Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOP DRIVER ISRAEL

גורר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא נפגעתי אבל נראה לי שמטורף זאת לא המילה....

הסיבה שהגעתי היום זה בגלל שרציתי לרדת מ29...... בפעם הראשונה הרגשתי את זה והיום

עשיתי 28:16.

שיהיה לכולם בהצלחה, נתראה בגמר :wink:

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

28.16??? תקשיב, אני לא רוצה להגיד סתם אבל זה נראה לי מאוד מוזר. היו איתי במקצה (אחד לפניך למיטב ידיעתי) כמה וכמה חבר'ה רציניים ואף אחד מהם לא התקרב לתוצאה כזו. כשאני עשיתי 29.56 זה אמנם לא היה מקצה מושלם, אבל לרגע לא חשבתי שאפשר להוריד ממנו כמעט שניה וחצי. אלא רק אם טעית והכוונה ל-29.16, אז קשה לי להבין איך אפשר להגיע לתוצאה כזו במסלול הזה. ואולי עלית 20 פעם? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
28.16??? תקשיב, אני לא רוצה להגיד סתם אבל זה נראה לי מאוד מוזר. היו איתי במקצה (אחד לפניך למיטב ידיעתי) כמה וכמה חבר'ה רציניים ואף אחד מהם לא התקרב לתוצאה כזו. כשאני עשיתי 29.56 זה אמנם לא היה מקצה מושלם, אבל לרגע לא חשבתי שאפשר להוריד ממנו כמעט שניה וחצי. אלא רק אם טעית והכוונה ל-29.16, אז קשה לי להבין איך אפשר להגיע לתוצאה כזו במסלול הזה. ואולי עלית 20 פעם? :wink:

שאני הגעתי היה מישהו שעשה 28:75.....

הקפה ראשונה 29:09

הקפה שניה 28:87

הקפה שלישית 28:78

הקפה רביעית 28:18 פסילה

הקפה חמישית 28:16

לא תכננתי לעשות כל כך הרבה הקפות אבל הייתי חייב לעבור אותו.....

פורסם

זה מאוד מפתיע אותי ביחס לתוצאות שראיתי מהמקצה שלי, בזמן שאני עליתי זה נראה כאילו בשביל לרדת מ-29 צריך מאוד מאוד להתאמץ, אז לעשות 28.16? אולי משהו השתנה במזג האוויר? אולי החליפו למיקרות צמיגים? :?

ובכל זאת - כל הכבוד על התוצאה. עכשיו נצטרך לראות את התוצאות מהימים הבאים, בכדי לאבחן אם מדובר במשהו שאפשר עוד לרדת ממנו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
זה מאוד מפתיע אותי ביחס לתוצאות שראיתי מהמקצה שלי, בזמן שאני עליתי זה נראה כאילו בשביל לרדת מ-29 צריך מאוד מאוד להתאמץ, אז לעשות 28.16? אולי משהו השתנה במזג האוויר? אולי החליפו למיקרות צמיגים? :?

ובכל זאת - כל הכבוד על התוצאה. עכשיו נצטרך לראות את התוצאות מהימים הבאים, בכדי לאבחן אם מדובר במשהו שאפשר עוד לרדת ממנו.

רוני

המזג אויר היה מעולה והצמיגים היו גמורים..... אם אתה רוצה נגיע ביחד שבוע הבא מחליפים צמיגים ביום ראשון.

נ.ב

אין לי מה להתווכח ולהוכיח את עצמי בMDC 6 עשיתי זמן כמו שלך עם מזדה 3 רק שפסלתי בעצירה!!!

שיהיה לך שבוע טוב,נתראה בגמר.

פורסם

אני לא מבין מה ניסית לומר בשתי שורות האחרונות שלך? שאתה נהג הרבה יותר טוב?

כל ילדון עם 106 עשה מזנים טובים יותר מהקליאו ב MDC6. שלושת המקומות הראשונים היו מעיפים את כל המתחרים בקטגוריית העד 2000 חוץ מאמיר בקשי. לא לדבר שברגע שאתה פוסל הזמן לא בדיוק נחשב. הרבה יותר פשוט לבלום ולפסול מאשר לבלום לאט יותר ולעצור בדיוק בזמן.

