Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOP DRIVER ISRAEL

גורר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברה נו מה אתם עושים צחוק?!?!?

גם אם יהיה גשום, אז מה??

זה רק יהפוך את הכל ליותר מעניין..:twisted:

אצלנו העניינים יתנהלו כרגיל, ואנחנו מצפים לראות מחר ייצוג הולם של הפורום! אל תאכזבו..

עודד(מסלולים)

אבל הזמנים יהיו הרבה יותר איטיים מאשר על יבש!

דרך אגב מה באמת היו הזמנים הטובים על רטוב

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכל טוב ויפה לגבי מקצים רטובים אבל יש רטוב של גשם שירד לפני שעתיים ויש רטוב של מבול

שירד לפני 5 דקות ואת ההפרדה הזו לא יעשו ( קצת קשה ) ולכן בזמן שיש לי להקדיש לתחרות

( והוא לא רב ) +רמת המיומנות שלי על משטח רטוב, אעדיף להגיע למקצים היבשים.

פורסם
הכל טוב ויפה לגבי מקצים רטובים אבל יש רטוב של גשם שירד לפני שעתיים ויש רטוב של מבול

שירד לפני 5 דקות ואת ההפרדה הזו לא יעשו ( קצת קשה ) ולכן בזמן שיש לי להקדיש לתחרות

( והוא לא רב ) +רמת המיומנות שלי על משטח רטוב, אעדיף להגיע למקצים היבשים.

כנ"ל....:-D
פורסם

אני אישית חושב שזו בדיחה שמדידת הזמנים היא לא אלקטרונית. אפילו לשנייה לא דמיינתי שזה ככה- פשוט היה לי ברור שמי שמשקיע בפרסום, במכוניות, בארגון, בתקנון, בפרסים, בתדמית של עצמו ידאג למערכת שמצויה לפחות עשור בכל קרטינג.

במינימום הייתי מצלם כל מקצה בוידאו, ואח"כ בעריכה רושם את מספר הפריים שבו היה הזינוק, מספר הפריים בעצירה, ומחשב את זמן המסלול באופן מדויק.

פורסם

מדידת הזמנים הידנית עם סטופר דווקא לא הפתיעה אותי, בהתחשב באווירת השכונה שהיתה בכל דבר באירוע. זמנים לא היו זמנים, מתמודדים מהמקצה הקודם גלשו למקצה שלנו, תוואי המסלול לא היה ברור כי "חלק מהקונוסים נסחפו בגשם" כך המדריכים, ובסך הכל היתה תחושה שלי ושל חבריי שאם היינו מארגנים מסלול מאולתר במגרש החנייה בסופרלנד היינו חוסכים 120 שקלים. גם הדרבון של המדריכים שנעשה עוד מקצה, שעשה לנו חור בראש לא תרם לאווירה הקלוקלת גם ככה.

מצטער שאני משבית שמחות ולא מעודד אתכם "לייצג את הפורום בכבוד", אבל זה אחרי הכל אירוע מסחרי, שעומד מאחוריו ארגון מסחרי וכלקוח הרגשתי שלא קיבלתי תמורה לכסף שלי. רק הקארטינג שנסענו אליו מיד אחרי המתיק מעט את טעם האכזבה :|

ולמדריך השתול של מסלולים בפורום שכבר מתכנן את התגובה הזחוחה שלו, אנא - חסוך אותה ממני. ראם סמואל ישלם לך בין כה וכה.

פורסם

ולמדריך השתול של מסלולים בפורום שכבר מתכנן את התגובה הזחוחה שלו, אנא - חסוך אותה ממני. ראם סמואל ישלם לך בין כה וכה.

מדריך שתול!?!?!?!?!

באיזה סרט אתה חי?!?

אני לא שתול ולא סמוי, אני מסתובב בפורום בלי שום קשר להיותי עובד מסלולים!!

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם
מדידת הזמנים הידנית עם סטופר דווקא לא הפתיעה אותי, בהתחשב באווירת השכונה שהיתה בכל דבר באירוע. זמנים לא היו זמנים, מתמודדים מהמקצה הקודם גלשו למקצה שלנו, תוואי המסלול לא היה ברור כי "חלק מהקונוסים נסחפו בגשם" כך המדריכים, ובסך הכל היתה תחושה שלי ושל חבריי שאם היינו מארגנים מסלול מאולתר במגרש החנייה בסופרלנד היינו חוסכים 120 שקלים. גם הדרבון של המדריכים שנעשה עוד מקצה, שעשה לנו חור בראש לא תרם לאווירה הקלוקלת גם ככה.

