Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOP DRIVER ISRAEL

גורר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הייתי חייב לכם כמה תשובות, אז בבקשה:

4. המבצע לחברי הפורום: בהודעה הראשונה שלי בשרשור מתפרסמים התאריכים המיוחדים לחברי הפורום. כדי לקבל את מחירי המבצע המיוחדים צריך להתקשר למוקד המידע (1700-500-678 ), להזדהות כחברי הפורום ולתאם את אחד מהתאריכים שרשומים. המבצע לחברי הפורום תקף רק בתאריכים האלו.

ממש חבל שאין סינכרון בין מה שאתה אומר למה שנאמר לנו במוקד המידע.

התקשרתי, אמרתי שאני חבר ב CarsForum ומעוניין לקבל מקצה חינם, אמרו לי שלא תיהיה בעיה לקבל אותו בחמישי הזה :|

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מקבל את הרושם גם מהתגובות בפורום וגם משיחות עם נציגות השירות החינניות של מסלולים שקיים לא מעט ערפול לגבי התחרות, ואני מבקש מנציגי מסלולים להבהיר מספר פרטים:

1. רשימת תאריכים מסודרת של מועדי תחרויות הקדם.

2. תאריך הגמר.

3. קצת יותר פרטים על הפרסים, כולל מה הפרס השבועי? מה הפרס בהגרלה? איזה סוג של תחרות בפרס הגדול? פורמולה 1? מכסחות דשא?

4. איך אני אוסף פרס מהשבוע הראשון?

5. פורמט מירוץ הגמר:

א. כמה מקצים?

ב. ניתן לרכוש מקצים נוספים בגמר?

ג. זמנים מהקדם רלוונטיים גם בגמר?

ד. הגמר - יערך באותו מסלול כמו הקדם או מסלול חדש? אותן מכוניות?

תודה.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

חנרו, התגובה שלך מראה שאתה פשוט לא טרחת לבדוק 3 דקות לפני ששאלת.

מדיג מהיר יצאו לי התשובות הבאות:

1. אם אתה רוצה את מועדי הקדם לחברי קרספורום אז זה לפי ההודעה של גור בשירשור הזה:

28/10 בשעה 11:00

2/11 בשעה 11:00

4/11 שעה 13:00

7/11 בשעה 15:00

8/11 בשעה 11:00

11/11 שעה 13:00

25/11 שעה 11:00

אם מישהו קיבל הנחה בשל היותו חבר הפורום בתאריך אחר סבבה לו, רק אל תבנו על זה.

מי שרוצה מועדים אחרים יכול לצלצל למסלולים או להכנס לאתר

2. 15.12 רשום בשירשור זה

3. הפרסים הם כפפות נהיגה OMP מתנת PIT STOP גם נהג מהיר שבועי וגם הגרלה שבועית. וגם זה מפורט בשירשור הזה.

תחרות פרס גדול - איגרוף - בחייך, גימקנה על אותו הרכב.

4. תחשוב לבד, טלפון למסלולים ומתישהוא תקפוץ לקחת את הפרס.

5, עוד פעם מחשבה עצמונית. לא ניתן לרכוש מקצים נוספים לגמר, לא ניתן להתחשב בזמנים קודמים, אותן המכוניות, כנראה גם אותו המסלול.

את כל הפרטים ששאלת אספתי מתוך השירשור הזה ועם קצת מחשבה הגיונית, מקסימום טלפון קצר יברר הכל.

לא צריך לשאול כל שאלה מבלי לקרוא לפחות את מה שנכתב בשירשור.

שיהיה בהצלחה לכל המשתתפים

פורסם

חזרתי לא מזמן מהמסלול.

בסיבוב הראשון: 42 שניות.

בשני, שהיה הטוב ביותר לדעתי, פסלתי על קו העצירה :sad:

בשלישי, 38 וקצת שניות.

