Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOP DRIVER ISRAEL

גורר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הקשר, "אופיר" ?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

ואז לא יהיה סיכוי שכל הנהגים שבאו בגשם יהיו נהגים שפחות טובים ממך ועלו רק בגלל שלא היו נהגים טובים מהם בזמן גשם

פורסם

אויש אתה גם...

אני לא מדבר על איך לעקוף או לנצל פירצה. אני שואל האם אני היחיד שחושב שיש כאן בעיתיות בתקנון?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

גל.

הפרצה שלך היא בעצם פירצה שיש בין כל מקצה ובכל יום שונה.

אני זוכר שלפני כמה זמן הייתי במסלולים באשדוד ועשינו את התוואי של MDC 5 (או 4, משהו כזה) וראינו שכל אחד מהנהגים שהשתתף ב MDC שיפר בהרבה את התוצאה שלו, ומדובר בהפרש של שניות.

הדרך היחידה שבאמת ניתן למנוע את הפירצה היא שכל פעם, בכל מקצה, בכל יום. המדריך יעלה על הרכב וייתן מספר סיבובים. הזמן הטוב ביותר שלו ייחשב בתור המדד.

הבעיה היא שאני לא בטוח אם ישנם את אותם המדריכים כל יום ואם יכולתם של כל המדריכים שווה ...

בהנחה שזה פותר את הבעיה, עדיין זה יכול לעבוד רק מהעונה הבאה של טופ דרייבר...

פורסם
תן לי לנחש,הוצאת תוצאה גרועה.

היסוד של האופי האנושי זה להאשים אחרים בכשלונות האישיים.

ניחוש שגוי, היתה לי תוצאה טובה ועזוב אותי מהפסיכולוגיה בגרוש שנשמעת כאילו הוצאת אותה מאיזה ספר ניו אייג'. אגב, גם אם היתה לי תוצאה גרועה זה לא היה רלוונטי לעניין.

כמובן שיש לך זכות להביע דעה על הארגון,אבל אין לך זכות להתחיל לרדת לפסים אישיים ולהאשים מדריכים.
את הזכויות שלי בטח שלא אתה תקבע, ומה לעשות שבמקום היו מדריכים שהם נציגי ראם סמואל עלי אדמות, והם היו חלק מהבעיה באירוע. לא ירדתי לפסים אישיים, רק ציינתי דברים שהפריעו לי ולחבריי במישור המקצועי ואין כאן שום דבר אישי.

אף אחד לא שתול, המדריכים תמיד כותבים בחתימה שהם מדריכים "מסלולים",וחוץ מזה,רובם פעילים בפורום כבר הרבה מאוד זמן ואתה לא תחליט לאיזה הודעות הם יגיבו.
לא החלטתי לאלו הודעות הם יגיבו, רק ביקשתי - שים לב למילה "אנא" שבהודעה שלי. בהתחשב בהודעה שופעת סימני הקריאה והשאלה שמעליך, וההאשמה שאני חי בסרט אני חושב שהבקשה שלי הגיונית בהחלט.

תלמד מהטעויות במקום להפיל אותן על אחרים,ותבקש סליחה ממדריכי "מסלולים".
למדתי מהטעות, לא אבוא לאירוע בזיוני כזה שוב לאחר שאני משכנע בהתלהבות את חבריי, שפחות מתלהבים מספורט מוטורי ממני, לבוא רק כדי להתאכזב בסוף.

ותבקש סליחה ממדריכי "מסלולים"
לא צחקתי כל כך מאז הפרק האחרון של סאות' פארק.
פורסם
גל.

הפרצה שלך היא בעצם פירצה שיש בין כל מקצה ובכל יום שונה.

אני זוכר שלפני כמה זמן הייתי במסלולים באשדוד ועשינו את התוואי של MDC 5 (או 4, משהו כזה) וראינו שכל אחד מהנהגים שהשתתף ב MDC שיפר בהרבה את התוצאה שלו, ומדובר בהפרש של שניות.

הדרך היחידה שבאמת ניתן למנוע את הפירצה היא שכל פעם, בכל מקצה, בכל יום. המדריך יעלה על הרכב וייתן מספר סיבובים. הזמן הטוב ביותר שלו ייחשב בתור המדד.

הבעיה היא שאני לא בטוח אם ישנם את אותם המדריכים כל יום ואם יכולתם של כל המדריכים שווה ...

בהנחה שזה פותר את הבעיה, עדיין זה יכול לעבוד רק מהעונה הבאה של טופ דרייבר...

טוב נו. עזבתי.

פורסם

דניאל, דבר אחד לא נכון בדבריך.

יכול להיות שהמדריכים לא התנהגו בצורה מקצועית, יכול להיות שהתנאים לא היו טובים. אבל פה אין מדריכים "שתולים" של מסלולים. כל מדריך מזדהה בשמו ועובדת היותו עובד מסלולים ידועה.

אתה לא רוצה לשמוע תגובות ? אתה מוזמן לבקש, אני באופן אישי חושב שזה לגיטימי להגיב לך, אתה השמצת אותם בפני כל הפורום וזה זכותם הטיבעית לענות לך.

פורסם

ב"שתולים" לא התכוונתי לומר שהם לא מזדהים בשמם ושלא יודעים שהם עובדי מסלולים. הדבר ידוע וברור, הכוונה היתה שהרבה מהודעות שלהם בפורום נוגעות לקידום האינטרס הכלכלי של חברת מסלולים, אם זה דבר טוב או רע זו עובדה.