מצטער שאני משבית שמחות ולא מעודד אתכם "לייצג את הפורום בכבוד", אבל זה אחרי הכל אירוע מסחרי, שעומד מאחוריו ארגון מסחרי וכלקוח הרגשתי שלא קיבלתי תמורה לכסף שלי. רק הקארטינג שנסענו אליו מיד אחרי המתיק מעט את טעם האכזבה :|

תן לי לנחש,הוצאת תוצאה גרועה.

היסוד של האופי האנושי זה להאשים אחרים בכשלונות האישיים.

כמובן שיש לך זכות להביע דעה על הארגון,אבל אין לך זכות להתחיל לרדת לפסים אישיים ולהאשים מדריכים.

אף אחד לא שתול, המדריכים תמיד כותבים בחתימה שהם מדריכים "מסלולים",וחוץ מזה,רובם פעילים בפורום כבר הרבה מאוד זמן ואתה לא תחליט לאיזה הודעות הם יגיבו.

תלמד מהטעויות במקום להפיל אותן על אחרים,ותבקש סליחה ממדריכי "מסלולים".

פורסם

יש לי בעיה קטנה עם התקנון ולפני שאני פונה רישמית ל"מסלולים" הייתי רוצה לדון עליה כאן.

לפי התקנון יעלו לגמר 16 התוצאות הטובות ביבש ו-8 הטובות ברטוב, כאשר יבוצע תיקון ליחסים האלו לפי מספר המשתתפים היחסי במסלול יבש/רטוב.

הבעיה שלי היא שיכול להווצר מצב (תאורטי) בו כל מי שהגיע לעשות זמנים על מסלול רטוב הם רק נהגים לא כ"כ טובים. כלומר, נניח שבמסלול רטוב תוצאה ממוצעת איטית ב-5 שניות בהשוואה למסלול יבש, אבל כל התוצאות של המשתתפים שנהגו על מסלול רטוב היו איטיות ב-20 עד 30 שניות (ההגזמה סתם לצורך הבהרת העניין). כך יכול להווצר מצב שבו עולים לגמר מתחרים שלא מייצגים את הנהגים הטובים ביותר, אלא את אלו שהגיעו לעשות זמנים בזמן המתאים.

מאחר ואני לא אוהב להתלונן בלי להציע פיתרון אחר, אני מציע שמספר מדריכים במסלולים ימדדו לעצמם זמנים ביבש ורטוב מספר פעמים, ויחשבו את אחוז הזמן הממוצע שמתווסף עקב המים על המסלול. כך ניתן לעשות תיקון אובייקטיבי יחסית לצורך השוואת זמנים על מסלול יבש ורטוב.

דעתכם בבקשה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

תציץ למעלה להודעה שלי, יש הרבה סוגים של רטוב וההבדל בינהם משמעותי,

כך שלדעתי ההצעה שלך לא עוזרת ובכלל כל הנושא הזה של מקצים רטובים קצת סגרירי ומעורפל בעיניי :wink:

פורסם

ברור שמדובר במשתנה רציף ואין סוף לרמת הפרטים שאפשר להגיע אליהם בדיון הזה. לצורך העניין גם טמפרטורת האויר והמסלול, כמו גם מידת השחיקה של הצמיגים והמכלולים המכאניים ישפיעו על תוצאות מימים שונים.

עדיין, בהנחה ש"מסלולים" לא יוותרו על קיום מקצים בימים גשומים, איך לדעתכם צריך להתחשב בתוצאות אלו בהקשר לתקנון?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

נכון מאוד!

עדיף היה אם היתה מדידה אלקטרונית, עדיף היה לבצע בשיטת גביע (כלומר עולים הטובים ביום מסוים בשיטה רב-שלבית), ועדיף, ועדיף....

לא יודע, אני באתי, נהנתי, ובשביל ענף בחיתולים נראה לי שהתקנון והביצוע יותר מסבירים. שאפו!

לכל הפחות עבור מי שבא ללא יומרות ובעיקר בשביל הפאן. הכי חשוב בעיני - זו תחרות עממית שמקרבת אנשים לספורט הזה (ואני יכול להעיד על חברים שאינם קשורים לתחום או אפילו לתחביב שפתאום מנג'סים ורוצים לבוא ולטעום קצת).

ומה לעשות - בספורט (כן, גם בספורט מוטורי) צריך גם קצת מזל, או במילים אחרות - "זה רק ספורט". הכל שאלה של פרופורציה ויומרות.

וזה לא נאמר חלילה כדי להרגיז מישהו או לעצבן מי שבונה על קריירה מוטורית ענפה בעקבות התחרות המשעשעת הזו. אני גם לא קשור בשום דרך ל"מסלולים" או אינטרסנט פלוני אחר. סתם דעה אישית.

דרור.

פורסם

סבבה דרור, אבל יש אנשים שלוקחים את התחרות הזו קצת יותר ברצינות ובהתאם מוציאים עליה סכומי כסף לא מבוטלים.

• תוכן חדש...