות יותר אסרטיביים בקטע הזה.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

סוף סוף עשיתי גם ביבש בשבת האחרונה, עשיתי תוצאה של 30.69

רנו מגאן קופה 02 1.6 - אל תאהב את מה שאתה משיג, תשיג את מה שאתה אוהב.

פורסם

הייתי בשבת האחרונה ואני חייב לציין שהיה ממש כיף,האנדרנלין מורגש מאוד (למרות שזה רק הילוך ראשון)

לגבי צוות המדריכים הם ממש נחמדים (במיוחד אפרת) ונותנים הרגשה טובה.

אני אישית (חוץ מהפסילות) עשיתי תוצאה נחמדה של 28.97 ואין לי שום עבר בספורט מוטורי כל שהוא...

מקווה להיות בגמר וכמובן בהצלחה לכולם...

גלעד.ג

במקום לעשן סמים, תעשנו צמיגים...

פורסם

מצאנו את המחליף של שומאכר!

• תוכן חדש...