נו, טוב... על ה205 הייתי מסיים מהר יותר 8-)

בסך הכל נחמד מאוד, שווה את הכסף ושווה סיבוב חוזר בזמן הקרוב.

התאכזבתי מאוד מהרכבים - אמנם מצאתי די בקלות תנוחת ישיבה טובה, אבל ההגה לא מתקשר, הציריות דופקות בסיבובים מהירים והצמיגים מהסוג היותר זול.

פורסם
הציריות דופקות בסיבובים מהירים.
כבר הצליחו לגמור את הציריות?!

לפני שבוע הן היו בסיידר גמור!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פרטים נוספים והרשמה במרכז המידע (שיחת חינם): 1700-500-678 -

אני רק רוצה לתקן ולציין, מספר 1-700 אינו שיחת חינם.

המספר הזה מהווה בעצם מספר אחיד ובעל תעריף מקומי מכל איזורי החיוג בארץ המתקשרים אליו.

שיחת חינם = 1-800..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הציריות דופקות בסיבובים מהירים והצמיגים מהסוג היותר זול.

אלה לא הציריות שדופקות אלא האגזוז שנוגע במרכב למטה! (הוא קצת רועד) אם אלה היו הציריות היית מרגיש דפיקות בהגה. ואין כאלה..

הצמיגים אומנם לא חברה ידועה אך רק שתדע שהם אוחזים טוב יותר מהבריג'סטונים המקוריים (עשינו השוואה!!)

עודד (מסלולים)

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם
אלה לא הציריות שדופקות אלא האגזוז שנוגע במרכב למטה! (הוא קצת רועד) אם אלה היו הציריות היית מרגיש דפיקות בהגה. ואין כאלה..

הצמיגים אומנם לא חברה ידועה אך רק שתדע שהם אוחזים טוב יותר מהבריג'סטונים המקוריים (עשינו השוואה!!)

עודד (מסלולים)

אני לא מכונאי, אבל די בטוח שמה שהרגשתי באחד הסיבובים היה דפיקות מהציריות, כולל דפיקות בהגה. אבל טוב לדעת שאני לא הראשון שמרגיש את זה.

נחמד לדעת שיש מישהו ממסלולים שקורא ולוקח לתשומת ליבו.

פורסם

אני גם לא מכונאי, אבל די בטוח שמה שהרגשתי לאורך כל המסלול זה הריסה שיטתית של מכלולים עיקריים בשתי המיקרות האלו. ממש קקפוניה של צלילי מתכת, פלסטיק וגומי שנאבקים אחד בשני ובנהג.

ובכל זאת, המכונית חמודה, ההיגוי קליל (שזה מצוין לג'ימקאנה כל כך הדוקה) והמסלול חביב בהחלט.

שמעתי שיש איזה מטורף אחד בשם מורן גוט שבא לשפר את התוצאה למרות שהוא במקום הראשון, אז ויתרתי על עוד ניסיונות אחרי שעליתי 6 פעמים. היה נחמד לראות את מישל גדז' עולה פעם אחר פעם כדי לנסות לעקוף אותי (ואם הוא לא היה פוסל באחת הפעמים, הוא באמת היה מצליח).

אני לא רוצה לפתוח פה לשטן, אבל נתראה בגמר :twisted:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמעתי שיש איזה מטורף אחד בשם מורן גוט שבא לשפר את התוצאה למרות שהוא במקום הראשון,

אני לא רוצה לפתוח פה לשטן, אבל נתראה בגמר :twisted:

רוני

פורסם

אני לא יודע על מה ולמה הציטוט של ההודעה שלי ולמה לא הוספת טקסט משלך, אבל לפחות אני יודע שאתה כאן. בכל מקרה, בטח אתה מבין ש"מטורף" בהחלט היה לחיוב - כל הכבוד על ההתמדה. פשוט רציתי לומר שאל תצפה שזה יהיה קל בגמר :twisted: (בדיוק כמו שאני לא מצפה, כמובן)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...