ב MDC 5 היית הרחק מאחורי המובילים בקטגוריה שלנו. מה לעשות, כל מסלול והמאפיינים שלו.

סך הכל אני מבין את הפליאה של רוני, ואני מבין שאתה יודע לנהוג על רכב. אין צורך לריב ולזלזל.

מקווה שיהיה בהצלחה לשניכם.

סתם להתעניינות - כמה מקצים עשית בסך הכל? אחד הדברים שבשלם אני פחות אוהב את הטופ דרייבר זה בגלל שנראה לי שהמון תלוי באימונים וחזרות רבות ואז מי שמשקיע יותר, יש לו סיכויים הרבה יותר גדולים.

פורסם

שמע גבר הזילזול שלך לא במקום. הייתי היום וראיתי אותך, את מישל את מורן ועוד אחד שנהג סוף הדרך,אבל עם כל הכבוד אף אחד לא נהג כמו מורן , פשוט לא רואה בעיניים!

הצמיגים אומנם לא היו ממש גמורים אבל לדעתי אם יחליפו אותם מזבל סיני לאחד עם פירמה קצת יותר טובה אז השיפור בזמנים יהיה משמעותי!

שבוע טוב,

עידן:grin:

פורסם

רגע, רגע. לא צריך להתרגז. לא זלזלתי כלל ועיקר, להפך, הבעתי הערכה לא פעם ולא פעמיים וגם שמעתי מהחבר'ה של מסלולים שם שמורן באמת נהג מעולה. אני גם לא זוכר אותו מה-MDC ומעולם לא התמודדתי מולו על המסלול כך שמי יודע, אולי באמת מדובר בעילוי (אני ממש לא פוסל).

הפליאה שלי נבעה אך ורק מהעובדה שבאותו היום כשהזמנים הממוצעים היו סביב ה-30 ולא ירדו מאמצע ה-29, מצליחים להגיע ל-28 נמוך. ההפרש פשוט מאוד גדול ביחס למה שאני מכיר, ומתאים יותר למקרים כמו מיד לאחר החלפת צמיגים, למשל. מצד שני, בהחלט יכול להיות שמורן נהג מעולה ובצירוף עם ההיכרות שלו את המסלול, הוא הצליח לשפר בצורה כזו.

אני יותר מאשמח לשמוע ממך, מורן, מתי אתה מגיע לסשן נוסף, כדי שאוכל להצטרף וכך אולי התחרות תשתפר. הרי מי כמונו יודע שצריך תחרות טובה בשביל לשפר זמנים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, לדעתי אם תבוא עם נעליים ולא כפכפים תוכל לשפר תוצאתך ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שבוע טוב לכולם היום הייתי ב TOP DRIVE, נהנתי מאוד במקצה שלי היו מישל ובניו ,שהפגינו רמת דיוק מרשימה, וכמובן מישל כל הכבוד שמצליח לשמור על כושר, הפתעת היום היה אלון כהן חבר טוב שאישית אני מכיר בסגולותיו במדידת זמנים במרוצי הספרינט ראלי ,הפגין רמת נהיגה שלא ידעתי על קיומה ,ורוני שטרן כל הכבוד עולה באדישות לרכב ונהפך לחית מסלול,

כל הכבוד המשיכו כך .

נ.ב. ניראה לי שקובי כהן מתתכונן לפרק את אחת המיקרות ,אחרי מה שראיתי שכותבים פה ולרדת מ25 שניות ,ותאמינו לי הוא מסוגל כי הוא החולה האמיתי .

לגביי לא היתבאסתי מהנסיעה והזמנים הגרועים שעשיתי ,פשוט מאוד חלודה רצינית עטפה אותי ,4 מיקצים הרגשתי שאני לא מתחבר לרכב ,ובמיוחד לראות וממש נהנתי מהחברי שרשמתי עליהם דברים טובים ,את רמת הבטחון ורמת הדיוק בה הם נסעו, הבנתי שאני לו זורם טוב אז החלטתי לפרוש .

אז שוב שבוע טוב לכולם ובהצלחה מניצן לוי .

