Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOP DRIVER ISRAEL

גורר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קובי לפי הבנתי פסל פעמיים מתוך שלושת הניסיונות.

כיוון שלקחו שיקלול של שתי התוצאות הטובות זה לא היה מספיק טוב וחבל.

פורסם

ראשית כל הכבוד על הפרויקט לצוות מסלולים המדהים(מהמםםם),:lol: ולספונסרים חברת PIT-STO שנותנים יד ועזרה לכל דבר שקשור ומקדם את הספורט המוטורי בארץ,:mm_yeah: ליבואן רנו/ניסן שתרמו את הרכבים ששברנו להם את הצורה :cry: עוד יבואן שהרים את הכפפה, כבוד!!! תודה לפירלי על הצמיגים הרבה גומי הלך :wink: ותודה לשאר הספונסרים שעזרו במימון ובפרסים!

שבלעדיהם לא הייתה תחרות ולא היו מנצחים, אז ברכות חמות למנצחים שהפגינו קור רוח ונהיגה יפה ומדויקת תהנו מהפרסים מגיע לכם!!!

ובנימה אישית..

כנראה שהפיתגם "לגמר חוקים משלו" הוא לא סתם פתגם זו מציאות!!!

אישית יצאתי מאוכזב מאוד לקחתי את העניין קשה, אולי רציתי יותר מידי,

כחודשיים אני אוכל (בקושי) שותה יושן (בקושי) וחולם טופ-דרייבר ומקום ראשון!!!

כגודל הצפיות כך גודל האכזבות,הלחץ לא לפסול ולזכור את התוואי

גרמו לי לנהוג לא משוחרר וגם לפסול פעמיים שהספיקו לא להיות בחמשיה,

אבל זה אני, מכוון הכי גבוה רק למקום הראשון בשבילי שני ואחרון זה אותו דבר.

האכזבה מעצמי ורק מעצמי האירגון של התחרות בכלל ושל הגמר בפרט הייתה

מקצועית והוגנת לאורך כל הדרך והתנאים היו שווים לחלוטין!!!

אפילו ראיתי את האכזבה על פניהם של חלק מצוות מסלולים כשפסלתי

רק הם ידעו כמה רציתי לזכות!!!(הגימקאנה זה ספורט אכזרי אתה יכול להיות הכי טוב

ופסילה אחת או שתיים דופקת לך את הסיכוים) :?

ושלומי פעם הבאה רגיעון של הדס לי ולך :wink:

מסקנה שלי, הדרך לא פחות חשובה מהתוצאה!!!

בברכה

קובי כהן

פורסם

קובי.

לא יצא לי להיות בארוע, סתם מעניין אותי, כמה יצאה התוצאה שבא לא פסלת יחסית לשאר? אם העליה לגמר היתה לפי מקצה אחד, מה היה מצבך ??

פורסם

גם אני הייתי מאוכזב בשביל קובי שהוא לא עלה לגמר. ממש היה אפשר לראות כמה הוא רוצה את זה. הוא לא הפסיק לשנן את המסלול עד לרגע שעלה לקבוע זמנים, וגם הוא (כמו רבים אחרים) נפל על טעות קטנטנה. התקנון היה קשיח מאוד, כל נגיעה בפילון או יציאה לפני הזמן (כמו שמורן גוט חווה על בשרו) היו פסילה מהמקצה. כמעט חצי מהנהגים פסלו לפחות פעמיים!

התוצאה של קובי הייתה 40 שניות וקצת. תוצאה טובה שאם הוא היה חוזר עליה (ומוריד עוד איזו עשירית או שתיים) הוא היה בגמר. רוב התוצאות נעו סביב 39-41 כאשר התוצאה הטובה ביותר הייתה 39.22.

אני עשיתי 40.10 בפעם הראשונה, פסלתי בפעם השנייה על שטות ולכן לא היה לי אומץ ללחוץ עד הסוף בפעם האחרונה, אז הוצאתי 40.17 וזה הספיק בשביל לעלות רביעי לגמר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרגע ראיתי את הסרטון המסוקר של YNET - אהבתי:mm_yeah: .

רק דבר אחד מאוד הפריע לי!

לא רוצה להישמע מתלונן או שלילי כי האירוע מבורך, אבל בחיאת דינק! הרתמות מעבר לעיניין ה"מגניב" נועדו ליהיות רתמות שרותמות אותך למושב !

הכל טוב ויפה אבל למה לעזאזל הבחור המצולם לא מהדק את הרתמות???

זה לא שווה כלום כשהם לא הדוקות!

נקודה למחשבה..:idea:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

זהו, שאתה צודק בגדול, אבל הבעיה היא שהמושבים במיקרות היו גרועים בצורה קיצונית, והמשענת לא זזה מספיק קדימה כך שתנוחת הנהיגה הייתה שוכבת מדי. בצירוף עם הגה לא מתכוון למרחק, אי אפשר היה לנהוג כאשר הכתפיים צמודות למושבים, ולכן כמעט כל הנהגים נהגו עם רתמות קצת משוחררות. מעבר לכך, ת'כלס, לא ממש היה צריך אותן. אני מסתדר יפה מאוד בג'ימקאנות עם חגורה רגילה לחלוטין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני אני מסכים איתך .