"שתולים" - כלומר מתוך החברה בה הם עובדים אל תוך הפורום, ומגיבים בו מטעם החברה. אני לא יודע אם זה מרצונם החופשי או שזו הוראה מגבוה, אני לא רוצה לנחש כי זו תהיה ספקולציה.

כוונת התגובה שלי לא היתה להשמיץ מישהו חלילה, כי אם להביע את דעתי האישית ודעת חבריי כלקוחות שנכחו באירוע. אני לא יכול למנוע מהמדריכים להגיב לי, ולראיה התגובה המתלהמת מתחת להודעה המקורית שלי שאני לא יודע איך היא תרמה לדיון, ולכן זכותם הטבעית עומדת על אף בקשתי.

פורסם
ניב, שיפור כזה הוא מובן וצפוי, זה לא קשור ליום נתון (חום/קור/גשם וכו').

זה ברור שאתה מגיע לאימון חופשי בלי לחץ ועם יותר מקצים, ובעיקר העובדה שזאת הפעם השניה שאתה מגיע לעשות את אותו מסלול תגרום לשיפור בזמנים.

ניר

פורסם

אני לא יכול למנוע מהמדריכים להגיב לי, ולראיה התגובה המתלהמת מתחת להודעה המקורית שלי שאני לא יודע איך היא תרמה לדיון, ולכן זכותם הטבעית עומדת על אף בקשתי.

על איזה דיון אתה מדבר ? הרי בעצמך כתבת שביקשת שלא ידונו בדבריך.

בהקשר לטענותיך - צר לי שלא נהנית מפרוייקט TOP DRIVER בשבת האחרונה , עוד יותר מצער אותי שלא פנית אלינו בטענותיך באותו יום ע"מ שנוכל לתקן את תחושת הפיספוס שחווית באותו בוקר , יעידו אלפי לקוחותינו שכאשר פונים אלינו בטענה או בבעיה אודות פעילותנו אנו מתייחסים ברצינות ואף מתקנים ומפצים כאשר ההערות מוצדקות .

בכל אופן ... עדיין לא מאוחר ואתה מוזמן לפנות אלינו בכל טענותיך על מנת שנוכל להסיק מסקנות ולהשתפר.

שיהיה לך אחלה יום

אדם (מסלולים)

פורסם

אפשר בבקשה מאחד המדריכים לרשום את זמן ההקפה הכי טוב שהיה עד עכשיו על

מסלול רטוב?

או פשוט לבקש להעלות לאתר את טבלת התוצאות על רטוב.

פשוט כי אני עשיתי זמנים על מסלול רטוב ואין לי למי או למה להשוות

ואני בטוח שעוד אחרים סקרנים לגבי הזמנים על רטוב.

תודה מראש איציק

פורסם

ביום שבת האחרון (רטוב מאוד)

התוצאה הכי טובה שהושגה היתה 33:15

בקשר לטבלה היא תעודכן להערכתי ביום ראשון לכל המאוחר.

אדם(מסלולים)

פורסם

ניר, אני שיפרתי בשתי שניות, אתה שיפרת בשניה וחצי וכל מי שהיה שם שיפר בהרבה. אני לא חושב שזה רק אווירה ואימון, זה מאוד קשור גם לתנאים. הרי אתה יודע שאחרי 4 מקצים השיפורים לא מגיעים בשניות אלא בעשיריות שניה לכל היותר.

ובקשר לדניאל, אני חייב להודות שהוא צודק. אחוז מאוד גבוה מההודעות של מדריכי חברת מסלולים נוגע רק לענייני החברה. הייתי מצפה מאנשים בעלי ידע וניסיון להשתתף אולי בדיונים נוספים ולתרום יותר, ברגע שאתם גם תורמים לפורום, יקבלו את דעתכם יותר בקלות גם בעניינים אחרים.

כל ההודעות של אדם נוגעות לחברה, עודד מדבר לרוב על החברה אבל גם השתתף בדיונים אחרים בשלשה מקרים (שני תגובות על החלקה ואחיזה ותגובה אחת על תנוחת ידיים) וגור עונה ב 90% רק על הודעות הקשורות לחברה ולאימונים שונים שם.

לא שאני דורש משהו אבל זה בהחלט היה יוצר רושם טוב יותר לראות אותכם כמשתתפים כלליים בפורום...

פורסם
ניר, אני שיפרתי בשתי שניות, אתה שיפרת בשניה וחצי וכל מי שהיה שם שיפר בהרבה. אני לא חושב שזה רק אווירה ואימון, זה מאוד קשור גם לתנאים. הרי אתה יודע שאחרי 4 מקצים השיפורים לא מגיעים בשניות אלא בעשיריות שניה לכל היותר.
אני לגמרי לא מסכים איתך. מניסיון, כשאתה ניגש למסלול שוב אתה משפר. כנ"ל אחרי כמה מקצים, אולי בהתחלה זה יראה כאילו מיצית ותהיה באותו איזור אבל יש "פריצות דרך" או כל מיני תיקונים שיכולים לשפר בטירוף.

תן לי כל מסלול לשלושה ניסיונות ואז עוד 10 ניסיונות (עדיף בהזדמנות אחרת) ואני מבטיח לך הבדל של שניות.

לגבי המדריכים של מסלולים אני לא מבין מה אתם רוצים מהם. הם לא חייבים להשתתף בשום שרשור ואולי אפילו עדיף מבחינתם למעט במעורבות (להיות ייצוגיים יותר ולמזער חיכוכים וויכוחים) אבל ההודעות שהם מגיבים עליהם ונוגעות לחברה לגיטימיים לגמרי. הם פה בשביל לענות לאנשים על שאלות שנוגעות למסלולים. "מדריכים שתולים" ? :roll:

ניר

• תוכן חדש...