פורסם

כל ילדון עם 106 עשה מזנים טובים יותר מהקליאו ב MDC6.

לא היה לי 106. היה לי מזדה

אחד הדברים שבשלם אני פחות אוהב את הטופ דרייבר זה בגלל שנראה לי שהמון תלוי באימונים וחזרות רבות ואז מי שמשקיע יותר, יש לו סיכויים הרבה יותר גדולים.

אני ממש מסכים איתך! גם אם הייתי מליונר לא הייתי מגיע פעם בשבוע....

סתם להתעניינות - כמה מקצים עשית בסך הכל?

בפעם הראשונה שהגעתי:

הקפה ראשונה 29:62 פסילה

הקפה שנייה 29:73 פסילה

הקפה שלישית 29:87

הקפה רביעית 29:72

הקפה חמישית 29:32

בפעם השנייה שהגעתי (היום):

הקפה ראשונה 29:09

הקפה שניה 28:87

הקפה שלישית 28:78

הקפה רביעית 28:18 פסילה

הקפה חמישית 28:16

סה"כ 10 הקפות.

לרוני:

לא נראה לי שאני יגיע עוד פעם עד הגמר... אלא אם עוד הרבה אנשים יגיעו לזמנים שלי אז לא יפריע לי ללכת איתך לעוד מקצה לפני הגמר רק כדי להכיר את הרכב...

נ.ב

שלא תבינו אותי לא נכון לא התכוונתי לזלזל באף אחד,אני בדרך כלל לא כותב פה הרבה ואני מחובר לפורום מזה 3 שנים.... אנחנו יכולים להיות לפחות שמחים כי יש לנו התחלה של "ספורט מוטורי" חבל שזה מתקדם לאט!:x:evil: מה היה לנו לפני שנתיים? מה יהיה לנו עוד שנתיים?

שיהיה לכולם בהצלחה והרבה הנאה!!!!! :-P :-P :-P

פורסם

הייתי והשתתפתי היום ואני ממש חייב לציין שהיה פשוט כיף גדול.

הארגון מקצועי והכל תקתק בזמן וברוגע - סחתיין גדול לצוות "מסלולים"!

זה למעשה הנסיון הראשון שלי בתחרות מסוג זה ובעיקר באתי לטעום מהחוויה ולהנות - עכשיו אני מקווה שה- (?)30.88 שנרשם על הסטופר עדיין יספק גם עם פרסום התוצאות המעודכנות.

אפשר לפתוח קטגוריה נפרדת לגילאי 'מאסטר' בבקשה? :?

...אה כן - בקשת סליחה מיוחדת מכל אותם פילונים אומללים שריטשתי בפסילות בדרך לקביעת הזמן.

פשוט שמעתי שחשוב לנהוג ממש על הקצה :roll:

פורסם

כמה שאלות לגור היקר (מסלולים) ורק לגור!!!

1.האם תוואי המסלול ישאר אותו תוואי בגמר,או שונה לגמרי ?

2.האם יהיה ציוד מדידה אלקטרוני בגמר או אולי לפני הגמר ?

3.באיזה מרוץ מקצועי זוכים ואיפה ?

* אשמח לתשובות ברורות וחד משמעיות!!!!

בברכה

קובי כהן

פורסם

השתתפתי במקצה של יום חמישי האחרון בבוקר והיה מעולה,

לא היה לי שום ניסיון קודם באירועים כאלה או בנהיגה ספורטיבית ( קארטינג לא נחשב )

ולא נראה לי שהגעתי לרמות אדרנלין כאלה בדם כבר הרבה זמן אם בכלל.

בקיצור ממולץ בחום למרות שהסיכוי להגיע לגמר של חסר ניסיון שלא מתכוון להשקיע סכום 4 ספרתי

הוא קלוש,עדיין החוויה היא אדירה !

כמה שאלות למי שהשתתף:

1) ניסיתם להשתמש בבלימה הרגל שמאל בחלק מהמסלול (איזה?) והאם הורגש שיפור ?

2) למי שיצא לעשות מקצה בטמפרטורות מסלול שונות , כמה משמעותי היה ההבדל בזמנים ?

בהצלחה לכולם!

• תוכן חדש...