Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOP DRIVER ISRAEL

גורר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהתחשב בזה שבאותו יום קובי כהן עשה איזה 10 נסיונות רצוף, כשהוא פחות או יותר מגיע כל הזמן ב 29.7 ולפעמים גם פוסל, הזמן שתארת הוא מדהים לכל הדעות.

על איזה אוטו אתה נוהג ביום יום?

פורסם

שלום לכולם!

לקח לי קצת זמן לקרוא את כל השרשור ולהבין מה קרה כשהייתי בחו"ל (אגב, היה אחלה). נראה לי שהבנתי את השאלות ובואו נעשה קצת סדר:

• התוצאות מעודכנות באתר מסלולים: http://www.maslulim.co.il/index.php?i=494 ויעודכנו מדי שבוע. העדכון האחרון נכון ל-6.11.
  • הזוכים של השבוע האחרון (27.10-2.11) הם:

הנהג המהיר ביותר (מסלול יבש) - אלעד טול עם 29.34 שנ'

הנהג המהיר ביותר (מסלול רטוב) - קובי כהן עם 30.96 שנ'

הזוכה בהגרלה - אריאל סגל

כל הזוכים יקבלו כפפות נהיגה מקצועיות של OMP מתנת PIT STOP

• המצב המכני של הרכבים: שתי מכוניות הניסן מיקרה עוברות מדי שבוע (!) בדיקה יסודית ומקיפה + תיקונים (אם צריך) במוסכי ניסן מורשים.
  • מצב הצמיגים: בכל פעם שהרכבים עוברים מספר מדויק וקבוע של קילומטרים הצמיגים מוחלפים בחדשים.
  • ציוד מדידה אלקטרוני: יופעל בגמר.

הבהרה: נקבל ברצון הערות/טענות ונעשה את המקסימום כדי שכל לקוח של מסלולים יהיה לקוח מרוצה. מכיוון שאני בטוח שכל אחד יעדיף להיות "מרוצה" ולא רק "צודק", הדרך הכי טובה היא קודם כל לתת למנהל התחרות שנמצא במסלול הזדמנות לטפל בבעיה במקום. אם עדיין לא נמצא פתרון אפשר לפנות למשרד מסלולים (03-6343002) ונשמח לעזור (ובטח שנשמח להשתפר).

התחרות בעיצומה וכדאי לנצל את ההנחות ולבוא להתחרות בתאריכים לחברי הפורום!!

בהצלחה לכולם!

:mm_yeah:

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

מהם התאריכים המעודכנים הפתוחים לחברי הפורום?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
או שמצאנו את היום בו מחליפים צמיגים :D

לא החליפו צמיגים הקדמיים היו שחוקים לגמרי...

במקום לעשן סמים, תעשנו צמיגים...

פורסם
בהתחשב בזה שבאותו יום קובי כהן עשה איזה 10 נסיונות רצוף, כשהוא פחות או יותר מגיע כל הזמן ב 29.7 ולפעמים גם פוסל, הזמן שתארת הוא מדהים לכל הדעות.

על איזה אוטו אתה נוהג ביום יום?

לגבי הרכב בו אני נוהג ביום יום זה משתנה. אבל כולם רכבים סטנדרטים 1.3 או 1.6 .

לגבי קובי כהן הוא פשוט נהג גדול בכל קנה מידה (לפי דעתי), והוא לא היה רחוק בכלל מלעשות זמן יותר טוב ממני היינו שם באותו המקצה ואני מקווה שנהיה גם בגמר.

פורסם
מהם התאריכים המעודכנים הפתוחים לחברי הפורום?
אלו התאריכים בהם ניתן לקבל את ההנחה של הפורום :

קדימה, תירשמו, תתארגנו בקבוצות, תייצגו אותנו בכבוד .

........

7/11/06-15:00

8/11/06-11:00

11/11/06-13:00

מה, גם את ההודעות של שלומי לא קוראים?

כשיהיו תאריכים נוספים אעדכן. כרגע אלו התאריכים.

WWW.MASLULIM.CO.IL

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תכננתי לקחת חלק במקצה בהתחלת נובמבר,

נפצעתי ברגל ובגלל זה לא יכולתי...

האם עדיין מתקיימים מקצים?

באילו תאריכים יש מקצים לחברי הפורום?

תודה.

פורסם

עקרונית אין יותר מקצים לחברי הפורום, אבל תצלצל למסלולים, 03-6343002, ואולי יש אפשרות לעזור.

התוצאות באתר מסלולים (http://www.maslulim.co.il/index.php?i=494 ) מעודכנות לתאריך 3.12, כולל המקצים המעולים שהיו בשבת האחרונה.

הזוכים של השבוע האחרון (24-30.11) הם:

הנהג המהיר ביותר - עמרי לוי עם 28.97 שנ'

הזוכה בהגרלה - יותם קינג

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

הגמר יתקיים ב-15.12 במתחם מסלולים בראש העין (דרכי הגעה: http://www.maslulim.co.il/index.php?i=71).

יעלו לגמר 24 בעלי הזמנים הטובים ביותר (בשקלול השתתפות על מסלול יבש/רטוב) ויוכתרו הנהג המהיר ביותר, הנהג הצעיר המהיר ביותר והנהגת המהירה ביותר. חוץ מהפרס הגדול (השתתפות במרוץ בחו"ל, למי שלא זוכר) יש עוד פרסים מדהימים לזוכים מתנת מסלולים והספונסרים של התחרות.

אגב, בשבת הקרובה (9.12) ייערכו מקצים מיוחדים לנהגות (בלבד!) במה שזכה לכינוי W-TOP-DRIVER בשיתוף עם "נשים ברשת". יהיה כיסוי תקשורתי ואני מהמר על תוצאות טובות של המשתתפות...

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
הגמר יתקיים ב-15.12 במתחם מסלולים בראש העין (דרכי הגעה: http://www.maslulim.co.il/index.php?i=71).

יעלו לגמר 24 בעלי הזמנים הטובים ביותר (בשקלול השתתפות על מסלול יבש/רטוב) ויוכתרו הנהג המהיר ביותר, הנהג הצעיר המהיר ביותר והנהגת המהירה ביותר. חוץ מהפרס הגדול (השתתפות במרוץ בחו"ל, למי שלא זוכר) יש עוד פרסים מדהימים לזוכים מתנת מסלולים והספונסרים של התחרות.

אגב, בשבת הקרובה (9.12) ייערכו מקצים מיוחדים לנהגות (בלבד!) במה שזכה לכינוי W-TOP-DRIVER בשיתוף עם "נשים ברשת". יהיה כיסוי תקשורתי ואני מהמר על תוצאות טובות של המשתתפות...

באיזה שעה בשבת? (נבוא לעודד)..

ובאיזה שעה יהיה אירוע הגמר?

פורסם

מקצי הנשים בשבת הקרובה מתחילים ב-9:00.

הזמנים לארוע הגמר:

9:00-9:30 - רישום ותדריך

9:30-12:00 - תחרות הגמר

12:00 - הכרזת שמות הזוכים והענקת הפרסים

WWW.MASLULIM.CO.IL

• תוכן חדש...