אני בעוונותי הוצאתי 200 ש"ח על הטופ דרייבר (כשראיתי שמדובר על הוצאות "כבדות" ויתרתי..:roll: )

ויצא לי לראות את המושב המזעזע .

אני אישית שרגיל לנהוג יום יום על באקט עם רתמות העדפתי לנהוג בTD עם חגורה רגילה.

השופטים\מארגנים היו חייבים לדאוג לעיניין הזה! לדאוג שכל המתחרים\לקוחות יחגרו כמו שצריך!

בינתיים אני ממתין לMDC 2007 או למשהו בסגנון "חד פעמי" שלא יהווה תחרות של מזומנים...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני דווקא לא חושב שזו הייתה רק תחרות של מזומנים. נכון, בשביל תוצאה טובה צריך לעלות לפחות 10 פעמים, אבל כאן לדעתי מגיע השיא ומעבר לכך זה הרבה יותר עניין של עשירית שנייה לכאן או לכאן. מי שעלה 30 פעם רק בשביל להכנס לגמר, לא היה לו סיכוי כיוון שבגמר עולים 5 פעמים בלבד וצריך להגיע לתוצאה טובה גם בלי עשרות ניסיונות. לכן מה שקובע זה יכולת נהיגה, יותר מגודל הארנק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, אף אחד לא אומר שזו תחרות "רק" של מזומנים. אבל יש לזה השפעה. מי שעושה הרבה סיבובים מכיר את הרכב טוב יותר, את המגרש טוב יותר, וגם מכיר את המסלול הספציפי טוב יותר - תנאי נדרש לעליה לגמר.

נכון שבגמר מאוד חשובה יכולת הנהיגה וקור הרוח, אבל להכרת המגרש והרכב יש חשיבות

לא מעטה.

סך הכל יחסית לתחרויות אחרות, לא היה פה השפעה גדולה של מזומנים. 500 ש"ח או 1000 הם עדיין סכום קטן שמדובר על שיפורי רכב שמשפיעים בתחרויות אחרות. אבל לא לשכוח, שאנשים השקיעו פה סכום יפה על מקצים של 30 שניות. לעומת שיפור רכב פרטי שהשיפורים נשארים ומהנים כל זמן השימוש ברכב.

פורסם

בתור מישהו חסר ניסיון בתחרויות מסוג זה שניסה את מזלו ב TOP DRIVER

אני נאלץ להסכים עם רוני אחרי מספר מקצים מסוים הזמנים שלך מתאזנים סביב תוצאה מסוימת

ולא ישופרו ללא שיפור ביכולת הנהיגה עצמה.

וגם אם אתה עשיר ובצעת עשרות מקצים, בגמר מה שנשאר זו כישרון הנהיגה שלך ולא ההשקעה במוקדמות.

פורסם

אני יודע שאני הייתי עם הרכב הפרטי שלי במסלולים בשבת. עשיתי קרוב ל 20 מקצים והזמן הכי טוב נקבע ... הפתעה, במקצה ה 19 (במקצה 20 סתם חגגתי את הניצחון בדריפטים :-) )

את האמת, היו נותנים לי עוד 20 ניסיונות והייתי ממשיך לשפר.

גם המתחרים שלי השיגו את התוצאות הטובות ביותר במקצים האחרונים. אין מה לעשות אימון מביא לתוצאות .

שוב, אני לא רוצה לתת ביקורת שלילית, סך הכל אין ספק שהטופ דרייבר זה דבר מבורך ונותן אפשרות לנהגים שאין להם רכבי ספורט להראות מה הם יודעים. אני רק מסכים עם עומר שבמידה מסויימת, כסף כן משפיע. אני בטוח לפי הכרותי עם עומר שתמורת עוד 1000 ש"ח ו 20 מקצים נוספים, הוא היה עולה לגמר. השאלה היא האם שווה לו 1000 ש"ח כדי לעלות לגמר או לקנות בזה משהו אחר לאוטו שלו, עליו הוא נוהג כל יום.

בעניי הטופ דרייבר היה הצלחה מסחררת של חברת מסלולים . מהבחינה הרעיונית. כן ירבו רעיונות וביצועים שכאלו

פורסם

ניב, זכור שבגמר המסלול היה שונה. לכן, גם אם השקעת אלפי שקלים בשביל להגיע אליו, יהיו לך רק 5 מקצי ניסיון עליו בגמר ואז אתה צריך להוציא את הזמן הכי טוב שלך. אם לקח לך 50 מקצים להוציא זמן טוב במוקדמות, אין סיכוי שבגמר תוציא זמן סביר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...